keria Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Felka jest maleńkim pinczerkiem, ratlerkiem. Waży całe 3,8 kg. Ma piętnaście lub 16 latek. Jej historia jest prosta i krótka. Felka miała zostać uśpiona kiedy to jej pan trafił do hospicjum.:-( Sunia jest grzeczna i bezproblemowa. Żyje w zgodzie z kotami i psami. Ma swoje zdanie i swój charakterek. Większość dnia przesypia, ale kiedy jej nowa tymczasowa pani wraca z pracy ożywia się i zachowuje zupełnie jak szczeniak. Skacze, szczeka, merda swoim króciutkim kikutkiem, po prostu wariuje ze szczęścia. Potrzebuje dobrego domu, i częstych, króciutkich spacerków. Ja nie mogę jej zatrzymać mam swoje dwa psiaki. Po za tym kiedy jestem w pracy nie ma mnie po 12-14 godzin w domu. Najlepiej sprawdziła by się u starszej osoby która będzie miała czas wyprowadzać sunię co 4 godziny. Poza tym Felcia nie potrzebuje wiele, małej miseczki, małego kocyka i wielkiego serca. Uwielbia przesiadywać na kolanach i stale się tego domaga, a spanko oczywiście najchętniej na kanapie z człowiekiem. Quote
keria Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Oto zdjęcia suni: http://picasaweb.google.com/lh/photo/4gqhr1iFPG7rv9sCMci4zQ?feat=directlink http://picasaweb.google.com/lh/photo/axzDfAzCn8F-7qTuseUi6A?feat=directlink Na fotkach wygląda na większa w rzeczywistości jest mniejsza od przeciętnego kota. Quote
sabusia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 gdzie jest suczka? jak sie czuje?domek potrzebny!!!!!!!!1 Quote
lika1771 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Wstawie na mikroskopy tylko gdzie sunia przebywa w tej chwili i kontakt Quote
keria Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Sunia jest w Krakowie. Szuka tylko najlepszego domu na świecie. Takiego, który wie co znaczy opieka nad starszym zwierzakiem. Kontakt może być mailowy - tigut@interia.pl. Dzięki lika! Quote
paoiii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Pozwalam sobie zdjęcia wkleić, bo tak jakoś wzrokowo się może dogomaniaków przyciągnie ;) Quote
keria Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Nie mam serca szukać nowego domku dla tej malizny. Ona już ma swoje lata. Tak bardzo się do nas przywiązała, cieszy się straszliwie kiedy wracamy do domu, czy można jej znów odebrać tą stabilizację którą ma teraz...:shake: Przecież ona pożyje może jeszcze rok może dwa... Felcia zostanie u nas do końca swoich psich dni. Quote
paoiii Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 keria to super wiadomość!!! Felci napewno dobrze to zrobi, bo zmiana nie wiadomo jakby na nią wpłyneła.. Quote
Recommended Posts