rotek_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kto by pomyślał ze moja niunia będzie tak wygladać http://images24.fotosik.pl/297/8305a4814d8e1283.jpg Quote
Asior Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 boszzzz.. rzepka, jak u Ciebie pięknie.. adoptuj mnie też :diabloti: Quote
rzepek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Da się zrobić:evil_lol: Masz może liche warunki lokalowe i ubogie wyżywienie? Bo jakieś przesłanki tłumaczące adopcję muszą byc spełnione:cool3: Quote
epe Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Uprzejmie donoszę droga Rzepek,że chcąca być wyadoptowaną posiada dwa młode:evil_lol: Razem 3 sztuki- TZ można nie brać,chyba że Ty chciałabyś jakiegoś samca w zagrodzie:evil_lol: Quote
Asior Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 epe :evil_lol: uwielbiam Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo tak ja z młodymi bym Kciała... liche warunki mieszkaniowe.... ooo tak tak.... 27 metrów i dwie fretki jeden pies oraz śtyry osoby.... weź mnie, weź :modla: Quote
rzepek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mogę Was przyjąć do domku tymczasowego -np w okresie wakacji:cool3:. Samiec może sie przydać, jako towarzystwo do mojego samca, bo On ci samiusieńki w tym moim babińcu ( nie licząc królika kastrata i dochodzącego kocura).:evil_lol: Quote
Asior Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 boszzzz.... do wakacji to ja chyba uświrknę.. :roll: ja KcEM już :placz: Quote
rzepek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asior, z Krakowa masz tak niedaleko do mnie... co prawda, w okresie posylwestrowym jechało sie od Zakopanego do Krakowa 7 godzin. Chyba już prędzej byłoby do naszej starej "galicyjskiej" stolicy - Wiednia:cool3: Quote
Asior Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 nooo słyszałam właśnie... znajomi wracali z zakopcja właśnie 7 godzin.... Słuchaj moze masz jakies kontakty z miłośnikami zwierzaków.... konkretnie musimy pilnie znaleść dom dla młodej bernardynki, kompletnie zagubionej w schroniskowej rzeczywistości.... popadła w zobojętnienie , nie wychodzi w budy :( Quote
rzepek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Pies -najlepszym przyjacielem człowieczka:cool3: Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 rotek_ napisał(a):tak..... chyba nie dostała cieczki? to chyba było do postu Asior ;) rzepek, uwielbiam takie fotki :loveu: Quote
Asior Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 rzepek napisał(a):Czy ona jest wysterylizowana? jeśli jeszcze tego nie zrobili ( to przed adopcją to zrobią), ale wydaje mi się, że była Quote
rotek_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mysia_ napisał(a):to chyba było do postu Asior ;) rzepek, uwielbiam takie fotki :loveu: no to mnie zesztrsowaliście;) Quote
Mysia_ Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 rotek_ napisał(a):no to mnie zesztrsowaliście;) rotek już się nie stresuj :loveu: Quote
mala002 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jaka ona podobna do Vallhunda:crazyeye:, tylko lapy za dlugie:cool3: Sami zobaczcie vallhund - Google Afbeeldingen zoeken Quote
rzepek Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wręcz wykapany vallhund!:evil_lol: Troszkę tylko trza by ją skrócić i obciąć łapcie;) Lisia dzielnie ostatnio "walczy" o bycie odważnym - już nie boi się tak obcych ludzi, potrafi nawet wejść do domu kiedy obcy stoją na schodach. Ale nadal jest to dalekie od "normalności". Może z czasem... kiedy zobaczy, że naprawdę nic jej nie grozi i nie pozwolę jej skrzywdzić nikomu. W każdym razie miska Lisi jest nietykalna dla reszty psiego towarzystwa - nawet nie mogą się chyłkiem przemknąć na swoje legowisko, kiedy Lisiek papusia. Muszą czekać, aż skończy jeść i wtedy je wpuszcza do wyrek:lol: Quote
justynavege Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :evil_lol: czyli nieźle sobie towarzystwo poustawiała pewnie śniegu u Was co niemiara? :lol: Quote
rzepek Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzisiaj mija pierwszy roczek pobytu Lisiaka u nas! Nooo... zmieniła się:evil_lol: Konkretnie - przybyło z 5 kg Lisiadełka -sadełka, znaleźliśmy przyjaciół i strasznie zrobiliśmy się obronno-szczekającym psem:cool3: Wszystkiego najlepszego, Lisiu maleńka!!! Zabawy na śniegu nadal nas rajcują, do pańci biegnę zawsze z wielką radością i roześmianym pycholkiem: I kumple tez fajni, chociaz to takie wiejskie buraczki:cool3: ...za to ciocię Milę zawsze uda mi sie namówić na jakieś niecne czyny:p Quote
izulkabu Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :bday::tort::cunao::laola: To z okazji roczku dla Lisidełka i jej przyjaciół :loveu: Quote
yewcia1 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Sto lat dla duetu zwierzowo -warzywnego:diabloti: Czyli dla Lisi i Rzepek:Dog_run:i dla reszty stadka:loveu: Quote
Recommended Posts