Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zetka73 napisał(a):
Nero ma 4 miesiące skończone ostatnio ważył 2 kg i ma ze 16 cm wysoki :)

widze ze twoj piesek jest z tego typu co moj - ciezkie kosci:)))) bo jest malutki a waga wieksza:DDD
pozdrawiam

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale długi twój Nero , no cóż wkońcu ma 4 miesiące potem stanie na długość ,a pójdzie we wzrost ( mogły by rosnąć już od początku symetrycznie:cool3: bo tak to niewiadomo jaki będzie ), jednak ja kocham wszystkie yorki.

Posted

ladyyork napisał(a):
Ale długi twój Nero , no cóż wkońcu ma 4 miesiące potem stanie na długość ,a pójdzie we wzrost ( mogły by rosnąć już od początku symetrycznie:cool3: bo tak to niewiadomo jaki będzie ), jednak ja kocham wszystkie yorki.

kto tam moze wiedziec? z yorkami nigdy nie wiadomo do konca, moze i jeszcze podluzyc się :cool1:

Posted

zetka73 napisał(a):
no róznie moze byc ale jesli wzrost i wage sie dziedziczy jakos to mamusia z tatusiem byli drobni mi mali wiec jest szansa ze nie zrobi sie jamnikiem :) :evil_lol:

Ale ja go widziałąm na zdjęciu i jest piękniusi:loveu:

Posted

ladyyork napisał(a):
Ale ja go widziałąm na zdjęciu i jest piękniusi:loveu:

ciesze sie ze nie są inni którym sie podoba :) nie wychodzę na taka pańcie wpatrzoną w swojego Nerka :)

Posted

zetka a kiedy dokladnie sie Nero urodzil bo wydaje mi sie ze nasi faceci sa podobni wiekowo:) moj ur sie 13 pazdziernika w dzien mojego slubu:P od razu wiedzialam ze to bedzie moje dziecko hahaaha

Posted

nic tu ostatnio sie nie dzieje....czemu tak malo piszecie o swoich pupilach??moja sunia wazy juz 3 kg..!!!pomocy!policja!!!ma 4 miesiace!!!wyglada jak LEW...i grozna do tego!!!co ja za bestie kupilam???pozdrawiam...wszystkich Yorkmaniakow!!!!;)jak tylko naucze sie wrzucac fotki to zobaczycie mojego LWA!!!

Posted

no ostatnio bardzo cichutko tutaj:)) ja jak narazie nie wiem ile moj dżajf wazy do weterynarza idziemy za 2 tyg ,wiec sie wtedy dowiem i dam znac:))) pozdrowionka

Posted

A to mój hipopotam w wieku 2 miesięcy i 1 tygodnia w ciągu niespełna tygodnia przytyła 10 deko

smutne oczka to efekt zasypiania (tylko wtedy da się ją położyć na wagę bo jest jej wszystko jedno co się z nią robi - ona śpi...)

Posted

Moja Ineczka znowu staneła na wadze:-( waży 1730g i ma 5 miesięcy, mogłą by wkońcu przybrać tak przynajmniej 300g do końca 6 miesiąca to może by dociągła do 2500g w przyszłości

Posted

wiesz ze Twoja Ineczka i moja suńka to przyrodnie siostry (po tatusiu-Jaskierku, prawda?)
trzymam kciuki za przytycie Twojej suńki, ale jeśli jest już zdrowa to wszystko w rękach...
A rośnie wzwyż?

Posted

Teraz staneła i już nie rosła, ma 22cm w kłębie i 24-25cm długści. Chciałam by miała powyżej 2500g chociaż i 24-26cm w kłębie. jednak i tak ją kocham i nie zamieniłabym jej na żadną inną:loveu:.
Tak, są po tym samym tatusiu