ladyyork Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Gosia2406 napisał(a):Dziękuje Ledyyork za dobre rady na pewno postaram się z nich skorzystać,zastanawiam się tylko czy dostanę tu ten preparat.A tak właściwie to co to jest i jak to działa,czy to coś na poprawę apetytu? Biotiderm to czysta biotyna w proszku, kształtuje cebólki w okresie wzrosu i odżywia skóre i włos,a na poprawe apetytu to kaczuszka:loveu: Quote
Gosia2406 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Neli uwielbia mięsko z kaczuszki i z kurczaczka,nie trzeba jej namawiać do mięska.A ten preparat koniecznie musze mieć.Jeszcze małe pytanko,gdzie w Polsce można nabyć ten preparat i ile mniej więcej kosztuje,bo nie wiem ile mam podać pieniążków do Polski,żeby mi ktoś to kupił.Jeszcze raz serdecznie dziękuje za rady.:loveu: Quote
dorcia44 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 dysia-u biała dama to maltanka Perełka ,zabrana z hodowli ,sparaliżowana,teraz już ładnie chodzi ale do doskonałości jeszcze daleko . a to moja Amanda ,ma skończone 7 lat ,waga troche ponad 2 kg. Quote
bachar Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Gosia2406 napisał(a):Jeszcze małe pytanko,gdzie w Polsce można nabyć ten preparat i ile mniej więcej kosztuje,bo nie wiem ile mam podać pieniążków do Polski,żeby mi ktoś to kupił.Jeszcze raz serdecznie dziękuje za rady.:loveu: W lecznicy wet lub sklepie zoo. Cena nie powinna przekroczyć 10 zł Quote
ladyyork Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Gosia2406 napisał(a):Neli uwielbia mięsko z kaczuszki i z kurczaczka,nie trzeba jej namawiać do mięska.A ten preparat koniecznie musze mieć.Jeszcze małe pytanko,gdzie w Polsce można nabyć ten preparat i ile mniej więcej kosztuje,bo nie wiem ile mam podać pieniążków do Polski,żeby mi ktoś to kupił.Jeszcze raz serdecznie dziękuje za rady.:loveu: Poszukaj u weta(poproś by ci sprowadził) i w sklepach zoologicznych,w ostateczności daj mi znać na pw;) Quote
czlowiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ja mam jeszcze takie pytanko, czy Waszym zdaniem ta psinka http://www.dogomania.pl/forum/f67/waga-wzrost-yorka-29117/index5.html#post34222 to prawdziwy yoreczek ?? Quote
Chefrenek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='czlowiek']A ja mam jeszcze takie pytanko, czy Waszym zdaniem ta psinka http://www.dogomania.pl/forum/f67/waga-wzrost-yorka-29117/index5.html#post34222 to prawdziwy yoreczek ?? Jeśli to jest york-Wind to tak.;) Quote
naimax Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='czlowiek']A ja mam jeszcze takie pytanko, czy Waszym zdaniem ta psinka http://www.dogomania.pl/forum/f67/waga-wzrost-yorka-29117/index5.html#post34222 to prawdziwy yoreczek ?? Ja jeszcze takiego Yorka nie widzialam... Ale piesek sliczny!! Quote
czlowiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Chefrenek napisał(a):Jeśli to jest york-Wind to tak.;) Tak, chodzi mi właśnie o Yorka Wind. Quote
czlowiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 naimax napisał(a):Jak to Wind?? kilka postów wyżej przeczytaj zanim zadasz pytanie. Quote
naimax Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 czlowiek napisał(a):kilka postów wyżej przeczytaj zanim zadasz pytanie. Przeczytalam wszystkie Twoje posty i ponawiam pytanie. Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 czlowiek napisał(a):kilka postów wyżej przeczytaj zanim zadasz pytanie. Ja też śledzę ten wątej już dosyć długo i nie słyszałam o tym:roll: Quote
naimax Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ja też śledzę ten wątej już dosyć długo i nie słyszałam o tym:roll: dziwnee... Quote
czlowiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='naimax']Przeczytalam wszystkie Twoje posty i ponawiam pytanie. Chodzi mi o właściciela o nicku Wind. W moim poście jest odnośnik do fotek suni. Zresztą proszę bardzo. http://www.dogomania.pl/forum/f67/waga-wzrost-yorka-29117/index170.html#post11531300 Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='czlowiek']Chodzi mi o właściciela o nicku Wind. W moim poście jest odnośnik do fotek suni. Zresztą proszę bardzo. http://www.dogomania.pl/forum/f67/waga-wzrost-yorka-29117/index170.html#post11531300 Aaa... No to trzeba było tak od razu... Quote
mTa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 heh;D też nie zczaiłam od razu;) o co chodzi ale faktycznie podobny Twój psiulek do psiaka Wind:) Quote
Chefrenek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Człowiek ma pewnie wątpliwości czy jego pies to prawdziwy york. Z tego co pamiętam york Wind ma rodowód więc jest rasowym yorkiem.;) Quote
mTa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no teraz jak już wytłumaczył o co chodziło z Wind;D to już zrozumiałam bo wstyd się przyznać w tej niewiedzy aż w google szukałam york wind :oops::oops::oops::oops: Quote
Chefrenek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wind napisał(a):Dzieki Ci wielkie za pomoc. Mam tylko metryczke, bo po rodowod jeszcze sie nie pokwapilam. Tak, ze dziadkowie Majeczki sa dla mie czarna magia. Metryke bede wysylac w przyszlym miesiacu bo chcialabym na wiosne sprobowac wystawic suczke w klasie szczeniat ... chyba, ze nie bedzie rokowala :( Napisz cos o rodzicach Lady, z jakiej hodowli pochodza. I jeszcze jedno - kupujac Maje bylam zupelnym laikiem, jesli chodzi o prawidlowy wyglad szczeniaka yorka. Kupowalam wiec bardziej na wyczucie i kierujac sie warunkami jakie panuja w hodowli. A jak to z Toba bylo??? Pozdrawiam Tu jest odpowiedź.;) Quote
czlowiek Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Chefrenek napisał(a):Człowiek ma pewnie wątpliwości czy jego pies to prawdziwy york. Z tego co pamiętam york Wind ma rodowód więc jest rasowym yorkiem.;) Trafiony w dychę. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, a oglądając Wasze pociechy miałem mieszane odczucia. Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 czlowiek napisał(a):Trafiony w dychę. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, a oglądając Wasze pociechy miałem mieszane odczucia. A widziałeś rodziców??? Może po prostu włoski uszkach są za dużo przycięte (powinny być na 1/3 ucha)... Masz może jakieś fotki jak miał np.8 tyg i był malutki??? No i jakie ma wymiary??? Quote
***Paulina*** Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 mTa napisał(a):no teraz jak już wytłumaczył o co chodziło z Wind;D to już zrozumiałam bo wstyd się przyznać w tej niewiedzy aż w google szukałam york wind :oops::oops::oops::oops: Heh:evil_lol: Nie jesteś sama:oops: Ja też w google wpisywałam:evil_lol::oops: Quote
Recommended Posts