Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ten kojec jest w moim salonie dla królika by nie siedział cały czas w klatce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Moje pytanie dlaczego miałabym je w kojcu trzymać ??:lying::lying::lying:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

1. może nie jestem modem w tym dziale- ale proszę o nienadużywanie emotikon, o wiele lepiej czyta się posty bez ich nadmiaru.
2. nie wiem po co. Dlatego pytałam.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
hihi:evil_lol:

Ja bym chętnie obejrzała zdjęcia małej Szyszki:razz:

EDIT
Znalazłam
Magda ja przepraszam, że tak wpadłam z innego działu i się rządzę :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
Magda ja przepraszam, że tak wpadłam z innego działu i się rządzę :diabloti:

Ależ ja się nie gniewam:eviltong: Róbta co chceta byle dobrze.

Posted

ladyyork napisał(a):
Oj żle mnie zrozumiałaś chciałam powiedzieć że się ciesze:loveu: i tak szczeże zazdroszcze że twoja ma taką wage bo ja dzisiaj moją ważyłam i ma 1700g
chyba jakiś chuderlak z niej rośnie bo ma21 cm w kłębie:crazyeye:

lady czytam o twojej Ineczce i moj dżajf ur sie 13 pazdiernika czyli 5 dni po twojej ineczce, ma 19 cm wys w kłebie i 1800 :)) ciekawa jestem jakie nam Yoreczki wyrosna beda śledzic twoja modelkę:PP pozdrawiam Ania i Dżajf:D

Posted

Estera napisał(a):
Mierzyłam dzisiaj Szyszkę- ma 29 cm długości i 27 cm wysokości :cool3:
Chyba, że coś mi źle wyszło :cool3:

No Estera nie żartuj nie może być aż tak duża chyba że z głową mieżyłaś, a nie w kłębie. Moja ma pi razy oko 21 w kłębie i 23 długości od kłębu do nasady ogona i tylko 1600 wagi. Jednak znalazłąm przyczyne że nie tyje i już od jutra musi zacząć przybywać:loveu: no to już niedługo dogoni wagowo twoją:diabloti:

Posted

ladyyork napisał(a):
No Estera nie żartuj nie może być aż tak duża chyba że z głową mieżyłaś, a nie w kłębie. Moja ma pi razy oko 21 w kłębie i 23 długości od kłębu do nasady ogona i tylko 1600 wagi. Jednak znalazłąm przyczyne że nie tyje i już od jutra musi zacząć przybywać:loveu: no to już niedługo dogoni wagowo twoją:diabloti:
Oczywiście, że źle mierzyłam :angryy: Długość 26 cm, wysokośc 23 cm :eviltong: No tak pi razy oko, bo ona się wierci :eviltong: Jak ją trzymam to siostra nie umie mierzyc, jak ja mierzę to siostra nie umie trzymać :lol:
A jaka przyczyna nie tycia? :razz:
Szyszka dzisiaj 2,6, tyje, tyje :loveu:

Posted

Była 5 razy odrobaczana i wszystko wyglądało że jest ok, a dostawała różne środki nawet te na płucniaki. Dzisiaj dałam jej jeszcze inną tabletke którą dostałam od weta i trafiony zatopiony ta działa na te wstrętne robale. Już tak się bardzo martwiłam że nie przybiera więcnażucałam troche sfoje zdanie wetowi i kazałam dawać różne środki odrobaczające i udało się.
Od dziś zaczynamy tyć:loveu:

Posted

Ojojku biedna Inka. Ja Szyszę odrobaczam dopiero w piątek :cool3: Zobaczymy co tam z niej wyjdzie...albo i nie wyjdzie :cool3: Mam nadzieję, że nie wyjdzie, bo Szyszka ładnie przybiera na wadze :)
A przy okazji odrobaczę całe towarzystwo :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Ojojku biedna Inka. Ja Szyszę odrobaczam dopiero w piątek :cool3: Zobaczymy co tam z niej wyjdzie...albo i nie wyjdzie :cool3: Mam nadzieję, że nie wyjdzie, bo Szyszka ładnie przybiera na wadze :)
A przy okazji odrobaczę całe towarzystwo :evil_lol:

No biedactwo moje cierpi pewnie, bo prawdopodobnie przez robaki tak kaszle. Twoja napewno nie ma , ale odrobaczyć trzeba;) i całe toważycho również

Posted

ladyyork napisał(a):
No biedactwo moje cierpi pewnie, bo prawdopodobnie przez robaki tak kaszle. Twoja napewno nie ma , ale odrobaczyć trzeba;) i całe toważycho również

Dlaczego przez robaki kaszle?? Ale mnie zaskoczyłaś pierwszy raz o tym słysze:oops:

Posted

Kasiko napisał(a):
Mój niejadek ma 22 tygodnie i wazy 1.300. Po ostatnim odrobaczaniu jadł bardzo ładnie a teraz znowu grymasi :shake:

to moze znow czas na odrobaczenie?

Posted

dziewczyny, mam pytanie: jak prawidlowo piesek mierza się w klębie? ja dzis jakos pomyslalam, ze zawsze mierzylam tak przez cialo psa, a nie tak jak mierzy się czlowiek przy slupie na przyklad stojąc... a roznica wielka: jak postawilam kolo scianki i zdjęlam miarkę, to Jeannie ma tylko 25 cm w klębie, a tak jak od ziemi przez cialo do klębu mierzę to 28 cm. To ile ona naprawdę mierzy u mnie? :roll:

Posted

ja mierzę nastepujaco: stawiam dżajfa pod sciana, przykladam mu ksiazke ze sztywna okladka na grzbiecie , nastepnie robie linie ponizej od wewn strony ksiazki i odmierzam miarka od samej ziemi do lini:) i moj ma tak piec razy okolo 18-19 cm:D

Posted

dzajf napisał(a):
wydaje mi sie Vici ze twoja ma 25 cm wysokosci w kłębie:) takze taka w sam raz :D

zdaję się wtedy ze tak :loveu: ale... :-( juz nie jest ona kompaktyczna, bo od konca karku do ogona ma 29 cm, za dluga wtedy jest :-(