Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

obserwuje to forum od dluzszego czasu i ogladam wasze sliczne pieski.Ja tez jestem szczesliwa posiadczka yorka suni.ma 4 miesiace,jej waga to 2600.apetyt ma straszny!!!jak myslicie,poniewaz macie wieksze doswiadczenie,jaka wage osiagnie moja sunia
?pozdrawiam

Posted

klosia33 napisał(a):
obserwuje to forum od dluzszego czasu i ogladam wasze sliczne pieski.Ja tez jestem szczesliwa posiadczka yorka suni.ma 4 miesiace,jej waga to 2600.apetyt ma straszny!!!jak myslicie,poniewaz macie wieksze doswiadczenie,jaka wage osiagnie moja sunia
?pozdrawiam

no wiesz, odpowiedz zna tylko Bog, jezeli i on ją zna ;) :lol: a tak to moze byc kolo 4 kg, chociaz... naprawdę nie koniecznie :shake:
a tak między nami czy nie jest grubaskiem, moze za bardzo lakomczuch? ;)

Posted

klosia33 napisał(a):
?pozdrawiam

A JAKIE ma wymiary????? wys.w kłebie?? i dlugosc??
i jacy byli rodzice???

Posted

Kasia&Max napisał(a):
moj Max gdy mial 4 m-ce wazyl 1,5 kg a wyrosl na 4 kg giganta (oczywiscie w porownaniu do miniaturek):)

takze tutaj widzimy nie ma reguły wszystko zalezy od genów :) w wieku 4 mies 1,5 kg to malutko i moglibysmy myslec ze bedzie tak piesek okolo 2,5-2,8 kg a tu prosze:)) a kasia twoj max wazy jak ma 4 mies -2,6 i nagle moze stanac wiec wydaje mi sie ze jego waga moze byc nawet 3,2 kg:) takze zmierz Maxa i nap jakie rozmiary mieli rodzice:) pozdrawiam

Posted

Kasia&Max napisał(a):
moj Max gdy mial 4 m-ce wazyl 1,5 kg a wyrosl na 4 kg giganta (oczywiscie w porownaniu do miniaturek):)

a jakie ma teraz wymiary?

Posted

[quote name='ewa1970']Niestety nie wiem jak to sie robi.:angryy:

to zrob taką jak ja mam, jest ladna i bardzo wygodna, tez mozna zdjęcia komentowac, jest gestbook, jest dziennik. Pojdz do www.fotki.com lub www.public.fotki.com (to jest to samo, nie wiem czemu dwa adresy...) i zarejestruj się tam, nastaw sobie ladny color scheme, inne nastawienia, opisz album i tak dalej, bardzo fajna galeryjka wyjdzie i potem ten swoj adres wrzucisz do swego podpisu i juz. I tak na wszelki wypadek będziesz miala swoje zdjęcia nie tylko w komputerze, ale i w internecie jakby co. Mozesz pasword zalozyc i podac go tylko tym, ktorym ty chcesz. No slowem - fajne te fotki.com :lol:

Posted

dzajf napisał(a):
A JAKIE ma wymiary????? wys.w kłebie?? i dlugosc??
i jacy byli rodzice???

niunia moja jest dluga na 33 cm od szyji do ogonka,wysoka na 25cm,w/ mnie ma krotkie nóżki ,rodzice mieli po 3kg

Posted

klosia33 napisał(a):
niunia moja jest dluga na 33 cm od szyji do ogonka,wysoka na 25cm,w/ mnie ma krotkie nóżki ,rodzice mieli po 3kg

takie wymiary w 4 miesiące? przygotuj się, ze moze na nie malą oraz twardą sunię wyrosnąc :loveu:

Posted

Vici i Jeannie napisał(a):
takie wymiary w 4 miesiące? przygotuj się, ze moze na nie malą oraz twardą sunię wyrosnąc :loveu:

wlasnie!!!z jednej strony sie ciesze,bo mam coreczke 3,5letnia i ona tak szaleje z nia,ze gdyby byla z tych mniejszych to by ja chyba polamala,ale co jest najsmieszniejsze,mam dla niej kuwetke i ona tam siusia czasem jak z nia na dwor rano nie wyjde to ta kuwetka juz dla niej taka mala ze ona musi dobrze wycelowac zeby siusiu zrobic,tak sie smiesznie tam ustawia:lol:

Posted

ladyyork napisał(a):
Moja Ineczka przytyła :multi:waży już 1690g będzie miała coiś ok 21-22cm w kłęibe23-24 długości, a 8 marca kończy 5 miesięcy

pozdrawiam, tak i dalej :cool1:

Posted

ladyyork napisał(a):
Moja Ineczka przytyła :multi:waży już 1690g będzie miała coiś ok 21-22cm w kłęibe23-24 długości, a 8 marca kończy 5 miesięcy
Ja Szyszkę muszę porządnie z kimś zmierzyć, bo samej mi za każdym razem wychodzi inaczej :mad:A wczoraj się ważyłyśmy ...... 2,8kg :evil_lol: