Ania102 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ewo ale gdzie ją umieścimy jesli złapiemy? Bo ja juz chętnej na dt nie widze
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 mrs.ka napisala przeciez cytuje "ja chciałam i nadal podtrzymuję ,wziąść odpowiedzialnść za tę sukę ,prosiłam tylko o dostarczenie w jedno z trzech miejsc i od tego mementu będzie pod moja opieką . a takze cytuje "do mnie można ją przywieść o każdej porze bo się nie ruszam z domu , tylko zadzwonić pięć minut wcześniej bo muszę pozamykać zwierzyniec I NAPEWNO SIE Z TEGO NIE WYCOFA BO WIE ZE PANI EWA CZEKA I ANITA JA TAK PROSILA O POMOC !!!!! A ZE WCZESNIEJ NAPISALA ZE DO WTORKU !!! NIE BYLO PEWNOSCI CO DO PRZYSZLOSCI SUKI, NIE BYLO PAPIEROW ADOPCYJNYCH I DEKLAROWANEGO OPLACANIA HOTELU !!! A MRS.KA CHCIALA MALA PRZYJAC I BEZ TEGO !!!!!!! NAPISALA DO WTORKU BO NIE MIALA PEWNOSCI CZY KTOKOLWIEK ZECHCE POMOC W LAPANIU MALEJ,I NIE BYLA PEWNA CZY NIE BEDZIE NADAREMNIE CZEKAC NA SUKE !!! WIEC WATPIE ZEBY SIE WYCOFALA TERAZ !!!!!!!!!!!!!!,KIEDY WIADOMO ZA MALA MA ZAGWARANTOWANA PRZYSZLOSC !!!! ROZUMIE SIE TEZ I NAPEWNO WSZYSCY TO ROZUMIEJA.............. ZE MOGLO SIE NIE UDAC ZA PIERWSZYM RAZEM I TRZEBA ZNOWU PROBOWAC,AZ DO SKUTKU ,ABY UPRZEDZIC TA LAPANKE CO MA BYC W STARACHOWICACH :-(((( TO BY BYLO STRASZNE GDYBY TA MALA TRAFILA W RECE HYCLA.....A MA SZANSE NA TAKI DOM!!!!!! A CO Z TA KONSKA DAWKA SEDALINU,JAK ANITA PISALA NA PAROWCE.....PRZECIEZ TEN PSINA Z KAMIENIA NIE JEST,MUSI NA NIA PODZIALAC TAKA WIEKSZA DAWKA :-?
Ania102 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ewo ja po kilku godzinach ,,akcji,, napisałam mrs.ce smsa czy sunia ma być dostarczona do dzis, dostałam jasna i konkretną odpowiedz. Wczoraj rzozmawiałam z wieloma osobami na temat tej suni, końską dawkę sedalinu otrzymała już kiedys bezskutecznie. Zresztą sedalin często nie działa na takie dzikie przypadki, gdzie wygrywa adrenalina. Chciałam podać jej luminal , niestety nie udało się. Wczoraj było nas 5 osób i jeśli będzie taka potrzeba taka sama ekipa może się znowu zebrac.
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 nie chce mi sie wierzyc.... :-o ze mrs.ka najpierw proponowala dom,nawet jak nie bylo jasnej przyszlosci suni !!!!! a teraz powiedziala ci ze masz jej juz nie przywozic jak ja zlapiecie !!!!!!!!!!!!!! Jak sunia ma finansowo zabezpieczona przyszlosc !!!!!!! ania102.....czy ty konkretnie napisalas do mrs.ka ze !!! suni w dniu dzisiejszym nie udalo sie zlapac,bedziemy sie starali to zrobic,jutro ,pojutrze jak czas nam pozwoli,czy mozemy ja do ciebie przywiez,w dniu kiedy nam sie uda. a mrs.ka ci odpisala ze skoro we wtorek nie zlapalas(dzis zreszta chyba wtorek ) to juz jej nie chce i nie pomoze??? czy tak to bylo ,bo moze zamiast pisac o suni wymienialyscie sobie uwagi co jedna o drugiej sadzi a suka zeszla na dalszy plan i nie umiecie sie dogadac !!!!!!!!!! rece mi opadaja i boje sie na fb wchodzic,zeby mnie pani ewa nie zapytala co z mala :-(
Ania102 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ewa napisałam do mrs.ka, zadałam konkretne pytanie i dostałam odpowiedz. Mam na to świadków, załamałyśmy się z dziewczynami taka odpowiedzia. Dzwoniłam do UM póki co nie planuja łapanki bo nie mają pomysłu.
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 poczekajmy az odezwie sie mrs.ka... to napewno jakies nieporozumienie.... nie wierze ze napisala ze jak wczoraj suni nie dostarczyliscie to juz macie wiecej jej do niej nie przywozic !!!!!!!!!!!!!!! no nie wierze i juz!!! napisze do mrs.ka wieczorem,jak wroce z pracy...albo moze zajrzy tu na watek wczesniej i napewno wszystko sie wyjasni !!! boze !!!!!!!!!czemu ta psina ma takiego pecha... wszystko co z nia zwiazane idzie jak po grudzie,ciagle jakies problemy,brak kontaktu,brak zrozumienia,wszystko utrudnione,nie tak jak powinno byc :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ania102 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 I tu się z Tobą zgodze. Poczekajmy aż mrs.ka sama się wypowie.
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Ania102']Ewa napisałam do mrs.ka, zadałam konkretne pytanie i dostałam odpowiedz. Mam na to świadków, załamałyśmy się z dziewczynami taka odpowiedzia. Dzwoniłam do UM póki co nie planuja łapanki bo nie mają pomysłu. Ania nie posadzam nikogo o zla wole......ale zadac pytanie,a zadac ...to jest ogromna roznica !!!!!!!!! Mam nadzieje ze rozmawialyscie jak dwie kobiety,ktorym lezy na sercu dobro psa! Mozna zapytac normalnie typu Nie udalo sie dzis zlapac suni,bedziemy probowac w najblizszym czasie,czy mozemy do ciebie sunie przywiezc jak tylko nam sie uda. lub mozna napisac suka nie zlapana,to niewiem czy ty chcesz ja jeszcze,bo my niewiemy kiedy zlapiemy I TO PYTANIE I TO...ALEZ JAKA ROZNICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede w pracy zagladac tu na watek,moze sie cos wyjasni.........bo jestem pewna ze to nieporozumienie...niedomowienie jakies a pies na tym cierpi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ZE NIE PLANUJA W NAJBLIZSZYM CZASIE LAPANKI, JEST POCIESZAJACE,ZA MAMY CHWILE CZASU,.... DZIEKI BOGU ZE NIE JEDZI JUZ HYCEL,BO TEN JEJ DOMEK RZUCA SIE W OCZY NA TYM SKRZYZOWANIU.... NATOMIAST SUNIA W KAZDEJ CHWILI MOZE POD SAMOCHOD WPASC,MOZE KOMUS DO GLOWY PRZYJSC SKRZYWDZIC JA.....ECH CODZINNIE SIE SLYSZY....WCZORAJ ZNALEZLI DWIE POWIESZONE SUNIE,PODPALONE........ :-((
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 rajmund wyznawaj uczucia lorisd na priw...prosze bo znowu zacznie sie dyskusja nie na temat,klotnia ... lordis napisze,ty napiszesz,zaraz sie mrs.ka odeziwe i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomoc dla suni odejdzie na bok ----------------------------------------------------------------------------------------- skupmy sie na tym ze ewa czeka na widomosc o suni,chce jej dac dom,chce zaplacic za hotel,ze mrska obiecala malej dac schronienie................i na tym zeby mala zlpapac jak najszybciej ! pomoz dziewczynom w lapaniu bo sunia chyba byla u ciebie jak dobrze mysle.....im wiecej glow,wiecej pomyslow tym szybciej suka bedzie bezpieczna !!!!!!!
anita_happy Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 co z suką??? Adoptująca osoba jest - UMOWA adopcji jest - oświadczenie o ponoszeniu opłat hotelowych przez adoptującą JEST nie ma PSA Ania i Ania SA INNE HOTELE - moze inny hotel ma miejsce? i suka z ulicy moze trafic do hotelu.... Wiecie co - jakby to był owczarek - to mógłby byc problem z 24 godzinnym przetrzymaniem - ale suka postury jamola?? Ja dzis zabierałąm szczyla ze schronu - bo ma dt, a ja miałam przewieść... szczyl mieszkał w klatce z innym szczylem - wziełam OBA bez perspektywy na jakies DT - w łazience sie przekima - jak najdalej od schronu z takimi knypami.... kazdy ma łazienke
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Anita czy ty wiesz co z mrs.ka......nie odzywa sie,a Ania pisze ze ona NIE CHCE suni przetrzymac chwile PRZECIEZ OBIECALA,WIEC NIE WIERZE W TO ZA BARDZO,MYSLE ZE TO JAKIES NIEDOMOWIENIE !! WYRAZNIE PISALA ZEBY SUNIE DO NIEJ DOSTARCZYC I ONA SIE DALEJ NIA ZAJMIE,NAWET DO HOTELU ZAWIEZIE !!! NIE MA CO" LAZIENKOWAC!........................ TYLKO CZEKAC NA MRS.KA !!!!!!!! ONA WYJASNI PRZECIEZ KAZDY ROZUMIE ZE TA SUKA NA ZAWOLANIE NIE PRZYJDZIE WIEC MOZE DAJMY IM KILKA DNI NA SPOKOJNE ZLAPANIE.....A NIE OD NOWA KLOPOTY..................CO TO ZA POMOC PSOM,JAK TU TYLKO SIE PIETRZA PROBLEMY ZAMIAST UBYWAC...A CHODZI O JEDNA MALA SUNIE mnie to z pracy w koncu wywala ;-).....godzine popracuje i zmykam na komp...zeby na watek suni wejsc :-(
mrs.ka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ***** ,nie odzywam się bo przedwczoraj został otruty pies ,którego kilka miesięcy temu wyadoptowałam do Przemyśla,jestem od niego oddalona o 5 h jazdy samochodem ,a musiałam go ratować po za tym jest sprawa w prokuraturze ,więc nie mam czasu na jałowe dyskusje na tym wątku z psychopatką ,która myśli ,że każdy tak jak ona zmienia zdanie . Miomo,że nie chcę z nią rozmawiać wydzwania do mnie i zasypuję mnie sms więc proszę się nie dziwić mojej lakonicznej odpowiedzi na jej pytania,gdyż dla mnie to jest ostatnia osoba przed którą będę się tłumaczyć. A oto kopia sms z mojej komórki : ANIA P<784344878> pn.14.32 Dominika czy nic się nie zmienilo i sunia ma do Ciebie przyjechac? JA<501222605>pn.14.33 Tak,ma przyjechać ANIA P<784344878> pn.21.09 Nie da się zlapac suki.Zwiala do parku.Dajesznam nadalczas do jutra? odp. JA<501222605>pn.21.33 Tak To cała moja korespondencja dotycząca suni a Anka mimo ,że wiedziała ,że walczę o życie Zefira i wisiałam cały czas na telefonie w jego sprawie to gnębiła mnie sms. Pozostawiam to bez komentarza tak jak inne posty ,które napisał ktoś kto nawet nie ma odwagi się ujawinić. Ale to i tak nie ważne co kto tutaj napiszę ,mieszkam tutaj od kilku lat i przez ten czas nikt nie zrobił tyle dla psów i nie uratował psich istnień co ja. Wiedzą to psy ,wiem to ja i parę osób których nie obchodzi jaka jestem tylko co robię .
Ania102 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja Cię zasypuje smsami? Też chce wiedzieć co planujesz z Bambo, powinnaś sie wypowiedzieć na wątku. Możemy jutro wieczorem spróbować ją łapać później w piątek. Pytanie: czy ma jechać do ciebie? do dziś sie nie udało się i tyle. Ma do ciebie jechać czy nie?
mrs.ka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ponieważ może mnie nie być na dogo więc napiszę to jeszcze raz drukowanymi literami BEZ WZGLĘDU ILE PSÓW KTOŚ GDZIEŚ OTRUJE , ILE INNYCH BĘDĘ MIAŁA POD OPIEKĄ I CZY NA DRUGIE OKO NIE BĘDĘ WIDZIAŁA TO SUNIA Z RONDA MA DO MNIE PRZYJECHAĆ !!! tylko niech to cos Ania102 się wreszcie odemnie odczepi!
