rzepek Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Katastrofa: natura napadła na małego Lisia:evil_lol: ..."w którą stronę podreptać? Zgubiłam się w tej śnieżycy" ..."zasypało mnie i nie wiem, co robić...juz wiem - pójdę śladami pańci, to sie jakoś znajdę..." ..."tobie to dobrze, bo jesteś duża. Ale my - vallhundy :cool3:- mamy krótkie łapki" Quote
izulkabu Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='rzepek']Katastrofa: natura napadła na małego Lisia:evil_lol: ..."zasypało mnie i nie wiem, co robić...juz wiem - pójdę śladami pańci, to sie jakoś znajdę..." :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nurek śnieżny, uczy się pływać w śniegu :loveu: Quote
izulkabu Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a cóż takie niewiniątka mogły narozrabiać ?? :razz: Quote
rzepek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ..."Narozrabiałyśmy i pańcia się gniewa..." ( ale nie za długo, zaraz potem mordki zostały wycałowane:evil_lol:) Quote
justynavege Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 po samych psich minach widać że " co złego to nie my " :evil_lol: Quote
rotek_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 dla mojej ulubienicy:loveu: Dziękuję Ci rzepko Quote
rzepek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dziekuję bardzo w imieniu swoim i Lisi za życzenia:multi: Psie narozrabiały, bo przegryzły worek ze śmieciami, rozrzuciły po ogrodzie i wyjadały resztki ( inicjator: Rura. Uczestnicy: Lisia i Mila:cool3:).Zostały wezwane do stajni w celu udzielenia im opieprzu. Zrozumiały ( mam nadzieję:evil_lol:). Ale one i tak wiedzą, że są kochane i "gniewy" pańci im nie straszne:p Quote
Mysia_ Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 u mnie też worki ze śmieciami nie mogę być nigdzie na widoku :evil_lol: bo zawsze kończy się tak samo :eviltong: Quote
rzepek Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Je, tyje, rozrabia:cool3: ... ...robi plaskacza : ...A Mila sprawdza, czy po spacerze ma jeszcze nosek, czy jej nie odpadł na mrozie ;): Quote
izulkabu Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Super fotki, a ta z jęzorkiem :evil_lol::loveu: Quote
rotek_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 oby wszystkie psy tak trafiały psi raj na ziemi Quote
rzepek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 ..."nudy. Nawet na spacer nie da się wyjśc, bo sypie i sypie." " nikomu nic się nie chce. Żeby chociaz ten kot połowił sobie myszy, albo te 2 brytany poszły poszczekać na sąsiadów - ale też nie chcą:mad:" "a nawet dobrze, że jest Kiruś. Zawszeć to jakaś rozrywka:razz:" Quote
rotek_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Rura zawsze śpi w takiej pozycji?:cool3: to teraz zacznie się zrzucanie sadełka na okres wiosenny Quote
izulkabu Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 4 spokojne diabełki :loveu: Quote
rzepek Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Dzisiejsza sesja zdjęciowa: "Afrykańskie klimaty":cool3: "..czy ja jestem twoja kołyska, czy co??" ..." no dobra, śpię, ale nie wiem, czy to najlepszy wybór poduszki zapachowej:p" Quote
rotek_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 hmmm.... iza, widzisz fotki? mi wyświetliły się tylo x Quote
Recommended Posts