Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Tak myślałam że więcej niż 1,5kg nie będzie miała,jednak wciąż mam cichutką nadzieje że będzie choć ociupinkę więcej.A do jakiego wieku rośnie York?

Trudno mi okreslić.Aksa wydaje mi się że rosła do 7 miesiąca.Tosiek natomiast stanoł już na 5.:-(
Jeżeli możesz to wstaw swojego pieska jakieś zdjecie.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

megi333 napisał(a):
Dzięki serdecznie za odpowiedź... mam nadzieję, że do 1,5 kg dobije...pozdrawiam serdecznie

Nie ma za co.Jeżeli możesz to pokaż zdjęcie malucha.

Posted

[quote name='Gosia2406']Z miłą chęciom wstawiła bym zdjęcie ale nie wiem jak,bo kompletnie się na tym nie znam.
Tutaj masz dokładna instrukcje TUTAJ.Tam gdzie masz kopiować ostatni link to musisz najpierw nacisnąć to Show Adv Links

Guest Agata_B
Posted

Udało się :)
Śliczna :loveu::loveu: malutka kruszynka ;) Cudna :)

Posted

Waga się nie myli ważona u weta i na elektronicznej wadze do żywności więc nie ma mowy o zaniżonej wadze... a wygląda tak bo jest w zbliżeniu no i kudełki to ona juz ma długie że hoho...

Guest Agata_B
Posted

[quote name='Gosia2406']Czy jest jakiś inny sposób?Ale toż to bardzo łatwe. ;)
Tylko nie linkujcie na imageshack.us tylko na tinypic.com , bo imageshack często nie działa.

Wejdź na tinypic.com wybierz z dysku obrazek, potem skopiuj ostatni link ""Bezpośrednie łącze na potrzeby układów", potem klikasz na to -> i wklejasz ten link.. wydaje się skomplikowane, ale to banalne ;)

Posted

[quote name='Agata_B']Ale toż to bardzo łatwe. ;)
Tylko nie linkujcie na imageshack.us tylko na tinypic.com , bo imageshack często nie działa.

Wejdź na tinypic.com wybierz z dysku obrazek, potem skopiuj ostatni link ""Bezpośrednie łącze na potrzeby układów", potem klikasz na to -> i wklejasz ten link.. wydaje się skomplikowane, ale to banalne ;)
no tak tylko tam jest wszystko po angielsku i nic nie rozumiem.Jak możecie to napiszcie mi na PW jak mam się tam poruszać.:placz:

Posted

Udało się wstawić Nelusie.Śliczna jest.
A możesz podać jej wymiarki.Długość i wysokość??
Jeżeli masz jeszcze jakieś zdjęcie gdzie stoi to możesz przesłać tak jak poprzednio to wstawie do galerii szczeniaków.

Posted

niestety nie mam innego zdjęcia,a to jest niezbyt.Neli jest rozczochrana,bo wyrwaliśmy ją z wiru szaleństwa z dziećmi,i te wygolone łapolki ją szpecą,ale włoski pomału już odrastają Neli waży 625g,długość20,a wysokość(od ziemi do karku)16cm(mniej więcej,bo nie chce dać się zmieżyć)

Posted

Gosia2406 napisał(a):
niestety nie mam innego zdjęcia,a to jest niezbyt.Neli jest rozczochrana,bo wyrwaliśmy ją z wiru szaleństwa z dziećmi,i te wygolone łapolki ją szpecą,ale włoski pomału już odrastają Neli waży 625g,długość20,a wysokość(od ziemi do karku)16cm(mniej więcej,bo nie chce dać się zmieżyć)

To waży żeczywiscie bardzo malutko na swój wzrościk.A czy ją karmicie?

Posted

Gosia2406 napisał(a):
kurczaczek lub kaczuszka z ryżem,rojalek cały czas dostępny.jest u nas prawie 2 miesiące od tamtego czasu przybrała na wadze225g,i urosła na wysokość 3cm i na dł, 4cm.już w tym tygodniu będziemy miały preparacik na poprawe sierści,bo rzadziutka i łapki słabo zarastają.

Dobrze że je royalka bo tam ma wszystkie potrzebne witaminki.Widocznie będzie z niej taka drobinka:loveu::loveu::loveu:
A wiesz może jaką wage mieli rodzice??????Neli ma rodowód????

Posted

kurczaczek lub kaczuszka z ryżem,rojalek cały czas dostępny.jest u nas prawie 2 miesiące od tamtego czasu przybrała na wadze225g,i urosła na wysokość 3cm i na dł, 4cm.już w tym tygodniu będziemy miały preparacik na poprawe sierści,bo rzadziutka i łapki słabo zarastają.