Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gizia82 napisał(a):
a mój guciu 2.2kg waży i m 4.5mca, jego braciszek 80deko, dziiiiwneeee:cool1:

80deko i 4.5 miesiąca/:crazyeye:
To mi sie w głowie nie mieści.:-o
Mój Tofik w wieku 4.5 miesiąca ważył 1.30kg i był bardzo malusieńki

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mała Rita napisał(a):
ja tez na poczatku bardzo się tym martwiłam... :oops: ale przeszło z czasem... i teraz jak stawiam Fidka na wadze i wyskakuje 4 kilo to juz nie zwracam na to uwagi, zreszta po nim wacle nie widac ze taki duzy chlopak :loveu:

Przecież to całe 4 kg. miłości.:loveu: Kiedy kupowałam Mejsi pani powiedziała żeby nie dokarmiać bo urośnie za duża. Myślicie że wzrost zależy od karmy , a nie od genów. :-o Teraz ma 2 lata /miesiąc temu skończyła/ i waży 3 kg bez kilku dkg. Jest super.:loveu:

Guest Agata_B
Posted

martyska napisał(a):
A moja Niki teraz ma 4,5 miesiąca i waży 2,3kg

Jestem ciekawa jak wygląda, moze wkleisz fote?:cool3:

• 1 month later...
Posted

Przydałoby mi się zważyć mojego Tolesława,bo ostatnim razem jakieś 5 miesięcy temu 2,0kg...a on taki niejadek Royalkowy oczywiście,bo gotowane mięsko to uuuuu:shake:

Posted

Muj Cessi ma 8 miesięcy skończone i ma 2,5kg,a Inka ma 14 miesięcy skończone i ma 2,2kg. Lady po dzieciach zrobiła się grubas i waży 3,3kg,a przed ciążą ważyła 2,6kg-2,7kg więc jak dla mnie idealnie:loveu:

Posted

Oj to maleństwa wasze są, moja już duża i nie wiem czy będzie jeszcze rosła... :lol: Ale już widać po niej yoreczka, bo wcześniej to taki szczeniaczek. Jak była młodsza to miała taki piękny rudy, a teraz on się zmienia i jest taka ciemniejsza...

Posted

Moj kochany Dejzik ma prawie 4 miesiace i wazy 1,6 kg.. a miala wazyc 1.8 ostatecznie :D Kocham ja najbardziej na swiecie i bardzo fajnie wyglada, moj grubcio :D dodam tez ze dostaje 55g royalka dziennie.. :)

Posted

naimax napisał(a):
Moj kochany Dejzik ma prawie 4 miesiace i wazy 1,6 kg.. a miala wazyc 1.8 ostatecznie :D Kocham ja najbardziej na swiecie i bardzo fajnie wyglada, moj grubcio :D dodam tez ze dostaje 55g royalka dziennie.. :)

Oj to malutki ma być...:-o a ty się martwisz tym że może by większy niż miał być? Nie masz się co martwić, bo nie które yorki wcześniej przestają rosnąć, nawet nie które do 4 miesiąca rosną ...Bywają wyjątki... :eviltong: A jeśli nawet miałby urosnąć większy to nie masz się co martwić, chyba nie przestaniesz go kochać, jeśli nawet będzie ważył 3 lub 4kg?

Posted

naimax napisał(a):
Nawet jakby wazyla 10kg to bedzie najcudowniejsza i najukochansza sunia na ziemii :D :)

No właśnie, więc nie ma się co martwić, zresztą lepiej mieć większego yoreczka, a nie takie maleństwo, kruche, wrażliwe... Pewnie nie będzie taka duża, więc ok:lol:

Posted

naimax napisał(a):
Nawet jakby wazyla 10kg to bedzie najcudowniejsza i najukochansza sunia na ziemii :D :)

Ty się martwisz że może mieć więcej niż 1,80kg ,a ja się martwiłam że moja będzie miała tylko 2kg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ma już 2,20 kg no i mam nadzieje ze jeszcze z 200g przytyje:eviltong:. York to powinien byc york , a nie kurdupel:evil_lol:

Posted

Witam. Tak czytam o waszych Yoreczkach i zastanawiam się nad tym czy może moja nie jest spokrewniona z owczarkiem niemieckim. 15 stycznia skończy 5 miesięcy a waży już 2,8 kg. Mając 3 miesiące ważyła 1,65 kg. Czy to czasami na pewno jest York ;) ??

[img=http://img510.imageshack.us/img510/381/obraz027vy7.th.jpg]

[img=http://img119.imageshack.us/img119/3595/obraz029fq7.th.jpg]

Zdjęcia robione dzisiaj na spacerku z Zuzą.

Posted

[quote name='czlowiek']Witam. Tak czytam o waszych Yoreczkach i zastanawiam się nad tym czy może moja nie jest spokrewniona z owczarkiem niemieckim. 15 stycznia skończy 5 miesięcy a waży już 2,8 kg. Mając 3 miesiące ważyła 1,65 kg. Czy to czasami na pewno jest York ;) ??

[img=http://img510.imageshack.us/img510/381/obraz027vy7.th.jpg]

[img=http://img119.imageshack.us/img119/3595/obraz029fq7.th.jpg]

Zdjęcia robione dzisiaj na spacerku z Zuzą.
Jeśli twój york nie ma rodowodu to wszystko jest możliwe... Nie wiesz kim był dziadek, pradziadek itd... Może to być większy york (niektóre mają nawet po 4kg...)
A tak poza tym powinnaś mu przyciąć włoski na uszkach:)