Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Dziękuje Ledyyork za dobre rady na pewno postaram się z nich skorzystać,zastanawiam się tylko czy dostanę tu ten preparat.A tak właściwie to co to jest i jak to działa,czy to coś na poprawę apetytu?

Biotiderm to czysta biotyna w proszku, kształtuje cebólki w okresie wzrosu i odżywia skóre i włos,a na poprawe apetytu to kaczuszka:loveu:

Posted

Neli uwielbia mięsko z kaczuszki i z kurczaczka,nie trzeba jej namawiać do mięska.A ten preparat koniecznie musze mieć.Jeszcze małe pytanko,gdzie w Polsce można nabyć ten preparat i ile mniej więcej kosztuje,bo nie wiem ile mam podać pieniążków do Polski,żeby mi ktoś to kupił.Jeszcze raz serdecznie dziękuje za rady.:loveu:

Posted

dysia-u biała dama to maltanka Perełka ,zabrana z hodowli ,sparaliżowana,teraz już ładnie chodzi ale do doskonałości jeszcze daleko .

a to moja Amanda ,ma skończone 7 lat ,waga troche ponad 2 kg.

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Jeszcze małe pytanko,gdzie w Polsce można nabyć ten preparat i ile mniej więcej kosztuje,bo nie wiem ile mam podać pieniążków do Polski,żeby mi ktoś to kupił.Jeszcze raz serdecznie dziękuje za rady.:loveu:

W lecznicy wet lub sklepie zoo. Cena nie powinna przekroczyć 10 zł

Posted

Gosia2406 napisał(a):
Neli uwielbia mięsko z kaczuszki i z kurczaczka,nie trzeba jej namawiać do mięska.A ten preparat koniecznie musze mieć.Jeszcze małe pytanko,gdzie w Polsce można nabyć ten preparat i ile mniej więcej kosztuje,bo nie wiem ile mam podać pieniążków do Polski,żeby mi ktoś to kupił.Jeszcze raz serdecznie dziękuje za rady.:loveu:

Poszukaj u weta(poproś by ci sprowadził) i w sklepach zoologicznych,w ostateczności daj mi znać na pw;)

Posted

no teraz jak już wytłumaczył o co chodziło z Wind;D to już zrozumiałam bo wstyd się przyznać w tej niewiedzy aż w google szukałam york wind :oops::oops::oops::oops:

Posted

Wind napisał(a):
Dzieki Ci wielkie za pomoc. Mam tylko metryczke, bo po rodowod jeszcze sie nie pokwapilam. Tak, ze dziadkowie Majeczki sa dla mie czarna magia.
Metryke bede wysylac w przyszlym miesiacu bo chcialabym na wiosne sprobowac wystawic suczke w klasie szczeniat ... chyba, ze nie bedzie rokowala :(

Napisz cos o rodzicach Lady, z jakiej hodowli pochodza. I jeszcze jedno - kupujac Maje bylam zupelnym laikiem, jesli chodzi o prawidlowy wyglad szczeniaka yorka. Kupowalam wiec bardziej na wyczucie i kierujac sie warunkami jakie panuja w hodowli. A jak to z Toba bylo???

Pozdrawiam

Tu jest odpowiedź.;)

Posted

Chefrenek napisał(a):
Człowiek ma pewnie wątpliwości czy jego pies to prawdziwy york. Z tego co pamiętam york Wind ma rodowód więc jest rasowym yorkiem.;)

Trafiony w dychę.
Jestem kompletnie zielony w tym temacie, a oglądając Wasze pociechy miałem mieszane odczucia.

Posted

czlowiek napisał(a):
Trafiony w dychę.
Jestem kompletnie zielony w tym temacie, a oglądając Wasze pociechy miałem mieszane odczucia.

A widziałeś rodziców???
Może po prostu włoski uszkach są za dużo przycięte (powinny być na 1/3 ucha)...
Masz może jakieś fotki jak miał np.8 tyg i był malutki???
No i jakie ma wymiary???

Posted

mTa napisał(a):
no teraz jak już wytłumaczył o co chodziło z Wind;D to już zrozumiałam bo wstyd się przyznać w tej niewiedzy aż w google szukałam york wind :oops::oops::oops::oops:

Heh:evil_lol: Nie jesteś sama:oops: Ja też w google wpisywałam:evil_lol::oops: