Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Canaveral-staff']WCZRAJ ZADZWONIŁ MIŁY GOŚĆ Z WARSZAWY W SPRAWIE PYŚKI MA POROZMAWIAĆ Z żoną mieli do niedawna amstaffkę ale wywnioskowałam z rozmowy że odeszła - czekam na dalszy cią sprawy

no :kciuki: za konstruktywną rozmowe pana z żoną ;)

Posted

pierwszy telefon się nie odzywa
była równiez drugi telefon - wysłałam dużo zdjęc na maila czekam na odpowiedź
karmy jak nie było tak nie ma - ruda dzwoń z reklamą do nich
a my tymczasem poznajemy resztę psów - jaka ta Pysia jest śmieszna ,mówię Wam pociecha z niej jak nie wiem co prawdziwy staffior

Posted

Ale fajna :loveu:
Czy nie ma za ostrych pazurów?

P.S Uwielbiam charty, ale powiedz mi czy Twój nie jest ciut za chudy ?
Wiem jak powinny wyglądać dlatego pytam :)

Posted

Kana napisał(a):
Ale fajna :loveu:
Czy nie ma za ostrych pazurów?

P.S Uwielbiam charty, ale powiedz mi czy Twój nie jest ciut za chudy ?
Wiem jak powinny wyglądać dlatego pytam :)

pazury to u mnie podstawa ,jak tylko widze psa z długimi ostrymi pazurami to od razy idzie pod gilotynkę
ale w przypadku Pyski te pazury sa tak przerośniete i z tak długim nerwem że nie da rady krócej uciąć - nie ma ostrych końcówek ale takie zawiniąte krogulce

a charcicia na zdjęciu jest jeszcze bardzo młodziutka ,ale nie jest za chuda ,oglądał ją ostatnio znawca chartów
tez wolałabym aby ciut przytyła ale to bardzo ruchliwe stworzonaka i cięzko nabrać im tłuszczyku po skórę

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
u mnie właściciwie tylko drób i wołowinka

już wiecej takiego zdjecia nie wstawie bo zaraz doniosą że psy biedne na dworzu cały dzien siedzą

tak zmarżnięte:cool3: i głodne:shake:oj niedobra cioteczka:lol::evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
Kasia czy karma juz dotarla? daj znac jak przyjdzie :)

po wielu trudach jakby z konca świata dotarła karma dla Pyśki - dziękuję

jeszcze sie musiałam wykłócać z kurierem aby łaskawie przywiózł mi pod dom bo kazał sobie dojechać żeby nie nadrabiać kilometrów - w dupach tym kurierom sie juz przewraca ,ma płacone za dostrczenie paczki pod dom i jeszcze marudzą

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
po wielu trudach jakby z konca świata dotarła karma dla Pyśki - dziękuję

jeszcze sie musiałam wykłócać z kurierem aby łaskawie przywiózł mi pod dom bo kazał sobie dojechać żeby nie nadrabiać kilometrów - w dupach tym kurierom sie juz przewraca ,ma płacone za dostrczenie paczki pod dom i jeszcze marudzą

a ja dzis dzwonilam tam z reklamcja to mi powiedzieli ze dzis to po raz drugi byla proba dostarczenia bo przy pierwszej nikt nieodebral :)

Posted

ruda76 napisał(a):
a ja dzis dzwonilam tam z reklamcja to mi powiedzieli ze dzis to po raz drugi byla proba dostarczenia bo przy pierwszej nikt nieodebral :)

tak akurat - te bajki to ja już znam ,tylko czemu telefonu jakoś wczesniej od nikogo nie było a wczoraj dzwonił - potrafił ?

Posted

[quote name='Kana']A teraz to ten pies jakiś chudy jest :lol:

a no widzisz - karma przyszła dopiero po tygodniu to Pyśka jeść nie dostawała :eviltong::eviltong:

staffik to mały gladiator ma mieć suchy mięsień - to nie chodzące zapasione kluski ,ma być sprawny zwinny i skoczny ,psy utrzymywane w sportowym typie są duzo zdrowsze ale o tym to chyba wiesz doskonale

poażę Ci co potrafi moja 2 letnia suczka Marysia

to jeszcze nie koniec :evil_lol: