Stevie Rae Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Sunia ma ogłoszenia w serwisach: www.morusek.pl www.psy.elk.pl www.doadopcji.pl www.adopcjapsa.pl www.psiamania.pl www.adopcje.org www.petworld.pl www.szerlok.pl www.cafeanimal.pl www.pies.pl www.sprzedasz.pl www.hodowcy.com.pl www.owi.pl www.gumtree.pl Quote
Istar19 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Tola złotka, kochana sunia..nie wiem jak ona sobie radzi za kratkami... tutaj korzysta z zimowego słońca... Quote
Meeaw Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nie wiem, co ona jeszcze robi w schronisku.. Jest wyjątkowo miziasta i ma cudne futerko, typowy pieszczoch. Byłaby świetnym pupilkiem, przecież jest taka sympatyczna :) Quote
Istar19 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Tola do góry psinko...ludzie są ślepi czy jak?? to idealna suczka zarówno dla starszych osób (totalnie na kolankowy psiak) jak i dla rodziny ze starszymi dziećmi!(pełzających bobasów mogła by się bać ;)) Quote
soboz4 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Tola bardzo się zmieniła odkąd zaczęła brać udział w szkoleniu. Już nie tylko łasi się i czeka na czochranko, ale też lubi ćwiczyć. Bardzo ładnie skupia się na Ali i chętnie wykonuje wszystkie komendy, siad, waruj, poproś, łapa. waruj siad poproś Tola bardzo lubi swoja opiekunkę! Quote
saphira18 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 i jeszcze śliczna jest Klucha ;) ale gdzie ten domek? Quote
soboz4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://www.youtube.com/user/PsiWolontariusz#p/u/6/xobGGI-2mFk Quote
maciaszek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dodałam filmik na stronę schroniska. Quote
pralinka94 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Tolę zaadoptowało starsze małżeństwo, szukali spokojnego małego psiaka, zastanawiali się baardzo długo nad Tolą, a Suzi, no i padło na Tolę, tyle wiem :) Quote
soboz4 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 debatowali przez godzinę, zastanawiali się czy wybrać mądrość i równowagę u wg nich brzydszej Suzi, czy wybrać roztrzepaną i bardziej żywiołową ślicznotkę Tolę, padło na urodę! Tola była już dłużej o miesiąc niż Suzi, Myślę, że Suzi teraz już musi na bank znaleźć dom, bo ona tak pięknie ćwiczy, że ja za każdym razem jestem w szoku jak Magda ją pięknie wyszkoliła. Quote
leonarda Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bardzo się cieszę:) Tola taka kruszynka - fajnie, że już wyjechała ze schroniska:) Quote
AlaRottweiler Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Mam nadzieję, że Tola jest szczęśliwa w swoim nowym domu ! na 1 stronie postu widać 2 zdjęcia Toli: Jedno jak idzie do domu, a drugie to zdjęcie jej pyszczka :D:D Bardzo bym chciała pojechać na wizytę po adopcyjną do tych państwa i potem zdać wam relację :D:D Quote
saphira18 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Alu zmień tytuł wątku :) jeśli nie wiesz jak to wchodzisz w pierwszy post: edycja -> zaawansowana edycja-> i zmieniasz tytuł:) Quote
AlaRottweiler Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dzisiaj jadę na wizytę po adopcyjną do Toli Quote
Recommended Posts