AlaRottweiler Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Wizyta u Toli: Tola przybiegła do mnie już na klatce schodowej :multi:, ale chyba skojarzyłam się jej ze schroniskiem i uciekła pod wersalkę Właściciele bardzo ją chwalą, słyszałam same pochwały:crazyeye::multi: Tola jest grzeczna, ale czasem bardzo się boi ( np. burzy ) Zobaczcie zdjęcia: Zdjęć mam tylko tyle, ponieważ Tola to taka mała ,,wiercipięta" Quote
soboz4 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tola jakby taka okrąglutka bardziej! Czy tylko mi się wydaje??? Dobrze, że jej się dobry domek trafił! Quote
AlaRottweiler Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Tola przytyła tylko trochę Jest już po sterylizacji i bardzo dobrze się czuje, jest pogodna i radosna Quote
saphira18 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 i o to nam chodziło:) dzięki za relację, A Tola wygląda jak w siódmym niebie:loveu: Quote
fernari Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Tola :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz, ale Ci się maleńka udało :eviltong: Quote
miudzioszka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 To świetnie, że u Toli wszystko w porządku, widać, że jest bardzo szczęśliwa, oby taka była zawsze :) Quote
kimiji Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Super, że Tola ma się dobrze w domku :) Bądź dlaej grzeczna malutka :):) Na każdym zdjęciu ma tak śmiesznie wytrzeszcone oczy :D Quote
Recommended Posts