Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mój Spago! to 4 kilo wagi. Chociaż zauważam, że często sama waga prawdy o joreczkach nie mówi. Kiedyś któraś dogomaniaczka wpadła na fajny pomysł, żeby wklejać zdjęcia naszych jorczków obok dużej butelki wody mineralnej.

Butelka prawdę Ci powie :evil_lol:

Posted

jolisia34 napisał(a):
Madzia,śliczne te Twoje chłopaki.Ile waży większy?
Chciałabym aby moje panienki ważyły po 3 kilo.Ciekawe czy będą,mją 3,5 miesiąca i ważą około 1,5 kg:lol:

To do mnie?:lol:
Toro waży 3,7 :)

Posted

jolisia34 napisał(a):
Czy moje kobitki maja szansę na 3kg chociaż????;)

Myślę, że tak- Toro mając 4,5 miesiąca (czyli miesiąc starszy od Twoich) ważył 1,8 kg.
Następnie w wieku 5,5 miesiąca dobił do 2,3 kg ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Myślę, że tak- Toro mając 4,5 miesiąca (czyli miesiąc starszy od Twoich) ważył 1,8 kg.
Następnie w wieku 5,5 miesiąca dobił do 2,3 kg ;)

Ja nie lubię takich maleństw,choć niektóre są przepiekne!:loveu:Toro jest super chłopaczek,choć Masterkowi też nic nie brakuje:lol:

Guest Agata_B
Posted

Kincia napisał(a):
Wlasnie zwazylam Luckiego i wazy 2,1 :-o
3,5 miesiąca - 2,1 - idealna waga! ;)

Posted

Moja sunia jest troszke grubawa;) ale na pewno nie nalezy do yorkow miniaturek i na szczescie nie widac po niej ze jest kuleczka :) Wazy 3kg, ma piec latek :)

Posted

Jak pół roczny szczeniak waży 2,5 kilo to ok 4 może ważyc dorosła, troszke sporo bo wzorzec mowi że waga wzorowa to do 3.0 kg
Ale skoro to suczka w typie rasy to coż sie dziwić-> nie ciagnijmy tego tematu nie ma po co psuć kolejnego tematu. Ważne zeby wam sprawiała radość niezaleznie czy bedzie miała 3 czy 5 kg :)

Posted

A ja znowu słyszałam ze Yorki najwięcej rosną do pól roku i ze Micia będzie góra 3,2 kilo ważyła jak teraz wazy 2,5 kilo i od miesiąc już waga nie rośnie.Pozdrawiam