Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lika1771 napisał(a):
Napisałam do Doddy,ale mi nie odpisała.Cioteczki rozsyłamy watek i zbieramy na hotelik.

napisałam pw do P.Danusiu czy można liczyć na ustawienie się w kolejce po miejsce ,czy jest jakaś szansa na nie.Nie mam jeszcze odpowiedzi.
Alicja napisał(a):
podnoszę

widocznie za mało asta w aście jest i nawet na niefundacyjne go nie chcą dać

Aluś z tego co widać niektórzy pomagają wybiórczo.Przykre to ale prawdziwe.

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
napisałam pw do P.Danusiu czy można liczyć na ustawienie się w kolejce po miejsce ,czy jest jakaś szansa na nie.Nie mam jeszcze odpowiedzi.

Aluś z tego co widać niektórzy pomagają wybiórczo.Przykre to ale prawdziwe.

Grażynko , ja już to dawno zauważyłam ... smutne

Posted

mariamc napisał(a):
Mogę go zapisać w kolejce.
Ile będzie to trwało ,nie wiem. Bajka wróciła z adopcji .

Dziekuje prosze zapisac,a My mamy czas na deklaracje.Cioteczki prosze o rozsyłanie watku,nawet 5zł nas ratuje

Posted

Ciotki,
założylam Andrzejkowi wątek na forum.amstaffy.net, i poprosiłam choćby o rady co robić...może się ktoś zlituje i coś doradzi...

http://www.forum.amstaffy.net/showthread.php?t=1702
Zrobiłam mu też ogłoszenie na portalu Trójmiasto, bo nie wiem czy miał, a tam bywa duży odzew
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/krzywdzony-lagodny-amstaf-bardzo-pilnie-szuka-domu-ogl3566986.html

Psina ma też u mnie ciągle wyróżnioną Alegratkę.

Posted

bebcik napisał(a):
no to ja też 10 zl/miesc deklaruje takich stalych :) i od czasu do czsu jakies dodatki :)

dziękujemy w imieniu psiaczka

zatem są juz 2 dyszki stałych deklaracji;

danka 1234--------10zł
bebcik-------------10zł

Posted

moze jeszcze raz poszukaj pomocy na bullowate do adopcji? Tam sa osoby z sercem do Astów wiec moze jakies deklaracje sie znajdą... jejku, jak mi szkoda tago psiaka :(

Posted

Bardzo się cieszę, że dla Andrzejka jakieś światło w tunelu się pojawiło! U mnie też krucho z pieniędzmi, więc na razie mogę zadeklarować 10 zł. Mam nadzieję, że uda mi się podwyższyć deklarację! :lol:

Posted

otita napisał(a):
Bardzo się cieszę, że dla Andrzejka jakieś światło w tunelu się pojawiło! U mnie też krucho z pieniędzmi, więc na razie mogę zadeklarować 10 zł. Mam nadzieję, że uda mi się podwyższyć deklarację! :lol:

Otita dziekuje bardzo

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Mogę wesprzeć jednorazowo 50 zł, bo nie wiem jak się rozwinie sytuacja z Kają...
proszę ścigajcie mnie jakby co na priv

Dziekuje napewno sie przydadza