Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 557
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Jak finansowo stoi Andrzejek? Chciałabym napisać na forum astków, pamiętacie jedna osoba deklarowała chęć pomocy...

Nie wiem ile bedzie kosztowac kastracja,mysle ze grosz sie przyda bo jeszcze szczepienia i odrobaczenie

Kto napisze nowy tekst do ogłoszen,znamy juz charakter trzeba o tym napisac w ogłoszeniu

Posted

ewatonieja napisał(a):
a macie w planach badanie krwi przed kastracja?

Chłopak juz po jajec nie ma:lol:

Swiatku ok jak dostane fakture z kwota to zobaczymy na czym stoimy i ile brakuje

Posted

lika a jak w ogóle z kasą stoi Andrzejek na dzień dzisiejszy bo ja nie ogarniam rozliczenia :oops:

moja wpłata doszła ? bo wpisana jest w deklaracje jednorazowe natomiast w kwietniowych wpłatach jej nie ma

Posted

fioneczka napisał(a):
lika a jak w ogóle z kasą stoi Andrzejek na dzień dzisiejszy bo ja nie ogarniam rozliczenia :oops:

moja wpłata doszła ? bo wpisana jest w deklaracje jednorazowe natomiast w kwietniowych wpłatach jej nie ma

Oczywiscie ze doszła,myslałam ze wszystko jest jasne w rozliczeniach:oops:
Andrzejek jest na plusie 150zł

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Ciotki, jeśli Andrew jest na plusie, to może zainwestować 15 zł z tych 150 na ogłoszenia?CatAngel robi 130 ogłoszeń za 15 zł

Pewnie racja, tylko kastracja i szczepienia nie opłacone, ale nie wiadomo ile.

Posted

Nie są smutne;) Pies wygląda na zadowolonego.

Z tymi pakietami ogłoszeń zastanówcie się. Czasem warto zainwestować w kilka porządnych ogłoszeń, anie 130 w miejscach, w które nikt nie zagląda. Znam kilka serwisów ogłoszeniowych, niby sporych portali, znam ich statystyki i są marne...

Dobre są ogłoszenia w gazetach, naprawdę sporo osób czyto i to takich ,które nie zawsze zajrzą w internet.

Posted

Popieram Batbet,zresztą kilka stron wcześniej pisałam o tym jak Isia znalazła dom z darmowego ogłoszenia w Wyborczej (darmowa notka, nawet bez zdjęcia!). Kurcze,naprawdę warto się tym zająć.

Posted

lika1771 napisał(a):
Macie racje po swietach zadzwonie do wyborczej:lol:

Lika zadzwoń i przygotuj sobie 3-5 zdań o kundlu, krótko i na temat, ale tak żeby zapadło w pamięć.

Fotki świetne! Ech Endrju gdyby nie to, że moje przylepy chorują to sypnęłabym grosikiem na może jakieś płatne ogłoszenie w prasie.. Ale niestety nie w tym miesiącu.