Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Felka jest maleńkim pinczerkiem, ratlerkiem. Waży całe 3,8 kg. Ma piętnaście lub 16 latek. Jej historia jest prosta i krótka. Felka miała zostać uśpiona kiedy to jej pan trafił do hospicjum.:-(
Sunia jest grzeczna i bezproblemowa. Żyje w zgodzie z kotami i psami. Ma swoje zdanie i swój charakterek. Większość dnia przesypia, ale kiedy jej nowa tymczasowa pani wraca z pracy ożywia się i zachowuje zupełnie jak szczeniak. Skacze, szczeka, merda swoim króciutkim kikutkiem, po prostu wariuje ze szczęścia.
Potrzebuje dobrego domu, i częstych, króciutkich spacerków.
Ja nie mogę jej zatrzymać mam swoje dwa psiaki. Po za tym kiedy jestem w pracy nie ma mnie po 12-14 godzin w domu.
Najlepiej sprawdziła by się u starszej osoby która będzie miała czas wyprowadzać sunię co 4 godziny. Poza tym Felcia nie potrzebuje wiele, małej miseczki, małego kocyka i wielkiego serca. Uwielbia przesiadywać na kolanach i stale się tego domaga, a spanko oczywiście najchętniej na kanapie z człowiekiem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie mam serca szukać nowego domku dla tej malizny.
Ona już ma swoje lata. Tak bardzo się do nas przywiązała, cieszy się straszliwie kiedy wracamy do domu, czy można jej znów odebrać tą stabilizację którą ma teraz...:shake: Przecież ona pożyje może jeszcze rok może dwa...
Felcia zostanie u nas do końca swoich psich dni.