Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przelałam swoją i Gosi deklarację za maj.

Gosia prosi o informację czym karmiony jest Andrzejek. Jej niepokój budzi tempo w jakim Endrju przybiera na masie. Nie jestem w stanie się nie zgodzić, że na fotkach wstawionych 20.04 nie widać ani grama ciałka więcej niż miał Endrju w dniu zabrania od byłych "właścicieli".

Lika czy wiesz już jaki jest jego stosunek do kotów? Była mowa o tym, że można to u mariamc sprawdzić a mnie bardzo mocno ta kwestia interesuje, bo myślę o nim i tym czy jestem w stanie może podsunąć komuś jego kandydaturę, ale kluczowa tutaj będzie ta informacja.

Posted

O Wszpasia, jesteś? a to fajnie, ( i gdzie jesteś znowu tu, czy dalej tam :-)? No jak Ty tu zaglądasz i szukasz mu domu, to mam nadzieję, że długo to nie potrwa :-)

Posted

wszpasia napisał(a):

Gosia prosi o informację czym karmiony jest Andrzejek. Jej niepokój budzi tempo w jakim Endrju przybiera na masie. Nie jestem w stanie się nie zgodzić, że na fotkach wstawionych 20.04 nie widać ani grama ciałka więcej niż miał Endrju w dniu zabrania od byłych "właścicieli".

Andrzej był strasznie zarobaczony i pewnie dlatego się jeszcze nie spasł, bo u mariamc większość psów nieźle upasiona. Poza tym jest bardzo ruchliwy.

Posted

Andrzej jest karmiony 2 razy dziennie.
Rano - brit dla aktywnych.
Po południu - gotowane - mięso z ryżem.
Kolejny raz będzie odrobaczany .
Zrobię dzisiaj nowe zdjęcia i go zważę.

Posted

Nie pisałam wcześniej , bo nie chciałam zapeszyć.

Są chętni, aby zaadoptować naszego Endriu. Byliśmy , sprawdziliśmy.

Bardzo fajni ludzie z 6-cioletnią dziewczynką i kotką Zuzią.
Dom pod Szczecinkiem, pełne info. wizyty też.

Posted

Nasze koty - rezydenci- to kilery. Wszystkie psy ich się boją, bo atakują z nienacka.

Nigdy do końca się nie sprawdzi.Masz Mailo , który w schronie bawił się z kotami , w nowym domu zagryzł kota i wrócił.
Tu jest jeszcze ta opcja ,że jak się nie sprawdzi , różnie to bywa, ale zawsze ma gdzie wrócić.

Posted

mariamc napisał(a):
Nie pisałam wcześniej , bo nie chciałam zapeszyć.

Są chętni, aby zaadoptować naszego Endriu. Byliśmy , sprawdziliśmy.

Bardzo fajni ludzie z 6-cioletnią dziewczynką i kotką Zuzią.
Dom pod Szczecinkiem, pełne info. wizyty też.

lika1771 napisał(a):
Dziekuje p.Danusiu za informacje.

Domek brzmi bardzo fajnie,moze w koncu trafi na dobrych i kochajacych ludzi i własnie pytanko jak On do kotow?

mariamc napisał(a):
Nasze koty - rezydenci- to kilery. Wszystkie psy ich się boją, bo atakują z nienacka.

Nigdy do końca się nie sprawdzi.Masz Mailo , który w schronie bawił się z kotami , w nowym domu zagryzł kota i wrócił.
Tu jest jeszcze ta opcja ,że jak się nie sprawdzi , różnie to bywa, ale zawsze ma gdzie wrócić.

otita napisał(a):
Aż boję się cieszyć!

i ja też się bardzo cieszę.P.Danusiu dziękujemy za wszystko .

Posted

mariamc napisał(a):

skoro jest taka opcja to trzeba z tym domkiem próbować,moze sie uda.

Posted

Super trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze,jeszcze sie nie ciesze bo nie wiadomo jak z kotem i boje sie Jego zachowania w domu.
Mam nadzieje ze ludzie wyrozumiali i dadza chłopakowi szanse.
P.Danusiu On bedzie w domu tak? i bedzie miał ogrod do dyzpozycji?

Posted

Andrzejek jest bardzo spokojny i zrównoważony, w czasie podróży był idealny, ale żyłkę myśliwską też ma. Mam nadzieję, że tylko w stosunku do drobiu! Nic to trzymam kciuki i wierzę, że chłopcu będzie dobrze i będzie się starał być grzeczny w nowym domku!

Posted

otita napisał(a):
Chyba Światku myślimy bardzo podobnie! :lol:

To chyba po przejściach z tymi wielokrotnymi próbami adopcji Kodiego...ale koniec końców Kodi znalazł dom i mam nadzieję ze Andrzejek też właśnie znalazł Swoich Ludzi

Posted

Super, jestem pod wrażeniem tego, że tak szybko poszło.. tfu..tfu! Endrju gód lak:)
Skąd się domek wziął - z internetowego ogłoszenia? Jeżeli Pani Danka jest w stanie ze 3 zdania więcej o nowych opiekunach skrobnąć to chętnie pewnie wszyscy poczytamy:)

A umowa jest na Ciebie Lika, czy na mariamc?