wszpasia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ile Andrzejek ma tego długu? Sprawdziłam pierwszą stronę, alenie dopatrzyłam się tej informacji.. Może dlatego, że słońce wpadające przez oknowsprawia, że opieram prawie nos o matrycę ii tak niewiele widzę:/ Quote
otita Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ja wiem tyle, że nie opłacone są: Szczepienie,odrobaczenie,kastracja. Quote
wszpasia Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 To czekamy na szczegóły, bo jak tak się przyjrzeć pierwszej stronie to sytuacja nie powinnabyć mocno problematyczna. Mały miał komplet deklaracji, miał dodatkowo wpłaty jednorazowe nieocenione w takich sytuacjach... Quote
lika1771 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 wszpasia napisał(a):To czekamy na szczegóły, bo jak tak się przyjrzeć pierwszej stronie to sytuacja nie powinnabyć mocno problematyczna. Mały miał komplet deklaracji, miał dodatkowo wpłaty jednorazowe nieocenione w takich sytuacjach... Tak Andrzejek ma 320zł na plusie,czekam na fakture od p.Danusi nie wiem ile to wszystko wyniesie, ale mysle ze duzo nie bedzie brakowac Quote
lika1771 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Kochani zmieniłam tytuł za za tym idzie chciałabym Wam wszystkim podziekowac za bycie na watku,potrzymywanie na duchu,deklaracje,ogłoszenia,transport p.Danusi za domek ktory pokochał Endriu i dał mu szanse na lepsze zycie. DZIEKUJE:Rose: Quote
Litterka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 A możemy prosić o więcej szczegółów? Po takim wątku na forum chyba możemy liczyć na obszerniejszą informację? Quote
otita Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='lika1771']Kochani zmieniłam tytuł za za tym idzie chciałabym Wam wszystkim podziekowac za bycie na watku,potrzymywanie na duchu,deklaracje,ogłoszenia,transport p.Danusi za domek ktory pokochał Endriu i dał mu szanse na lepsze zycie. DZIEKUJE:Rose: Wzruszyłam się!!! Ja też wszystkim dziękuję! Quote
Asia_M Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Żyj długo i szczęśliwie w nowym domku, Andrzejku! :* Quote
ŚWIAT Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dajcie znać jak będzie wiadomo co z finansami Andrzejka, pamiętajcie że ktos z forum astkowego chciał się dorzucić Quote
lika1771 Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Dzwoniłam do pani Danusi z Endriu wszystko ok juz sie przyzwyczaił nie ma z nim zadnych problemow nawet przytył:multi: Beda fotki:multi::lol: Pytałam o fakture p.Danusia nie ma teraz czasu zajmuje sie Białogardem (trzymam kciuki z całych sił) jak sie z tym upora i bedzie wiecej czasu to przysle. Quote
baster i lusi Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 lika1771 napisał(a):Dzwoniłam do pani Danusi z Endriu wszystko ok juz sie przyzwyczaił nie ma z nim zadnych problemow nawet przytył:multi: Beda fotki:multi::lol: Pytałam o fakture p.Danusia nie ma teraz czasu zajmuje sie Białogardem (trzymam kciuki z całych sił) jak sie z tym upora i bedzie wiecej czasu to przysle. cieszę sie razem z wami Quote
otita Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: Quote
Betbet Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 liko masz zapchaną skrzynkę;) nie mogę Ci odpisać Quote
mariamc Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Wieści z domu Endriu! Witamy serdecznie! Chcielibyśmy jeszcze raz podziękować za pieska! Andrzej już się zaklimatyzował w naszym domostwie i czuję się gospodarzem domu.Jest czujny na obcych. Ma apetyt i jest zdrowy. Trochę nabrał wagi. Ma swoją budę w ogrodzie, ale śpi w domu. Rano jak chce wyjść na spacer to delikatnie łapie zębami za rękę i zaprasza na spacer. Jest bardzo towarzyski, nie lubi być sam. Bardzo lubi najmłodszą córkę, z którą się najwięcej bawi. Jak córka idzie do szkoły to odprowadza ją do końca ogrodu, a jak żona idzie po córkę z powrotem ze szkoły na przystanek to już na nią czeka przy ogrodzie, by się z nią pobawić. Na spacerach jest grzeczny, słucha się. Bardzo lubi jak się z nim biega. Trudno mu było zaprzyjaźnić się z naszym kotem, ale już są na pomyślnej drodze. My jesteśmy bardzo zadowoleni z pieska, a Andrzej szczęśliwy z nami Dziękujemy raz jeszcze za pieska i pozdrawiamy! Quote
mariamc Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
baster i lusi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 P.Danusiu jeszcze raz śliczne DZIĘKUJĘ za wzięcie Andrzejka Endriu do siebie i znalezienie mu wspaniałego domku. Quote
lika1771 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 otita napisał(a):Będę ryczeć! Ja tez........... Quote
baster i lusi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 otita napisał(a):Będę ryczeć! lika1771 napisał(a):Ja tez........... ale to będą łzy szczęścia Quote
lika1771 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 baster i lusi napisał(a):P.Danusiu jeszcze raz śliczne DZIĘKUJĘ za wzięcie Andrzejka Endriu do siebie i znalezienie mu wspaniałego domku. P.Danusiu wielkie ukłony Endriu nie mogł lepiej trafic. Quote
agaga21 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://img97.imageshack.us/img97/2508/dsc01595i.jpg :loveu::loveu::loveu: chociaż jedna krzepiąca wiadomość, gdy od rana wszystko się wali... Quote
lika1771 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Otrzymałam pieniazki w kwocie 79zł http://www.dogomania.pl/threads/207495-KONIEC-ROZLICZAMY-Próbki-miniaturki-biżu-zabawki-i-ciuszki/page10 Andrzejek w tej chwili ma zaplecze finansowe, wiec ta kwote przeznaczam na Sonie,ktora wyciagnełam ze schroniska w Tczewie do dt i okazało sie ze jest powaznie chora. Watek http://www.dogomania.pl/threads/207774-Sonia-mix-yorka-wyrzucona-jak-smiec-chora-nie-mamy-pieniedzy-na-diagnoze-i-leki.Pomoz Quote
Recommended Posts