Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umowa jest na schronisko.
Każdy pies hotelowany, który idzie od nas, ma czip w ogólnopolskiej bazie danych w Gdańsku , na schronisko i jest w naszej bazie.
jakby co, jest łatwiej go odebrać, bo jest taki zapis w umowie + wiele innych.
Chyba ,że odbiera go osoba, która przywiozła, wtedy jest zapisany w pliku psów odebranych przez właściciela.
Oni przyjechali adoptować psa, dostali info.,że pies jest pod opieką Fundacji i Fundacja musi wyrazić zgodę, my sprawdzić dom itd...+ wizyty poadopcyjne.Wizyty po mamy też zapisane w umowie, podpisując znami umowę, wyrażają na to zgodę.

Dzwoniłam do nich, jest trochę zagubiony i zwiedzxa teren. Póżniej oni dzwonili ,że nie chce jeść i tu wymienili 5 rodzai żarcia.....
Jesteśmy w kontakcie, nie ma tam kur.
Odbierając ode mnie psa ,każdy musi wysłuchac krótkiej instrukcji i przede wszystkim nie uczłowieczać i nie zostawiać psa po przejściach , szczególnie takiego , samego z dziećmi.

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='otita']Cisza! Znaczy kot jeszcze żyje!;)[/QUOTE]

[quote name='lika1771']Dokładnie trzymam kciuki zeby było dobrze[/QUOTE]

mam nadzieję że Andrzejek nie pogonił kota.bo moje nie odpuszczają kotom:shake:

Posted

[INDENT] [COLOR=red]przepraszam ale rzecz ważna:[/COLOR]
[COLOR=red]100 PSÓW ZE SCHRONISKA WE WRZEŚNI ZOSTANIE WYWIEZIONYCH DO MORDOWNI W BIAŁOGARDZIE!!![/COLOR]
[COLOR=red]Błagam wejdźcie na wątek: [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrze%C5%9Bni%21-Chc%C4%85-je-zamkn%C4%85%C4%87-i-pozby%C4%87-si%C4%99-problemu-ps%C3%B3w"][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/205156-Apel-o-pomoc-dla-schroniska-we-Wrześni!-Chcą-je-zamknąć-i-pozbyć-się-problemu-psów[/COLOR][/URL]

[COLOR=red]Piketa w obronie tych biedaków 3 maja o 11 00 pod Urzędem MIasta we Wrześni[/COLOR] [/INDENT]

Posted

[quote name='otita']Chyba muszę bannerek zmienić :lol:[/QUOTE]
Cioteczko poczekaj jeszcze troche, bo mimio wszystko ze trzymam kciuki bardzo mocno to wszystko sie moze zdarzyc........

A w tym przypadku cisza mnie wcale nie martwi

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczko poczekaj jeszcze troche, bo mimio wszystko ze trzymam kciuki bardzo mocno to wszystko sie moze zdarzyc........

A w tym przypadku cisza mnie wcale nie martwi[/QUOTE]

ja też zaglądam do mojego pupila:lol: i mocno trzymam kciuki.:loveu:

Posted

[quote name='mariamc']Rozmawiałam wczoraj , zaczął jeść wszystko.
Usiłwał zająć kanapę w domu , mówiłam ,żeby nie pozwalać.
Jest b. posłuszny i b. go kochają.[/QUOTE]

tak się cieszę:loveu: tylko że w pierwszej chwili przeczytałam,ze chciał zjeść kanapę:evil_lol:i bardzo się wystraszyłam.

Posted

[quote name='mariamc']Rozmawiałam wczoraj , zaczął jeść wszystko.
Usiłwał zająć kanapę w domu , mówiłam ,żeby nie pozwalać.
Jest b. posłuszny i b. go kochają.[/QUOTE]

Jak ja sie ciesze,az mi łzy staneły jak przeczytałam wpis ze bardzo Go kochaja

Posted

[quote name='baster i lusi']u Endriu chyba wszystko dobrze:lol: bo cisza.:loveu:gdyby coś się działo to by chyba napisali.[/QUOTE]

Jak myslicie czas chyba zmienic tytuł:cool3: