AlaRottweiler Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Tola - JUŻ W NOWYM DOMU ! Dnia 5.03.2011r Tola została zaadoptowana przez starsze miłe małżeństwo. Jej nowi właściciele szukali przyjaznego dla dzieci kanapowca :D:D Tola się świetnie nadawała do tej roli. Tola ujęła swoich właścicieli urodą i temperamentem, gdy tylko do nich podeszła starała się zwrócić na siebie uwagę. Zapraszała ich do zabawy, skakała aby ją pogłaskać. Państwo byli bardzo przejęci, wypytywali się o wszystko, aby później mogli jej stworzyć wymarzony dom. TOLA ZNALAZŁA DOM W SOSNOWCU ! TRZYMAJCIE KCIUKI ! <-- Tola idzie z nowymi właścicielami do domu ! TRZYMAJCIE KCIUKI ! Quote
pralinka111 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Słodka, wesoła Tola! zawsze widzę ją taką :) oby tylko nie straciła tego zapału w schronisku... Powodzenia! Zapisuję Quote
Diana S Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ona chyba jest nizsza niz do kolana...sliczna dziewuszka Quote
Istar19 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 zapisuje Tolę :) To kochana sunia...czemu jeszcze domu nie ma?? jakby coś mogę pomóc w ogłoszeniach, zrobi banerek, pomóc coś na forum :) ps. ona faktycznie jest tak do połowy łydki, po prostu ma młodą opiekunkę, dla której jest większa :) Quote
madzia.uje93 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Jestem u uroczej Toli, która potrafi oczarować wszystkich-w tym mnie:D Quote
AlaRottweiler Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 O wspaniale ! Ja jeszcze nie umiem robić banerków więc jak jest ktoś chętny to proszę o pomoc.;););) Quote
Stevie Rae Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja również mogę się zając ogłoszeniami ...? Quote
AlaRottweiler Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Oczywiście. Może dzięki temu Tola znajdzie swój domek ;) Quote
Istar19 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zrobiłam Toli banerek, na razie taki, mogę zrobić inny później jak coś :) i jakby była potrzebna instrukcja wstawiana banerka do swojej sygnatury :) żeby wsadzić banerek do podpisu: 1) w ustawieniach jest opcja "edytuj sygnaturę" 2) kopiujesz adres banerka (lewym na banerek i tam jest "kopiuj adres obrazka") 3)w edycji sygnatury otwierasz opcję "dodaj grafikę" (ikonka obrazka) tam wklejasz adres obrazka 4) następnie skopiuj jeszcze adres wątku, w edycji sygnatury zaznacz prawym banerek i wejdź w opcję "wstaw odnośnik" (kula ziemska z pętlą) tam wklejasz adres wątku, zapisujesz i powinno działać :smile: Quote
Diana S Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 To dziewczyny oglaszajcie, ogłaszajcie..... Quote
Basia Z. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Śliczna ta Tolusia, to niemożliwe, że nikt jej nie chce, jak ja bym nie miała trzech psów to zaraz bym ją chciała Quote
pralinka111 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pozwoliłam sobie wrzucić Tolę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/198993-Szukam-kosmatej-ma%C5%82ej-suczki Może akurat :) Quote
AlaRottweiler Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 No mam nadzieję, że ktoś się nią zainteresuje. Quote
Stevie Rae Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Na jutro ogłoszenia będą gotowe, robię :) Quote
Recommended Posts