Anulka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Magda odmówiła, a Anię ktos pytał? Nie przypominam sobie, żeby mnie ktokolwiek pytał o zdanie. To trochę dziwne, że sami zainteresowani dowiadują się o swojej kandydaturze przypadkiem na treningu bo ktoś do kogoś zadzwonił i powiedział coś tam.;) Quote
IraKa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Że tak głupio zapytam:oops: a z którym psem miałaś się kwalifikować do drużyny? Może polecieli planem oszczędnościowym: jedna osoba z dwoma psami jedzie:evil_lol: Tylko o kogoś wtedy za dużo: albo o Olgę albo o Agnieszkę:diabloti: Quote
Anulka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Że tak głupio zapytam:oops: Wcale nie głuipo:p a z którym psem miałaś się kwalifikować do drużyny? Ja mam tylko jednego psa-Tajgę, tą w avatarze ;) Quote
Wind Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No to moze i ja dorzuce jakze niewygodne pytanie. Czemu nie ma nikogo z M-ek? O powodach poki co sobie gdybam, ale chcialabym wiedziec jaka jest oficjalna wersja ;) Wybaczcie, jak patrze na tegoroczne, badz co badz uznaniowe nominacje, to sytuacja wydaje sie taka samiusienka jak w niechlubnej przeszlosci :evil_lol: W. Quote
Rauni Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Nie ma drużyny w medium, bo nie ma jej z kogo zmontować. Żaden z psów z rodowodem nie miał w zawodach Płock, Wrocław, Warszawa przebiegu agility + jumping na czysto z dobrym czasem. Warunki takie spełnił zdaje się jedynie Krzysiek Tlaga z Zuzią, która zresztą jest w tej chwili chyba najlepszym psem w medium, jakiego mamy. Anulka, czy nie dostałaś maili od Leszka w sprawie MŚ? Quote
Anulka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Anulka, czy nie dostałaś maili od Leszka w sprawie MŚ Nie nic nie dostałam:shake: Quote
OlaAB Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Rauni']Nie ma drużyny w medium, bo nie ma jej z kogo zmontować. Żaden z psów z rodowodem nie miał w zawodach Płock, Wrocław, Warszawa przebiegu agility + jumping na czysto z dobrym czasem. Warunki takie spełnił zdaje się jedynie Krzysiek Tlaga z Zuzią, która zresztą jest w tej chwili chyba najlepszym psem w medium, jakiego mamy. a musi być cała drużyna zmontowana? nie może jechać jeden pies? Funt miał w W-wie bezbłędne przebiegi i punkty w PPA (a w innym poście pisałaś, że w tym roku liczyły się punkty do PPA) Quote
Robull Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 W Polsce posiadamy III główne gatunki agilitowców i 2 podgatunki... GATUNEK I Nierobus pospolity - występuje na terenie całego kraju i jest najliczniej reprezentowany; jego przedstawiciele charakteryzują się tym, że kompletnie nic nie robią; warto zwrócić uwagę, iż gatunek ten dzieli się na 2 podgatunki: nierobus milczkowaty – milczący i korzystający z pracy innych; osobniki niegroźne i dlatego pomimo swojej wyjątkowej liczebności nie rzucający się w oczy nierobus netniczny – korzystający z pracy innych, a przy tym plujący jadem i kąsający wszystkich przedstawicieli wyższego gatunku; osobniki można potraktować jako lekko groźne, ale nie jako niebezpieczne, ponieważ ich aktywność ma charakter netniczny.GATUNEK II Bojcotus drapieżny – występuje lokalnie, ale głównie w centralnej i południowo-zachodniej Polsce; najgroźniejszy gatunek, ponieważ nie dość, że żywi się efektami przedstawicieli wyższego gatunku, to jeszcze pożera ich rozszarpując wcześniej na strzępy; gatunek wyjątkowo niebezpieczny również dlatego, gdyż ma bardzo negatywny wpływ na nierobusą netnicznego i poprzez ciągłe szykany, spiski i intrygi szuka w nim sprzymierzeńców do całkowitego wyniszczenia activusa pracowitego. GATUNEK III Activus pracowity – najwyżej rozwinięty gatunek ale niestety najrzadziej występujący; charakteryzuje się dużym potencjałem i zapałem oraz bardzo wysoką aktywnością; pojedyncze osobniki spotykane są lokalnie na terenie całego kraju; gatunek na wyginięciu, ponieważ gdziekolwiek się pokaże, to natychmiast każdy jego przedstawiciel regularnie jest kąsany i opluwany jadem przez przedstawicieli stada nierobusów netnicznych, a następnie bez żadnych skrupułów rozszarpywany i pożerany przez bojcotusa drapieżnego. P.S. Szkoda, że activus pracowity nie jest pod ochroną i jednocześnie nie wprowadzono możliwości sezonowego odstrzału bojcotusa drapieżnego :( Quote
Melisa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Robull :thumbs: :evil_lol: Pod Twoim P.S. podpisuję się obiema rękami ;) Quote
OlaAB Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 a ja podpisuję się pod tym, aby w wątkach pisać NA TEMAT Quote
PARSONRK Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='OlaAB']a musi być cała drużyna zmontowana? nie może jechać jeden pies? Funt miał w W-wie bezbłędne przebiegi i punkty w PPA (a w innym poście pisałaś, że w tym roku liczyły się punkty do PPA) Funt dopiero w Wa-wie uzyskał klasę A2, może to musza być przebiegi na czysto w klasie A2 lub A3 ?? Nie wiem, nikt tego dokładnie nie tłumaczył, a szkoda..... Robull extra :) Quote
Chevers Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 LALUNA napisał(a):No mógł, ale chyba zalezało mu na tym wyjeździe bardziej niż innym, skoro zrobił sam i oficjalnie nic nikomu nie mówił. A przy okazji, jaki powód był odwołania w tamtym roku wyjazdu na Ms Ag? A ile zawodów bym musiała zrobic aby zostać kapitanem drużyny na MŚw? To się samemu mianuje czy ktoś nadaje z urzedu? Powiem tak ,złapałem wolna i chwilke i przegladam sobie ciekawsze tematy.... i ciagle trafiam na waleczna dzielną,wrażliwa na ludzkie nieszcześcia wojowniczkę.Musze przyznać że niezwykle mocno podkrecasz tematy, no ,no!!! Wreszcie cos sie dzieje!!!! Czekam aż sie krew poleje.Tam byl Puchar Polski a teraz MŚ , bedę szukał dalej, wierze że jeszcze gdzieś dasz znać o sobie????? p[ozdrawiam superexpres Quote
Recommended Posts