ŚWIAT Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Super zdjecia, podmieniłam je w ogłoszeniach i zmieniłam nieco treść. Quote
Alicja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 otita napisał(a):z bazarku Alicji dodatkowe 45 zł Jaki będzie koszt szczepień, kastracji i usuwania robali? dzięki za potwierdzenie na wątku bazarkowym Quote
baster i lusi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Cioteczka gryf80 na prośbę na niebieskim o wpłaty na szczepienia i kastrację napisała Na dogo pod tym samym nickiem .prosze o podesłanie jej nr ,konta "baster&lusi" napisał(a):"gryf80" napisał(a):nr konta poprosze na pw lub na forum cioteczka dzięki :D na Ciebie zawsze można liczyć.dziękuję Quote
lika1771 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Gryf 80 bardzo dziekuje za pomoc Andrzejkowi:Rose: Konto wysłałam:lol: Quote
wszpasia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Lika przelałam dzisiaj 50zł swojej deklaracji oraz drugie tyle w imieniu Gosi (spoza dogo). Quote
lika1771 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 wszpasia napisał(a):Lika przelałam dzisiaj 50zł swojej deklaracji oraz drugie tyle w imieniu Gosi (spoza dogo). Wszpasiu i Gosiu dziekuje,jak tylko beda na koncie wpisze w drugi post:lol: Swiatku dziekuje:lol: Witaj Andrzejku:lol: Quote
baster i lusi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 kopiuje z niebieskiego "gryf80" napisał(a):ode mnie leci jednorazowej 40 zł Quote
Asia_M Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Odwiedzam Andrzejka i proszę Ciocie, zajrzyjcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/205121-Kogo-przywita%C4%87-Kogo-poliza%C4%87-Bardzo-serdeczny-ASTek-Bi%C5%9B-czeka-w-schronisku...?p=16607698#post16607698 Quote
ewatonieja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 dla Andrzejka poszukiwany najlepszy z domów :) Quote
lika1771 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 ewatonieja napisał(a):dla Andrzejka poszukiwany najlepszy z domów :) Dokładnie tylko najlepszy:lol: Quote
wszpasia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dziewczyny czy wiadomo ile onmoże mieć lat? (może przegapiłam gdzieś to info..) Jak patrzę na te fotki to ząbki piękne, bielutkie.. to chyba młody chłopak, prawda? Quote
otita Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Lika pisała, że ok. 3 lat, to teraz by było 3-4 lata. Jest bardzo żywotny i zainteresowany wszystkim wokół, ale jednocześnie taki myślący. Dziewczyny z hoteliku pewnie już mogą dużo więcej o nim opowiedzieć. :-) Quote
ewatonieja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 najsłodszy pod słońcem ANDRZEJEK PROSI O DOMEK! Quote
ŚWIAT Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Miałam pytanie na wątku Andrzejka na forum http://www.forum.amstaffy.net/ o to ile Andrzejek potrzebuje jeszcze na hotel, zgodnie z informacją od lika1771 odpisałam że jest komplet deklaracji. W takim razie pytają (moderator) ile nam potrzeba W SUMIE na szczepienie, odrobaczenie i kastrację. Ile potrzeba? Quote
Alicja Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jak już Andrzejek nazbiera to podeslij im Boryska , może ktoś dołoży ?? http://www.dogomania.pl/threads/198872-Zbieramy-deklaracje-dla-Borysa-na-hotelik.-Brakuje-265-z%C5%82-deklaracji-!-Pom%C3%B3%C5%BC-!-%28/page10 Quote
lika1771 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='ŚWIAT']Miałam pytanie na wątku Andrzejka na forum http://www.forum.amstaffy.net/ o to ile Andrzejek potrzebuje jeszcze na hotel, zgodnie z informacją od lika1771 odpisałam że jest komplet deklaracji. W takim razie pytają (moderator) ile nam potrzeba W SUMIE na szczepienie, odrobaczenie i kastrację. Ile potrzeba? Swiatku na hotel deklaracje mamy,nie wiem ile bedzie kosztowało szczepienie,odrobaczenie i kastracja. Dostałam fakture,ale jest tylko opłata za hotelik 200zł wiec napewno nastepna bedzie wieksza.Zadzwonie do hoteliku i zapytam jaki to bedzie koszt. Dzwoniłam do hoteliku z Andrzejkiem wszystko ok chodzi na spacery na wybieg jest bardzo kochany i kontaktowy,apetyt bardzo dopisuje. Pani Danusia nie potrafiła mi narazie powiedziec dokładnie jaki bedzie koszt tych zabiegow wet. Swiatusiu bedziemy wiedziec dopiero jak przyjdzie faktura,wiec mozesz napisac ze potrzebujemy jednorazowych na kastracje bo po zapłaceniu hoteliku zostanie jeszcze 101zł i mysle ze to wystarczy na szczepienia i odrobaczenie. Quote
danka1234 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 danka1234 napisał(a):nie dostałam konta do przelewu swojej deklaracji nadal nie mam konto do przelewu swojej deklaracji,czy moze nie jest juz potzrebna? Quote
Betbet Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Słuchajcie a on jest taki bardzo amstaffowawty? Bo tak z pychola to kurcze różnie, zależy od zdjęcia. Może spróbować z niego jak najmniej amstafowego zrobić? Nie wiem, tak tylko głośno myślę... Quote
Alicja Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Betbet napisał(a):Słuchajcie a on jest taki bardzo amstaffowawty? Bo tak z pychola to kurcze różnie, zależy od zdjęcia. Może spróbować z niego jak najmniej amstafowego zrobić? Nie wiem, tak tylko głośno myślę... chyba:hmmmm: mariamc napisała , ze asta nie przypomina na żywo Quote
Betbet Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No bo tak właśnie... w sumie... jeśli nie przypomina to można spróbować łagodzić astowate opisy. Ludzie jakoś tak czasem mimo woli mają lęki Quote
ŚWIAT Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 lika1771, czyli w takim razie zostaje nam koszt samej kastracji. Wiecie jaki to będzie mniej więcej koszt czy to dopiero musisz się dowiedzieć od pani Danusi? Dobrze zrozumiałam? Chciałabym napisać na forum astków jakąś konkretną kwotę... Quote
lika1771 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 ŚWIAT napisał(a):lika1771, czyli w takim razie zostaje nam koszt samej kastracji. Wiecie jaki to będzie mniej więcej koszt czy to dopiero musisz się dowiedzieć od pani Danusi? Dobrze zrozumiałam? Chciałabym napisać na forum astków jakąś konkretną kwotę... Wczoraj pytałam p.Danusi,powiedziała ze to wszystko zalezy od wetow jak beda liczyli Quote
Recommended Posts