Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lana jest ogłoszona u nas [url]http://sforahusky.pl/[/url]
Kontakt jet na mnie, bo nie wiem w tej chwili na kogo dać. Zaproponowałam Taygę, ale moze Dominika będzie chciała na siebie. Proszę pisać, w razie czego zmienimy.
Jutro ogłoszenie idzie w świat, więc czym prędzej wprowadźmy zmiany tym lepiej

Posted

Próbuję ściągnąć Domik na wątek, chciałabym, aby ona podejmowała decyzje, żeby nie doszło do nieporozumień.

Napisałam PW, jutro będę próbowała dorwać ją telefonicznie.
Mam nadzieję, że tym razem się uda. Dzięki Taydze już są zainteresowani Laną :lol:, prawidłowa współpraca i porozumienie musi przynieść efekty w postaci tego jedynego, najlepszego domu.

Posted

[quote name='wykrywka']Dzięki Taydze już są zainteresowani Laną :lol:, prawidłowa współpraca i porozumienie musi przynieść efekty w postaci tego jedynego, najlepszego domu.[/QUOTE]
zgadzam się. Efekty taygi w sensie rozgłaszania wątku czy ogłoszeń dla suni, czy może FB ? :)

Posted

[quote name='faith35']zgadzam się. Efekty taygi w sensie rozgłaszania wątku czy ogłoszeń dla suni, czy może FB ? :)[/QUOTE]
A czy to ważne skąd się efekt bierze? Ważne, ze jest. I chcę doprowadzić do tego, że Lana będzie miała najlepszy domek na świecie... a caromina nam w tym pomoze :)

Posted

[quote name='tayga']A czy to ważne skąd się efekt bierze? Ważne, ze jest. I chcę doprowadzić do tego, że Lana będzie miała najlepszy domek na świecie... a caromina nam w tym pomoze :)[/QUOTE]
i to się nazywa zdrowe podejście do sprawy :loveu::multi:

Posted

Jestem, jestem. Dzięki Grażynka za poinformowanie. Przepraszam, że nic nie pisałam, ale czasu brak ;/
A więc tak, wykrywka już wam napisała co z Laną. Ja ze swojej strony powiem, że jest chętny znający się na rasie, tylko musi poczekać. Byłby to wspaniały domek, bo rozmawiałam z dziewczyną o tej osobie i byłoby super. Tylko teraz tak, każdy domek super, czekam na propozycje, ale domki będzie sprawdzać fundacja Adopcje Husky! Taygo, Caromino kontakt jak nie an schronisko to na mnie. Byłabym wdzięczna.

Posted

Nie ma problemu Domik, podaj swoje dane
Zapraszam na mój bazarek. Jeśli nic nie kupicie to chociaż podbijcie! Dziękuję [url]http://www.dogomania.pl/threads/201492-Bazarek-dla-HESA-Solar-Jackpot-książki-DVD-w-toku!?p=16239030[/url]

Posted

Dostałam meila od Pani, która miała podobny problem ze swoją adoptowaną suczką z Wrocławia, te same ucieczki, niestabilność...długo nad nią pracowała i pracuje zresztą i w tym długim meilu napisała, że może nie ma idealnych warunków, bo w końcu to tylko mieszkanie, ale jednak ma już doświadczenie z tego typu problemami i oferuje Lanie domek tymczasowy.
Poprosiłam ją o kontakt z fundacjami huskich, ja zaraz też im wyślę namiary na tą Panią, może coś się ruszy.

Posted

Na 100% będzie sprawdzony, inaczej nie idzie! Ale ja muszę się jeszcze dokładnie dowiedzieć o co z tym domkiem chodzi :) No i nadal czekamy czy ten chłopak co ma możliwość jej wzięcia będzie nadal ją miał...