Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juustii czy Twój piesek aby na pewno waży tyle ile podałaś ? Na tym pierwszym zdjęciu wygląda całkiem sporo ..

Cirilla888 napisał(a):

A ktoś sie może orientuje ile powinny ważyć 3 tygodniowe szczeniaczki, żeby docelowo ważyły ~3kg?
Bo mam 2 normalne i 1 taką baaardzo maluteńką, chyba po tatusiu, który waży 1,2kg, a ma prawie 3 lata już...

Napisz ile ważą szczylki ..

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kaidar']no ja rodzice ważyli około 2 kg to i on powinien gdzieś tyle ważyć.. ewentualnie te pół kilograma więcej..
Ewentualnie te pół kg mniej... :eviltong:
Rodzice mojej Fibi ważyli w okolicach 2 kg a ona sama 1,5kg ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Juustii czy Twój piesek aby na pewno waży tyle ile podałaś ? Na tym pierwszym zdjęciu wygląda całkiem sporo ..

na 100% tyle waży ;] dziś był na wadze u weterynarza :D na mojej także tyle wyskakuje ;] heheh na 1 zdjęciu wygląda na grubaska bo zdj robione z wielkiego przybliżenia :D

hmm tak myśle od kiedy można iść z pieskiem do fryzjera? bo wydaje mi się, że pora mojemu urwisowi przyciąć włoski szczególnie na uszkach :)

pozdrawiam :eviltong:

Posted

[quote name='moniczkaa86']Ewentualnie te pół kg mniej... :eviltong:
Rodzice mojej Fibi ważyli w okolicach 2 kg a ona sama 1,5kg ;)

jak pół kg różnicy jest w te czy wewte to jeszcze nie jest aż tak źle.. gorzej by było gdyby różnica sięgała 1 kg i wyżej...

ja jakoś dojść do fryzjera nie mogę więc Maxa sama ciachnęłam

Posted

tigrunia napisał(a):
......

Napisz ile ważą szczylki ..

Właśnie mi przyszła waga elektroniczna, niestety nie działająca, więc muszę ją zebrać się i wymienić... A pytam, bo pójdę kupię inną a tą odeślę i nie wiem ile powinny ważyć, żeby móc w miarę przewidzieć ich docelową wagę... Ta najmniejszamieści sie bez problemów w dłoni cała, a tamte na dłoni(damskiej, niedużej żeby nie było) się zawiesza, ale ile by mogły ważyć docelowo nie wiem...

ps. Jak tu wkleić zdjęcie z pliku nie z neta, to bym przesłała malucha...

Posted

Juustii napisał(a):
hehe ja mojemu Tofikowi chyba bym sama nie umiała przyciąć włosków bo on nie potrafi usiedzieć na miejscu :lol:

mój też nie siedzi w miejscu ale doszłam do takiej wprawy że radzę sobie...

Cirilla jak piszesz posta to nad tekstem jest ikonka z górami i kółkiem i jak na niego klikniesz to będziesz mogła adres linka

Posted

[quote name='Kaidar']mój też nie siedzi w miejscu ale doszłam do takiej wprawy że radzę sobie...

Cirilla jak piszesz posta to nad tekstem jest ikonka z górami i kółkiem i jak na niego klikniesz to będziesz mogła adres linka

Nie mam linków, tylko pliki na kompie... ale już znalazłam jo sobie poradzić tylko napiszcie, czy działają:eviltong:
http://img504.imageshack.us/img504/2421/04092009168.jpg

http://img245.imageshack.us/img245/4095/dsc00151u.jpg

To drugie zdjęcie to chłopak(ten większy)

Posted

Kaidar napisał(a):
mój też nie siedzi w miejscu ale doszłam do takiej wprawy że radzę sobie...

Może podasz jakiś sposób jak to robisz? Bo ja z moim urwisem sobie po prostu nie umiem poradzić :oops: :lol:

Posted

trochę podniosłam na niego głos ale tak że nie krzyknęłam i jak mocno się wiercił to baaaardzo leciutkiego klaspa dostał.. uspokoił się.. szybko go obstrzygłam i za to że grzecznie i spokojnie siedział dostał kawałeczek czekolady dla psów.. od tamtej pory grzecznie siedzi

Posted

Kaidar napisał(a):
trochę podniosłam na niego głos ale tak że nie krzyknęłam i jak mocno się wiercił to baaaardzo leciutkiego klaspa dostał.. uspokoił się.. szybko go obstrzygłam i za to że grzecznie i spokojnie siedział dostał kawałeczek czekolady dla psów.. od tamtej pory grzecznie siedzi

Dziękuje ;) spróbuje może metody z nagrodą smakołykiem :lol::cool3:

Posted

Kaidar napisał(a):

Ja mojemu wczoraj włosy na uszach i przy oczkach ciachałam :cool3:całkiem nieżle wyszło...A na tyle uszek też mam obciąć czy tylko po bokach i te co wchodzą w uszyska ?

Posted

sisulka napisał(a):
hej dziewczyny-jestem tu nowa,mam małego pieska-nie do końca yorka:oops:
mogę z wami poklikać:lol:

Pewnie przecież cię nikt z tąd nie wyrzuci, a napewno z przyjemnością pogada

Posted

mój piesek nie jest czystej rasy york-mama york a tato nieznany-więc tak do końca nie wiem co z niej wyrośnie:lol:
jedno jest pewne -jest to wspaniały piesek,i nie da sie go nie kochać.
teraz ma ponad 9 tygodni.
waży prawie 2 kg :roll:(straszny z niej łakomczuch)
wzrostu ma ok 17 cm

mam nadzieje ze zaraz nie posypią się na mnie wyzwiska za to że mam takiego pieska:roll: