yewcia1 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):witaj Lisiu, wraz z nowym dniem trzeba szukać domku ;) Lisiuniu i dla Ciebie zaświeci słońce. Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Lisia na pewno przekona sie ze człowiek to istota dobra tylko trzeba dać jej szanse od czasu sterylki na razie chodzi na smyczce ( co bylo dla niej wstretnie stresujace i niepojęte :evil_lol: bo zwykle brykała luzem kolo nogi) i idzie jej coraz lepiej :) Quote
Anashar Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No to trzymam kciuki za nowy dom dla Lisi :) To naprawdę wspaniała sunia, gdyby mój burek był bardziej tolerancyjny odrazu bym ją wziął :) Ale niestety mój jest strasznie zazdrosny :cool1: Quote
kacha_wawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Liśka domu potrzebuje... Człowieka Jej brakuje... Ona odda Ci całą siebie... Przy Niej poczujesz się jak w niebie... Jej piękne oczy, Wpatrują się w Ciebie... Jej wielkie uszy... Wciąż wysłu****ą... Swego człowieka, wciąż poszukują... Quote
yewcia1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kacha_wawa napisał(a):Liśka domu potrzebuje... Człowieka Jej brakuje... Ona odda Ci całą siebie... Przy Niej poczujesz się jak w niebie... Jej piękne oczy, Wpatrują się w Ciebie... Jej wielkie uszy... Wciąż wysłu****ą... Swego człowieka, wciąż poszukują... Przepiękny wierszyk:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kacha :) Lisiunia bardzo sie boi ludzi ktorych widzi pierwszy raz..... przeleknione serduszko Quote
kacha_wawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Daleko jestem to chociaż wierszykiem podniosę ;) Lisiczka boska jest, uszy ma tak kosmiczne jak moja Tigra ;) Quote
justynavege Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 jest piekna i kochana uwielbai sie przytulać ale do osob ktore nei zna nie podejdzie bo sie trzesie ze strachu :placz: Quote
kacha_wawa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Radek']Kochana Lisiunia jest ponownie na Allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=173173950 Radku, tak sobie myślę, żeby może wrzucić lokalizację na całą Polskę, niestety nie każdy wie gdzie jest Uciechów, a myślę, że jak znalazłby się fajny domek to transport udałoby się załatwić ;) Quote
justynavege Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak duzo gosci u Lisiuni :)) Maleńka juz całkiem dobrze się czuje :) Quote
kacha_wawa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ej Kosmitko Uszata, Ty tutaj nie śpij, tylko domku szukaj ;) No widziałby kto coś takiego, Ciotki tu nie śpią po nocach, a Lisiczka gdzieś się ukrywa... Nieładnie :razz: Quote
justynavege Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Lisiunia Lilunia jakze duzo Gosci u Ciebie :multi: zapomniana przez swiat sunia ...... a tu proszę :) Quote
kacha_wawa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 justynavege napisał(a):Lisiunia Lilunia jakze duzo Gosci u Ciebie :multi: zapomniana przez swiat sunia ...... a tu proszę :) Jaka zapomniana?? :cool3: Duże uszy się lansują ;) Quote
Mysia_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 My o Lisi pamiętamy, nawet samego rana ;) Quote
yewcia1 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):My o Lisi pamiętamy, nawet samego rana ;) Bardzo dziękujemy za odwiedzanie malutkiej:loveu: Quote
justynavege Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Lisidełko z M<yszką na wspólnej smyczy zaplątuje sie komicznie :) ale dają radę Quote
Patsi Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Czy w tym przebojowym świecie, w którym trzeba się rozpychać łokciami znajdzie się domek dla nieśmiałej suni? Musi się znaleźć!!! Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 To już 129 strona mija a ty wciąż bez domku:shake: Quote
Recommended Posts