aagataa8 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Ja nie rozumiem tylko jednego: Ania wysłała sms wczoraj do Ciebie po to żeby się dowiedzieć czy nadal dajesz czas tylko do wtorku, napisałaś że tak... Teraz strasznie tu wypisujesz kolorem, że suka ma jechać do Ciebie. I kto tu zmienia zdanie? Bo podobno nie ty... [quote name='mrs.ka'] Ale to i tak nie ważne co kto tutaj napiszę ,mieszkam tutaj od kilku lat i przez ten czas nikt nie zrobił tyle dla psów i nie uratował psich istnień co ja. Wiedzą to psy ,wiem to ja i parę osób których nie obchodzi jaka jestem tylko co robię . Czy Ty naprawdę jesteś takim typem narcystycznym? Ja napewno nie uratowałam tyle psich istnień, ale są osoby w Starachowicach, które napewno robią o wiele więcej od Ciebie, tylko przez to że tyle robią, nie mają czasu na to żeby wpadać w taki samozachwyt nad sobą. Nie znam Cię, a dołujesz mnie coraz bardziej swoimi wypowiedziami. Byłam tam wczoraj na Dolnych i tej suki za nic nie da się złapać. Dodatkowo dobiłaś nas tym swoim sms-em, że dajesz czas do wtorku. A miałyśmy już zamiar siedzieć tam nawet do rana żeby ją łapać...
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 DZIEKUJE MRS.KA ZE SPROSTOWALAS !!! TAK MYSLALAM ZE TO JAKAS POMYLKA !!! WIEC SUNIA MOZE DO CIEBIE PRZYJECHAC W KAZDEJ CHWILI JAK JA ZLAPIA,CZY TO JUTRO CZY W SOBOTE ! ZEBY BYLO JASNE I NIE ODWLEKANE LAPANIE !!!!!!!!!! MAM NADZIEJE TERAZ JUZ WSZYSTKO JASNE I ZE UDA SIE JAK NAJSZYBCIEJ ZLAPAC MALA UCIEKINIERKE ! Tak jak myslalam,pomylka wynikla z tego jak pisane byly smsy, One myslaly ze dajesz im czas tylko do jutra ,zamiast napisac ze nie udalo sie i beda probowac innego dnia ,czy przyjmiesz ja wtedy....niepotrzebnie napisaly to slowo "do jutra" sugerujac sie wczesniejszymi wpisami... Wazne ze juz wszystko sie wyjasnilo i miejsce dla suni,dopoki do jamora nie pojedzie jest !! Szok ze nastepny pies skrzywdzony przez ludzi jak piszesz otruty...ale napisalas ze musialas go ratowc!!!! CZYLI PRZEZYL BIEDULA ???? Wpisami tez sie nie przejmuj,nie komentuj....ja jak moge cos napisac to z doswiadczenia na forum wiem ze czasami taki nick co dopiero sie pojawil w dyskusji,nie jest wiarygodny i moze tylko ktos z dyskutujacych juz zalozyl sobie nowego bo pod starym nickiem bal sie wypowiedziec ;-D UFFFFFFF...NARESZCIE WSZYSTKO JASNE......SUTUACJA USPOKOJONA..PROSZE PISZMY JUZ TYLKO O SUNI !!! ANIU !!!! Kiedy moglybyscie znowu lapac mala,pisalas ze jest 5 osob,moze podzielic sie i raz jedna 3,raz drudzy,bylyby wieksze szanse,a nie byloby problemu ze brak czasu...bo tak wszyscy sie skrzyknac na raz to rozumiem ze trudno !!! NIE ROBMY JUZ WIECEJ PROBLEMOW------MIEJSCE JEST......WSZYSTKO W WASZYCH REKACH ANIU!!!!
