Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..."jakie te ludzie są bezmyślne: zrobili takie ogromne płoty, że trzeba stawać na paluszkach i wyciągać szyję, żeby coś zobaczyć!"

..."mówisz, że trzeba spieprzać?? Ktoś nas będzie gonił??"

"...a pańcia kiedyś tłumaczyła, że jasne brzuszki i ciemne grzbiety mają ryby. Czy ja jestem w takim razie welonką??" "

Posted

Sesja zdjęciowa Lisidła z dziesiejszego spacerku "siusiowego":

..."tutaj wiosna, a tam jeszcze zima. Chyba nie chciałabym być świstakiem"

Pani na włościach: "to wszystko moje":cool3:

..."nie ma mnie tu wcale. Ktoś mnie widzi?...a, ten ogon. Schowam go potem..."

..."no fajnie tu. Podoba mi się"

Posted

Witaj Rzepko! Jak zwykle fotki i komentarz-dla mnie deser!:lol:

Pytam,czy zastanawiasz się nad wydaniem opowieści z "krainy dziwnych zwierząt"?

Posted

Hej epe:lol: Może kiedyś rzeczywiście coś napiszę o moich zwierzakach - bo mam ich fotki czasami w śmiesznych sytuacjach, o np ta z kozą Nusią:

..." moja marchewka, nie dam..."

Posted

Rzepka!
Pomyśl,pomyśl... Takie super zdjęcia i źwirzątka też:evil_lol:
Koza jest cudna- zawsze podobały mi się bardziej te "kolorowe"-choć "podstawowa" koza jest biała!
Twoje relacje to taki foto-komiks!
Powinien mieć powodzenie u czytelników innych niż dogomaniacy też!!!

Posted

Materac 160 nie jest przewidziany do takiego zatłoczenia. Bekon śpi wtulony pomiędzy Kroplę Beskidu a kaloryfer. Reszta jest zajęta przez prawowitych użytkowników:

..." a nie mógłby sobie zrobić własnego legowiska pod stołem czy gdzie indziej i nie zajmować nam łóżka? Tu jest ciasno i bez niego..."

..."czy mi się wydaje, czy za mna siedzą jakieś 2 UFO?"

..." jak dłużej będzie ten halny,to mi wywieje uszka i gdzie je znajdę?"

Iśka narzeka, że śpi w piaskownicy. Sunie muszą skontrolować postęp prac na budowie, a potem piasek wnoszą do łózia:

..." hej zobacz, tu jest więcej piasku to wleźmy tutaj. Pańcia uwielbia piaseczek w łóżku bo ma za darmo akupunkturę"...

Posted

Kilka dni temu odeszła Norka. Pzregrałyśmy walkę z rakiem. Jeszcze zdążyła się ze mną pożegnać... Tak smutno i pusto bez Niej. Lisiczka stale jej szuka...

Posted

rzepek napisał(a):
Kilka dni temu odeszła Norka. Pzregrałyśmy walkę z rakiem. Jeszcze zdążyła się ze mną pożegnać... Tak smutno i pusto bez Niej. Lisiczka stale jej szuka...

Przykro mi rzepko :-( Norka [']['][']