Fixatywa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 O matko jaka slicznota :loveu: faktycznie cud miod i orzeszki i to w polewie czekoladowej:lol: Patrze na nia i widze mlodosc mojej wariatki :loveu: Sliczna sunia wielka buzka w nochalek :loveu: Quote
ola_k11 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 cos cudownego :)) rozpieszczaj ja ile sie tylko da :) ps. Dingo sie chyba zakochal :/ opiera sie lapami o moje nogi i patrzy w moitor i tak smiesznie lebkiem kreci :) zauwazyles jaki Ty masz podobny nick do mojego Diiiiinguulusiulilulalindulelenkulilka ?? :-D Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dinho napisał(a):Moze dzis beda nowe zdjecia :D dziś się już niedługo kończy :cool3: Quote
Dinho Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Własciciel zachorowal :/ Wiec na zdjecia ze spacerów trzeba bedzie poczekac ;), ale fotki Rani towarzyszacej mi w chorobie powinny sie pojawic.. Quote
Medorowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dinho napisał(a):Własciciel zachorowal :/ Wiec na zdjecia ze spacerów trzeba bedzie poczekac ;), ale fotki Rani towarzyszacej mi w chorobie powinny sie pojawic.. Czekamy:eviltong: Quote
Wyjątek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 No i gdzie są te zdjęcia???????:shake::shake::shake: Quote
Dinho Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Galeria [*]. Kuruje sie jeszcze, ale dzisiaj mam nadzieje porobie jakies zdjecia na sniegu :] Quote
Dinho Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Wyjątek']Haaaloooooooooooo??? GALERA REAKTYWACJA! SZIEEA! Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jakik długi podłużny język :p. A za czasów szczenięcych była taka :loveu:. Zapraszam do nas do galeri :p. Quote
Dinho Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Napewno odwiedzimy :D A jak Ci takim jezykiem po twarzy przejedzie, cuuudo :D Najwieksza zaleta boksera z dluuugasnym jezykiem :D Quote
Kitka20 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Dinho'] GALERA REAKTYWACJA! SZIEEA! Jaka piękna ślicznotka rośnie jak na drożdżach tylko szkoda że tak mało zdjęć ja chcę jeszcze :eviltong: :eviltong: Dinho nie męcz nas wklejaj foty jak najwięcej pliska ona taka śliczna Quote
Dinho Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Obiecuje, że wigilijne zdjecia i wogle swiateczne beda sie pojawiac lawinowo ;D. Poki co jedno, na zachete :D Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
DORRAG Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE=2]Pachnących Świąt Bożego Narodzenia i Wesołej Choinki życzy Mira i Fiona Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 W 2007 Roku idź do przodu krok po kroku Niech cię nadmiar kasy męczy Niechaj fiskus cię nie dręczy Niech rodzina żyje w kupie- resztę miej głęboko w d....e! Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2007 Roku dla Ciebie i Twojej Boksi Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Dinho']Obiecuje, że wigilijne zdjecia i wogle swiateczne beda sie pojawiac lawinowo ;D. Poki co jedno, na zachete :D no i gdzie ta lawina zdjęć ;) widze tylko jedno z ogromnym jęzorkiem :eviltong: Quote
Dinho Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 OMG. Przepraszam, przepraszam. Przepraszam :P. Teraz bede musiał to jakos zrekompensowac, tylko jak? ;) Quote
Kitka20 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Dinho napisał(a):OMG. Przepraszam, przepraszam. Przepraszam :P. Teraz bede musiał to jakos zrekompensowac, tylko jak? ;) Dużooooooooo zdjęć ślicznotki:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts