mariamc Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Umowa jest na schronisko. Każdy pies hotelowany, który idzie od nas, ma czip w ogólnopolskiej bazie danych w Gdańsku , na schronisko i jest w naszej bazie. jakby co, jest łatwiej go odebrać, bo jest taki zapis w umowie + wiele innych. Chyba ,że odbiera go osoba, która przywiozła, wtedy jest zapisany w pliku psów odebranych przez właściciela. Oni przyjechali adoptować psa, dostali info.,że pies jest pod opieką Fundacji i Fundacja musi wyrazić zgodę, my sprawdzić dom itd...+ wizyty poadopcyjne.Wizyty po mamy też zapisane w umowie, podpisując znami umowę, wyrażają na to zgodę. Dzwoniłam do nich, jest trochę zagubiony i zwiedzxa teren. Póżniej oni dzwonili ,że nie chce jeść i tu wymienili 5 rodzai żarcia..... Jesteśmy w kontakcie, nie ma tam kur. Odbierając ode mnie psa ,każdy musi wysłuchac krótkiej instrukcji i przede wszystkim nie uczłowieczać i nie zostawiać psa po przejściach , szczególnie takiego , samego z dziećmi. Quote
lika1771 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='otita']Cisza! Znaczy kot jeszcze żyje!;)[/QUOTE] Dokładnie trzymam kciuki zeby było dobrze Quote
baster i lusi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='otita']Cisza! Znaczy kot jeszcze żyje!;)[/QUOTE] [quote name='lika1771']Dokładnie trzymam kciuki zeby było dobrze[/QUOTE] mam nadzieję że Andrzejek nie pogonił kota.bo moje nie odpuszczają kotom:shake: Quote
ata Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [INDENT] [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR] [COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR] [COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni%21-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL] [COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] [/INDENT] Quote
Litterka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Naprawdę, tu chyba wszyscy czytają wszystkie wątki z pomorskiego, off na jednym wątku wystarczy. Quote
lika1771 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='otita']Chyba muszę bannerek zmienić :lol:[/QUOTE] Cioteczko poczekaj jeszcze troche, bo mimio wszystko ze trzymam kciuki bardzo mocno to wszystko sie moze zdarzyc........ A w tym przypadku cisza mnie wcale nie martwi Quote
baster i lusi Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='lika1771']Cioteczko poczekaj jeszcze troche, bo mimio wszystko ze trzymam kciuki bardzo mocno to wszystko sie moze zdarzyc........ A w tym przypadku cisza mnie wcale nie martwi[/QUOTE] ja też zaglądam do mojego pupila:lol: i mocno trzymam kciuki.:loveu: Quote
danka1234 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 w tej sytuacji cisza chyba jest zwiastunem raczej dobrych wiesci. Quote
baster i lusi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 na moje zapytanie o Andrzejka dostałam taką odpowiedż,widać że wszystko dobrze [quote name='mariamc']Na razie jest oki. d.[/QUOTE] Quote
mariamc Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Rozmawiałam wczoraj , zaczął jeść wszystko. Usiłwał zająć kanapę w domu , mówiłam ,żeby nie pozwalać. Jest b. posłuszny i b. go kochają. Quote
baster i lusi Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='mariamc']Rozmawiałam wczoraj , zaczął jeść wszystko. Usiłwał zająć kanapę w domu , mówiłam ,żeby nie pozwalać. Jest b. posłuszny i b. go kochają.[/QUOTE] tak się cieszę:loveu: tylko że w pierwszej chwili przeczytałam,ze chciał zjeść kanapę:evil_lol:i bardzo się wystraszyłam. Quote
lika1771 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='mariamc']Rozmawiałam wczoraj , zaczął jeść wszystko. Usiłwał zająć kanapę w domu , mówiłam ,żeby nie pozwalać. Jest b. posłuszny i b. go kochają.[/QUOTE] Jak ja sie ciesze,az mi łzy staneły jak przeczytałam wpis ze bardzo Go kochaja Quote
otita Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Andrzejka się chyba nie da nie kochać! Jeszcze czekam z tym bannerkiem, bo chociaż sobie na tą mordeczkę popatrzę! Quote
baster i lusi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 widać ,że u Endriu wszystko dobrze bo cisza.Ale nadal trzymam kciuki. Quote
lika1771 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='baster i lusi']widać ,że u Endriu wszystko dobrze bo cisza.Ale nadal trzymam kciuki.[/QUOTE] Ja tez......... Quote
baster i lusi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 u Endriu chyba wszystko dobrze:lol: bo cisza.:loveu:gdyby coś się działo to by chyba napisali. Quote
lika1771 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='baster i lusi']u Endriu chyba wszystko dobrze:lol: bo cisza.:loveu:gdyby coś się działo to by chyba napisali.[/QUOTE] Jak myslicie czas chyba zmienic tytuł:cool3: Quote
otita Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zapraszam na bazarek dla Andrzejka i Kaji. Nie będę Wam pisać co ja z nim wyprawiam, bo się dowiecie jaka "sierota" jestem! http://www.dogomania.pl/threads/207495-robi-si%C4%99-o)) Jeszcze nie jest skończony, ale mam pierwszą licytującą Nie wiem jak zmienić tytuł bazarku!!! Quote
fioneczka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 szczęściarz mały ... tak się cieszę !! przepraszam Was bardzo ale może wiecie kto móglby wystawić allegro cegiełkowe dla Jagienki ... dramatyczna sytuacja http://www.dogomania.pl/threads/202373-Jaga-po-operacji-nie-mamy-pieniędzy-na-dalsze-leczenie.-S.O.S Quote
otita Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='otita']Zapraszam na bazarek dla Andrzejka i Kaji. Nie będę Wam pisać co ja z nim wyprawiam, bo się dowiecie jaka "sierota" jestem! http://www.dogomania.pl/threads/207495-robi-si%C4%99-o)) Jeszcze nie jest skończony, ale mam pierwszą licytującą Nie wiem jak zmienić tytuł bazarku!!! Tytuł zmieniony!:lol: Bazarek otwarty! Quote
Recommended Posts