Medorowa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
leemonca Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 madzia i medor napisał(a)::candle: :candle: :candle: :candle: :hmmmm:, no właśnie :hmmmm:, gdzie te fotki :hmmmm: :candle: Quote
agbar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no wlasnie czyzby kurier z kabelkiem zaginal w akcji..... Quote
Dinho Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 I jest kabelek.. a zdjecia własnie sie wrzucaja. Obiecane z Pola, ze spacerów, i z domu kilka ;) od dzis czeste dostawy ;). Quote
Dinho Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Rani na spacerze.. kolejne wyjscie na spacer, i kolejne, oczekiwanie nieopodal siatki na jednego z zaprzyjaźnionych psów. Czyli zjdecie, z codziennosci, bo przeciez kazdy spacer poprzedza taniec radosci na widko pekinczyka sasiadek.. W pełnej krasie.. zdjecie zrobione z myślą o wszystkich dogomaniakach. Rani w pełnej krasie, mozna ocenic ,czy urosła, czy moze wkoncu przytyła ;), i jak tam wasze zdanie ? Tym razem urozmaicenie.. bo to przeciez nie Rani! Tak, to jeden z zaprzyjaźnionych bokserów, oczekujacy na młodsza kolezanke, majaca jak codzien isc obok jego domu na spacer ,z panem. I to co zwykle.. czyli wąchanie! Jak juz sie spotkali, to grzechem byłoby się nie wąchać! Amant lekko sceptycznie podchodzi do kontaktów, jednak po naszym odejsciu zawsze 'jęczy..' Zdjecie obiecane.. z ogrodu. Rani, rozpoczynajaca, zabawe z patykiem. Nie dało się jej od niej oderwać, nawet ulubiona piszczaca piłeczką. Co sie patrzysz ? Dlaczego ten flesz w aparacie, tak mi świeci po oczach! No, skoncz 'cykać' te zdjęcia, bo cie znowu podrapie po nogach! No daj, daj! Bokser, to jeden z najbardziej honorowych psów, jednak chowa on swoja dume i honor w kieszen, gdy tylko widzi jedzenie. Rani w tej sytuacji jest specjalistka. No daj, daj ta szyneczke z twojej kanapki.. A co ty myślisz.. ze jeden plasterek mi wystarczy ? Ja rosne! To na dzisiaj (narazie..) jest tyle. Jednak po dzisiejszym spacerze, powinny 'dojsc' kolejne fotki. Pozdrawiamy wszystkich oglądaczy, i pocztę polską.. Quote
e.v.a Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: slicznotka mala:loveu: stanowczo za malo fot:mad: Quote
Dinho Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Bedzie wiecej, moze dzis jeszcze ;). Quote
leemonca Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Dinho napisał(a):Bedzie wiecej, moze dzis jeszcze ;). nie "może", zmień to na "na pewno" :cool3: czekamy :mad: a co z tą datą na zdjęciach ;) Quote
Bodziulka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i chcemy więcej :diabloti: Quote
Dinho Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Data na zdjeciach ? Źle ustawione w aparacie :P Jutro MOZE, RACZEJ, NAJPRAWDOPODOBNIEJ nowe zdjecia, niestety dzis był okropny deszcz i wychodzilismy tylko na siku.. Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Panna rośnie jak na drożdżach:crazyeye: :crazyeye: i piękna jak zawsze:lol: Czekamy na więcej:cool3: :cool3: A i amancik przecudaśny:loveu: :loveu: Quote
dolly Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Piękna pannica!!!!!! A gdzie są zdjęcia samca, czyli twoje? Quote
Dinho Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 To zbyt ładna galeria na moje zdjęcia ;), dzis przy sprzyjajacych wiatrach pojawia sie nowe ;] Quote
Cimi Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dinho, coś mi się wydaje, że Rani będzie podobna z pyszczka do Fiony :lol:. Na pierwszy rzut oka wczoraj pomyślałam sobie normalnie Fiona gdy była mała :cool3: :lol:. Quote
Dinho Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Jesli bedzie podobna to wspaniale :P, tylko maść ma inna ;). Dzis około 20 zdjecia ze spaceru ;). Quote
Cimi Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dinho napisał(a):tylko maść ma inna ;). Taa... :eviltong:.? Nie zauważyłam :lol!:. Quote
Wyjątek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ojej nareszcie nowe zdjęcia!! Jakże ja sie cieszę :D Pannica jest śliczniutka i czekam oczywiście jak wszyscy na więc ej fotek:loveu::evil_lol: Quote
Dinho Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Zaraz powrzucam nowe zdjecia ze spaceru po parku ;). Quote
tygra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 słodziutka Ranonka - śliczne maleństwo i jak szybko rośnie Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Dinho napisał(a):Zaraz powrzucam nowe zdjecia ze spaceru po parku ;). Czekamy:multi: :multi: Quote
Dinho Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Spacer..był bardzo udany, o czym świadczy niestety bardzo mała ilość zdjęć. Spośród zrobionych 30 Rani tylko na 2, nie była rozmazana. Spacerowalismy po raz pierwszy bez smyczy (po polach obok szkoly, i po parku). Własnie dlatego nie udało mi sie uchwycić mojego kochanego maleństwa. Jednak, żeby nie zasmucic kompletnie stałych 'ogladaczy' Ranonkowej galerii, wrzucam 2 zdjecia - mysle ,że bardzo udane. Oto one : Ooo.. ktoś idzie, trzeba przypozowac. No to przednie łapy, na beton, i wieelki wdech - cała Rani, a wrazenia przechodniów ? Niezapomniane ;). Rani, widocznie chce zastapić.. lwy w programie Szymona Majewskiego. Show to oglada codziennie, przechylajac tylko głowe z boku na bok ,w zdziwieniu, chcacym zapytac 'co ten facet wyprawia'.. Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ale macie fajny posążek;) :lol: :lol: :loveu: Quote
Dinho Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Wiadomo nie ma przebacz :] Niech sie tylko ktos pojawi. :] Quote
Recommended Posts