Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest prostsza metoda!! :lol:

Jesteś na wątku, zaznaczasz myszką banerek (tak żeby podświetlił się na niebiesko) i klikasz prawym przyciskiem myszki kiedy kursor jest na podświetlonym banerku, wybierasz kopiuj.
Potem wchodzisz w Ustawienia w prawym górnym rogu ekranu, natępnie z listy po lewej stronie wybierasz "Edytuj sygnaturę" i po prostu w polu, w którym możesz coś wpisać stawiasz kursor i znowu naciskasz prawy przycisk myszki, klikasz wklej i gotowe:)

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Męczy mnie ten Twój Andrzejek! Ciągle myślę, że on tam sam siedzi i płacze! Tylko, że to dorosły duży samiec i w tym problem. Szczególnie jak w domu są dzieci.

Posted

otita napisał(a):
Męczy mnie ten Twój Andrzejek! Ciągle myślę, że on tam sam siedzi i płacze! Tylko, że to dorosły duży samiec i w tym problem. Szczególnie jak w domu są dzieci.

Mnie tez meczy,ale On do dzieci jest ok jezeli jest to kontrolowane.Dzisiaj dałam troche jedzenia dla niego na jakis czas starczy ma tego dopilnowac brat mojego Tz

Posted

Myslałam tez o tym,ale nie wiem czy sa podstawy pies co prawda chudy, ale nie tak makabrycznie jest w kojcu nie na łancuchu oga zalecic poprawe warunkow,ale napewno nie zabiora bo nie maja gdzie i boje sie ze po takim nalocie pies moze zniknac

Posted

To możeby, bez podawania adresu, pogadać z tą panią o sytuacji, o swoich obawach, o tym, że nie ma dokąd go zabrać i o tym że bardziej chodzi o miejsce dla psa niż o interwencję. Może coś poradzi, bo w końcu zależy jej na zwierzętach i też nie chciałaby ryzykować jego życia.

Posted

wszpasia napisał(a):
I co - rozmawiałaś z tą osobą?

Tak,ale jest ciezko nie maja gdzie zabracPani Renata ma u siebie około 30 psiakow a interwencji jest masa i sa to psy w tragicznym stanie:-(Mowiła zeby ogłaszac i jeszcze raz ogłaszac

Posted

No tak, to było do przewidzenia, że straż go nie zabierze:( Kurde mole, trzeba bardzo uważać żeby nie pogorszyć jego warunków mimo tego jakie są.. Niewiele o nim wiadomo, są marne szanse, że znajdzie się DS. Nie chcę tu czarnowidztwa uprawiać, ale nie widzę tego wszystkiego kolorowo.
Czy Fundacja Ast nie mogłaby pomóc w jakikolwiek sposób? Bo to że my go tutaj sobie będziemy podrzucać do góry to zupełnie nic nie da.
Ja bym proponowała napisać do F. Ast i poprosić o pomoc, przenieść go z działu pomorskiego na ogólny i zmienić tytuł na bardziej przyciągający uwagę.

Posted

Wszpasia masz racje, cieszko bedzie z ds przydałby sie dt ale to raczej nierealne.Jest na wszystkich forach bullowatych tam tez mnostwo nieszczescia. Nie wiem jak Mu pomoc:shake:

Posted

Biedny nie znam sie na tej rasie ale On potrzebuje człowieka i to bardzo.Zawsze myslałam ze amstafy to twarde sztuki,wytrzymałe a one sa jak te małe psiaczki co je trzeba nosic na "rekach'