Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zabijajcie:-( Sorki za offa ale poszukujemy chętną osobę do przetransportowania dwóch podrzuconych szczeniaków z Radomska do Łodzi. Mamy dla nich dom, ale nie mamy transportu.... Koszt Paliwa oczywiście zwracamy i na Piwko dorzucamy.To jest tylko ok 100 km..... Proszę czy znajdzie się ktoś chętny?

Kontakt 507 180 857 lub e-mail: adoptujserce@wp.pl lub proszę pisać na wątku u Frania
http://www.dogomania.pl/threads/1946...g%C5%82oszenia

Posted

Dziewczyny,szukamy kogoś do SPRAWDZENIA DOMKU DLA BRUNA w Alekasandrowie koło Łasku czy jest ktoś kto sprawdzi nam domek?Namiary na domek podam na PW.

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny,szukamy kogoś do SPRAWDZENIA DOMKU DLA BRUNA w Alekasandrowie koło Łasku czy jest ktoś kto sprawdzi nam domek?Namiary na domek podam na PW.

Oska1983 sprawdzi nam domek...mam jej potwierdzenie...wysyłam namiary na domek w Aleksandrówku oczywiście a nie w Aleksandrowie...na co zwróciła uwagę tez Oska...

Posted

Namiary wysłane do Oska1983...pani dzwoniła też do schroniska.No to czekamy na rozwój sytuacji...bo jeśli wszystko będzie dobrze to Bruno pojedzie do domu 22 stycznia...

Posted

Bruno siedzi teraz w boksie z Aresem i Astonem...dogadują się...był dziś na spacerze...Kaja i Paula robiły zdjęcia,pewnie niedługo wrzucą...

Posted

mamanabank napisał(a):
O rety! Mam nadzieję, że domu doczeka w całości i awantur nie będzie! (tfu, tfu)

Ares,jak na razie zachowuje stosowny dystans...ja też mam taką nadzieję...