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Ania102']Ja Cię zasypuje smsami? Też chce wiedzieć co planujesz z Bambo, powinnaś sie wypowiedzieć na wątku. Możemy jutro wieczorem spróbować ją łapać później w piątek. Pytanie: czy ma jechać do ciebie? do dziś sie nie udało się i tyle. Ma do ciebie jechać czy nie? ZANIM JA NAPISZE BO W PRACY JESTEM,I CO CHWILA MUSZE PRZERWAC...TO TU JUZ SIE WYJASNILO KIEDY :-D OK...TO JUTRO I EW JAKBY SIE NIE UDALO W PIATEK........ SUPER :-D Co tu zrobic...jak trzymac te kciuki zeby sie udalo ?????????????
mrs.ka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 no i znów ktoś się ekscytuje moją osobą , chociaż wszyscy doskonale wiedzą ,że mam w doopie opinie nawet wszystkich świętych na swój temat to muszą sobie ulżyć. Więc powtarzam wszystkim durnotom ,że nie zagłebiam się w treść sms AniP. którymi nie wiem po co mnie zamęcza skoro wszystko było potwierdzone i jeszcze Aga38 do niej dzwoniła z potwierdzeniem,że mają sunie do mnie przywieść. Ja nawet nie doczytałam o co jej chodzi w tym sms ,dla mnie wiążące jest to co uzgodniłam z anita_happy na pw i to co napisałam na wątku. Jeśli bym napisała przywieźcie ją kiedy chcecie to pewnie do wielkanocy by jej nie złapały!!! a po za tym to ja mam inne sprawy na głowie i inne psy ,a nie stałą dyspozycyjność bo banda nawiedzonych panienek bierze się za coś o czym nie ma pojęcia.
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 KOBIECINKI........WYLUZUJCIE..... JUZ KAZDY POWIEDZIAL CO MA POWIEDZIEC I WRACAMY DO TEMATU SUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANIA I INNI WIEDZA JUZ ZE MIEJSCE BEZWZGLEDNIE JEST !!!!!! CZYLI CZEKAMY DO JUTRA I MODLIMY SIE ZEBY KOMUS NIE PRZYSZLO BIDULI OTRUC,TAK JAK TEGO PIESA O KTORYM PISALAS.....coz w domu pies bezpieczny nie jest,a co dopiero na ulicy :-(
mrs.ka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jak nie potraficie sobie poradzić ze złapaniem ,idzcie do hycla ,to dwa kroki z tamtąd. Może to większy stres dla suni ale dacie mu 50 zł to ją wam jeszcze w transporterek wsadzi, a tak to mała i tak żyje w stresie bo nie wie po co ją chcecie złapać
Ewa osterlin Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 To niezla mysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faktycznie jak nie daje normalnie rady,to moze ten hycel (chociaz ich nie lubie ) by ja zlapal i odrazu wam dal !!!! Jakby ktos mial konto paypal to ja wplace na tego hycla te 50 zlotych i odrazu macie,bo na konto bankowe to trwa troche za granice............
wapiszon Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='mrs.ka']no i znów ktoś się ekscytuje moją osobą , chociaż wszyscy doskonale wiedzą ,że mam w doopie opinie nawet wszystkich świętych na swój temat to muszą sobie ulżyć. Więc powtarzam wszystkim durnotom ,że nie zagłebiam się w treść sms AniP. którymi nie wiem po co mnie zamęcza skoro wszystko było potwierdzone i jeszcze Aga38 do niej dzwoniła z potwierdzeniem,że mają sunie do mnie przywieść. Ja nawet nie doczytałam o co jej chodzi w tym sms ,dla mnie wiążące jest to co uzgodniłam z anita_happy na pw i to co napisałam na wątku. Jeśli bym napisała przywieźcie ją kiedy chcecie to pewnie do wielkanocy by jej nie złapały!!! a po za tym to ja mam inne sprawy na głowie i inne psy ,a nie stałą dyspozycyjność bo banda nawiedzonych panienek bierze się za coś o czym nie ma pojęcia. mrs.ka przesadzasz chyba ze swoimi epitetami.
mrs.ka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wapiszon napisał(a):mrs.ka przesadzasz chyba ze swoimi epitetami. to jest dopiero wstęp jeśli ktoś naprawdę nie zrobi tego o czym pisał przez cały ten wątek i zawracał ludziom głowy, tyle ludzi się zaangażawało , a tu co... mały problem , wszyscy chcą pomóc suni -tylko ,że fizycznie jej nie ma nigdzie.
Recommended Posts