Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ile Andrzejek ma tego długu? Sprawdziłam pierwszą stronę, alenie dopatrzyłam się tej informacji.. Może dlatego, że słońce wpadające przez oknowsprawia, że opieram prawie nos o matrycę ii tak niewiele widzę:/

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To czekamy na szczegóły, bo jak tak się przyjrzeć pierwszej stronie to sytuacja nie powinnabyć mocno problematyczna. Mały miał komplet deklaracji, miał dodatkowo wpłaty jednorazowe nieocenione w takich sytuacjach...

Posted

wszpasia napisał(a):
To czekamy na szczegóły, bo jak tak się przyjrzeć pierwszej stronie to sytuacja nie powinnabyć mocno problematyczna. Mały miał komplet deklaracji, miał dodatkowo wpłaty jednorazowe nieocenione w takich sytuacjach...

Tak Andrzejek ma 320zł na plusie,czekam na fakture od p.Danusi nie wiem ile to wszystko wyniesie, ale mysle ze duzo nie bedzie brakowac

Posted

Kochani zmieniłam tytuł za za tym idzie chciałabym Wam wszystkim podziekowac za bycie na watku,potrzymywanie na duchu,deklaracje,ogłoszenia,transport p.Danusi za domek ktory pokochał Endriu i dał mu szanse na lepsze zycie.

DZIEKUJE:Rose:

Posted

[quote name='lika1771']Kochani zmieniłam tytuł za za tym idzie chciałabym Wam wszystkim podziekowac za bycie na watku,potrzymywanie na duchu,deklaracje,ogłoszenia,transport p.Danusi za domek ktory pokochał Endriu i dał mu szanse na lepsze zycie.

DZIEKUJE:Rose:

Wzruszyłam się!!! Ja też wszystkim dziękuję!

Posted

Dzwoniłam do pani Danusi z Endriu wszystko ok juz sie przyzwyczaił nie ma z nim zadnych problemow nawet przytył:multi:
Beda fotki:multi::lol:
Pytałam o fakture p.Danusia nie ma teraz czasu zajmuje sie Białogardem (trzymam kciuki z całych sił) jak sie z tym upora i bedzie wiecej czasu to przysle.

Posted

lika1771 napisał(a):
Dzwoniłam do pani Danusi z Endriu wszystko ok juz sie przyzwyczaił nie ma z nim zadnych problemow nawet przytył:multi:
Beda fotki:multi::lol:
Pytałam o fakture p.Danusia nie ma teraz czasu zajmuje sie Białogardem (trzymam kciuki z całych sił) jak sie z tym upora i bedzie wiecej czasu to przysle.

cieszę sie razem z wami

Posted

Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye:

• 2 weeks later...
Posted

Wieści z domu Endriu!

Witamy serdecznie!

Chcielibyśmy jeszcze raz podziękować za pieska!

Andrzej już się zaklimatyzował w naszym domostwie i czuję się gospodarzem domu.Jest czujny na obcych. Ma apetyt i jest zdrowy. Trochę nabrał wagi. Ma swoją budę w ogrodzie, ale śpi w domu. Rano jak chce wyjść na spacer to delikatnie łapie zębami za rękę i zaprasza na spacer. Jest bardzo towarzyski, nie lubi być sam. Bardzo lubi najmłodszą córkę, z którą się najwięcej bawi. Jak córka idzie do szkoły to odprowadza ją do końca ogrodu, a jak żona idzie po córkę z powrotem ze szkoły na przystanek to już na nią czeka przy ogrodzie, by się z nią pobawić.
Na spacerach jest grzeczny, słucha się. Bardzo lubi jak się z nim biega. Trudno mu było zaprzyjaźnić się z naszym kotem, ale już są na pomyślnej drodze.

My jesteśmy bardzo zadowoleni z pieska, a Andrzej szczęśliwy z nami

Dziękujemy raz jeszcze za pieska i pozdrawiamy!

Posted

baster i lusi napisał(a):
P.Danusiu jeszcze raz śliczne DZIĘKUJĘ za wzięcie Andrzejka Endriu do siebie i znalezienie mu wspaniałego domku.

P.Danusiu wielkie ukłony Endriu nie mogł lepiej trafic.

Posted

Otrzymałam pieniazki w kwocie 79zł http://www.dogomania.pl/threads/207495-KONIEC-ROZLICZAMY-Próbki-miniaturki-biżu-zabawki-i-ciuszki/page10

Andrzejek w tej chwili ma zaplecze finansowe, wiec ta kwote przeznaczam na Sonie,ktora wyciagnełam ze schroniska w Tczewie do dt i okazało sie ze jest powaznie chora.

Watek http://www.dogomania.pl/threads/207774-Sonia-mix-yorka-wyrzucona-jak-smiec-chora-nie-mamy-pieniedzy-na-diagnoze-i-leki.Pomoz