Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uprzejmie donoszę droga Rzepek,że chcąca być wyadoptowaną posiada dwa młode:evil_lol: Razem 3 sztuki- TZ można nie brać,chyba że Ty chciałabyś jakiegoś samca w zagrodzie:evil_lol:

Posted

epe :evil_lol: uwielbiam Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nooo tak ja z młodymi bym Kciała...
liche warunki mieszkaniowe.... ooo tak tak.... 27 metrów i dwie fretki jeden pies oraz śtyry osoby....
weź mnie, weź :modla:

Posted

Mogę Was przyjąć do domku tymczasowego -np w okresie wakacji:cool3:. Samiec może sie przydać, jako towarzystwo do mojego samca, bo On ci samiusieńki w tym moim babińcu ( nie licząc królika kastrata i dochodzącego kocura).:evil_lol:

Posted

Asior, z Krakowa masz tak niedaleko do mnie... co prawda, w okresie posylwestrowym jechało sie od Zakopanego do Krakowa 7 godzin. Chyba już prędzej byłoby do naszej starej "galicyjskiej" stolicy - Wiednia:cool3:

Posted

nooo słyszałam właśnie... znajomi wracali z zakopcja właśnie 7 godzin....

Słuchaj moze masz jakies kontakty z miłośnikami zwierzaków.... konkretnie musimy pilnie znaleść dom dla młodej bernardynki, kompletnie zagubionej w schroniskowej rzeczywistości.... popadła w zobojętnienie , nie wychodzi w budy :(

• 2 weeks later...
Posted

Wręcz wykapany vallhund!:evil_lol: Troszkę tylko trza by ją skrócić i obciąć łapcie;)
Lisia dzielnie ostatnio "walczy" o bycie odważnym - już nie boi się tak obcych ludzi, potrafi nawet wejść do domu kiedy obcy stoją na schodach. Ale nadal jest to dalekie od "normalności". Może z czasem... kiedy zobaczy, że naprawdę nic jej nie grozi i nie pozwolę jej skrzywdzić nikomu. W każdym razie miska Lisi jest nietykalna dla reszty psiego towarzystwa - nawet nie mogą się chyłkiem przemknąć na swoje legowisko, kiedy Lisiek papusia. Muszą czekać, aż skończy jeść i wtedy je wpuszcza do wyrek:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj mija pierwszy roczek pobytu Lisiaka u nas! Nooo... zmieniła się:evil_lol: Konkretnie - przybyło z 5 kg Lisiadełka -sadełka, znaleźliśmy przyjaciół i strasznie zrobiliśmy się obronno-szczekającym psem:cool3:

Wszystkiego najlepszego, Lisiu maleńka!!!

Zabawy na śniegu nadal nas rajcują, do pańci biegnę zawsze z wielką radością i roześmianym pycholkiem:

I kumple tez fajni, chociaz to takie wiejskie buraczki:cool3:

...za to ciocię Milę zawsze uda mi sie namówić na jakieś niecne czyny:p