Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Liza juz jest w pełni gotowa do adopcji.
Mam nadzieję, ze ktos wreszcie zadzwoni i zapyta o Lizkę.
Ona taka troche podobna do Melisy, która szybko znalażła dom.
Moze i tym razem sie uda.

Posted

Nie wiem jakim cudem Liza wróciła dziś z ogrodu bez kołnierza. Zaginął gdzieś w akcji, bo szukaliśmy na ogrodzie i nic.
Założyłam jej drugi, bo jeszcze się interesuje ranką, na szczęście nic nie zdążyła sobie naruszyć.

Wyślę dzisiaj Lizę pani, która dzwoniła w sprawie Ronalda, szuka małego pieska dla swojej mamy, która jest na emeryturze. Niestety Ronald nie nadaje się dla starszej osoby.

Posted

Liza pięknie się wygoiła i musieliśmy niestety odstawić ją do boksów, za dużo mamy teraz psów w domu z problemem sikania... bez sensu, aby Liza była cały czas izolowana i siedziała w zamknięciu. Na szczęście wcale się nie przejęła powrotem do boksu, nawet jej to pasuje, sama do niego wraca :) Szkoda, że nikt się nie odzywa w sprawie jej adopcji :( W ogóle jakaś posucha z adopcjami teraz :(

Posted

Szkoda,że tak słabo z adopcjami . Z przykrością zobaczyłam na zamojskim wątku sunię,którą chciałam zabrać jak jest adoptowana ( sznurek i wygląd właściciela sugerują raczej że idzie na łańcuch ,

Posted

Miałam dziś telefon w sprawie Lizy, pan dzwonił z Warszawy, ogrodzony dom z ogrodem, zgodził się na wizytę przedadopcyjną. Z racji tego, że rzadko jest w domu powiedział, że jutro zadzwoni żona i poda adres i dane do wizyty oraz ustali konkrety odnośnie odbioru suni (czy będą mogli sami przyjechać czy potrzebna będzie pomoc w tej kwestii). Mam nadzieję, że się odezwą, bo brzmią bardzo fajnie.