Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Likuś Ty chyba już rozmawiałaś z doddy o Andrzejku. Może trzeba jej przypomnieć, a może jakieś warunki nie są spełnione np. zdjęcia, czy coś innego.

Posted

[quote name='otita']Likuś Ty chyba już rozmawiałaś z doddy o Andrzejku. Może trzeba jej przypomnieć, a może jakieś warunki nie są spełnione np. zdjęcia, czy coś innego.[/QUOTE]

Tak rozmawiałam pisałam na pw,zaraz napisze jeszcze raz

Posted

[quote name='lika1771']Tak rozmawiałam pisałam na pw,zaraz napisze jeszcze raz[/QUOTE]

napisz ,ludzie zagladają na strony fundacji częściej szukając psa w typie danej rasy , wystarczy że zostanie dodany jako pies NIE pod opieką fundacji

Posted

Swiat nic Mu nie pomogłam nic i to najbardziej boli, bo On nie wie ze załozyłam Mu watek i ze ma ogłoszenia na ktore nikt nie odpowiada...............

A ja Mu obiecałam ze Go zabiore jak odchodziłam i patrzył na mnie z nadzieja.........i

Posted

lika1771 napisał(a):
A ja Mu obiecałam ze Go zabiore jak odchodziłam i patrzył na mnie z nadzieja.........i

Te poczucie bezradności towrzyszy nam zawsze w takich sytuacjach ale nie wolno tracić nadziei i trzeba szukać kolejnych sposobów
wiem co czujesz bo ja też nie raz to przeżywałam :( i znam dobrze te oczy wpatrzone z ufnością i wiarą, nadzieją, której nie udaje się spełnić ... :(

Posted

Bebcik tak myslałam jak zakładałam ten watek, a teraz po czasie trace nadzieje i płacze ze nie mam warunkow zeby Go wziasc........
A nawet zapłacic za hotel,mam cztery psy ostatnio płaciłam za szczepienie moich dwoch pisiako+opreacja mojej suni koszta niesamowite.............

Posted

Najgorsze w tym wszystkim jest to że gdyby tylko była kasa to tak wiele można byłoby zrobić.. ale wszędzie krucho i nędznie.. Spróbujz doddy, kana wrzuc na bullowate w potrzebie, popros o deklaracje.. no nie wiem sama , moze na facebooku wydarzenie zrób... Szukam pomyslu dlatego to pisze. Wiem ze duzo zrobilas, nie trać nadziei bo tylko ty jedna zostałas psiakowi wiec trzymaj się . cos jeszcze się wymysli...

Posted

Andrzejek ma obecnie jedno allegro niewyróżnione i ogłoszenia, które podałam odświeżam. Ale skoro nie było ani 1-go :flaming: telefonu tzn., że w jego przypadku trzeba dużo intensywniej działać. Nie wiem dlaczego przez amstaffowe ciotki jest ignorowany?

Posted

[quote name='otita']Andrzejek ma obecnie jedno allegro niewyróżnione i ogłoszenia, które podałam odświeżam. Ale skoro nie było ani 1-go :flaming: telefonu tzn., że w jego przypadku trzeba dużo intensywniej działać. Nie wiem dlaczego przez amstaffowe ciotki jest ignorowany?

Cioteczki kochane bullowatych do adopcji i w potrzebie jest masa.Musicie wziąść sprawy w swoje ręce ,zacznijcie działać.Poszukajcie jakiegoś hotelu ,zacznijcie zbierać deklaracje,robić bazarki .W ten sposób ja wyciągnęłam z pomocą cioteczek psa z nieciekawej sytuacji.Od listopada jest w hotelu od początku styczna jest ogłaszany i nadal nie ma domu.Trudno wyadoptować psa o którym wie się tak mało.Samo hopanie wątku nic nie da jak zaczniecie działać to może i pomoc sie jakaś dla niego znajdzie ale trzeba żebrać o deklaracje i mieć dla niego jakieś miejsce.Z tego co pamiętam pies jest u właściciela tylko w nieciekawych warunkach.Tu jest watek psiaka o którego walczyłam i cioteczki mi bardzo pomogły bo psiak jest odemnie na drugim końcu Polski.
http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5271

Posted

Lika, ludzie z ulicy nie wezmą ci do domu psa z kojca, psa który był kopany i głodozny, bo będą się go bali. Nie popieram hotelików ani płatnych DT, ale być może dla niego to jedyny ratunek.

Nastapił chyba jakiś przesyt psów. Osiągnęliśmy maksimum? Gdzie nie spojrzę adopcje stoją... adopcje psów pięknych, z DT, o sprawdzonych charakterkach...

Posted

Betbet napisał(a):
Lika, ludzie z ulicy nie wezmą ci do domu psa z kojca, psa który był kopany i głodozny, bo będą się go bali. Nie popieram hotelików ani płatnych DT, ale być może dla niego to jedyny ratunek.

Nastapił chyba jakiś przesyt psów. Osiągnęliśmy maksimum? Gdzie nie spojrzę adopcje stoją... adopcje psów pięknych, z DT, o sprawdzonych charakterkach...

Wiem Betbet myslałam ze zdarzy sie cud...

Posted

Boję się, że świat wykorzystał limit cudów albo przynajmniej mocno go nadwyrężył. Pozostała jakaś katorżnicza praca i nabijanie kasy pseudohotelom, które często z hotelami nie mają nic wspólnego i pies trafia z deszczu pod rynnę (oczywiście nie zawsze i nie wszedzie tak jest!)

Posted

otita napisał(a):
Likuś trzeba będzie chyba zacząć zbierać deklaracje na jakiś hotelik. Może uda się uzbierać. Ja nie mam w tym żadnego doświadczenia.

Do Szczecinka macie niedaleko gdyby zapytać mariamc może choć za jakiś czas znalazło by sie dla niego miejsce.Tam przy schronisku jest hotelik i koszt nie taki straszny 200 zł ale o miejsce trudno.