Jump to content
Dogomania

Ranona (Rani) - cud, miód i orzeszki w czekoladzie (bokserka)

Recommended Posts

Posted

O matko jaka slicznota :loveu: faktycznie cud miod i orzeszki i to w polewie czekoladowej:lol: Patrze na nia i widze mlodosc mojej wariatki :loveu: Sliczna sunia wielka buzka w nochalek :loveu:

• 2 weeks later...
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos cudownego :)) rozpieszczaj ja ile sie tylko da :)

ps. Dingo sie chyba zakochal :/ opiera sie lapami o moje nogi i patrzy w moitor i tak smiesznie lebkiem kreci :)
zauwazyles jaki Ty masz podobny nick do mojego Diiiiinguulusiulilulalindulelenkulilka ?? :-D

Posted

Własciciel zachorowal :/ Wiec na zdjecia ze spacerów trzeba bedzie poczekac ;), ale fotki Rani towarzyszacej mi w chorobie powinny sie pojawic..

Posted

Dinho napisał(a):
Własciciel zachorowal :/ Wiec na zdjecia ze spacerów trzeba bedzie poczekac ;), ale fotki Rani towarzyszacej mi w chorobie powinny sie pojawic..

Czekamy:eviltong:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Kamcia_14
Posted

Jakik długi podłużny język :p. A za czasów szczenięcych była taka :loveu:.
Zapraszam do nas do galeri :p.

Posted

[quote name='Dinho']

GALERA REAKTYWACJA! SZIEEA!

Jaka piękna ślicznotka rośnie jak na drożdżach tylko szkoda że tak mało zdjęć ja chcę jeszcze :eviltong: :eviltong: Dinho nie męcz nas wklejaj foty jak najwięcej pliska ona taka śliczna

Posted

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.

Posted

[quote name='Dinho']Obiecuje, że wigilijne zdjecia i wogle swiateczne beda sie pojawiac lawinowo ;D. Poki co jedno, na zachete :D

no i gdzie ta lawina zdjęć ;)
widze tylko jedno

z ogromnym jęzorkiem :eviltong:

Posted

Dinho napisał(a):
OMG. Przepraszam, przepraszam. Przepraszam :P. Teraz bede musiał to jakos zrekompensowac, tylko jak? ;)

Dużooooooooo zdjęć ślicznotki:cool3: :cool3: