Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie. Jak napisałam Cantadorra jadę jutro na wizytę przedadopcyjną. Trzymajcie kciuki - mam nadzieję, że to będzie ten domek i nadchodzące zimne dni Tajga spędzi już w swoim domu.

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aki']Witajcie. Jak napisałam Cantadorra jadę jutro na wizytę przedadopcyjną. Trzymajcie kciuki - mam nadzieję, że to będzie ten domek i nadchodzące zimne dni Tajga spędzi już w swoim domu.[/QUOTE]
Aki,trzymam ze wszystkich sił...

Posted

Spędziłam na wizycie ponad 1,5 godz. Domek zdecydowanie pro-psiowy :) Pan ma wiedzę o psach, kocha je i bardzo dobrze się nimi zajmuje. Pełne info przekażę opiekunce Tajgi, która zadecyje czy oferowane warunki będą dobre dla Tajgi.

Posted

[quote name='Aki']Spędziłam na ziycie ponad 1,5 godz. Domek zdecydowanie pro-psiowy :) Pan ma wiedzę o psach, kocha je i bardzo dobrze się nimi zajmuje. Pełne info przekażę opiekunce Tajgi, która zadecyje czy oferowane warunki będą dobre dla Tajgi.[/QUOTE]
Super. Mamy już Twój tel. Skontaktujemy się :lol:

Posted

[quote name='Aki']Spędziłam na wizycie ponad 1,5 godz. Domek zdecydowanie pro-psiowy :) Pan ma wiedzę o psach, kocha je i bardzo dobrze się nimi zajmuje. Pełne info przekażę opiekunce Tajgi, która zadecyje czy oferowane warunki będą dobre dla Tajgi.[/QUOTE]

Dziękujemy AKI za wizytę ale jestem ciekawa szczegółow.

Posted

Aki,bardzo dziękuję za wizytę i dłuugą rozmowę telefoniczną.:lol: Cantatorro,dziękuję za pomoc.:lol:Donato,jutro przekażę w schronisku wszystkie szczegóły mojej rozmowy z Aki...ostateczna decyzja jutro po naszej rozmowie w schronisku...

Posted

Taka opcja też jest możliwa, ale w przyszłości :) Teraz jest tam przygotowywane miejsce dla jednego psa. Wiele zależałoby też od zachownia Tajgi - gdby dogadała się z pewą młodą sunią On-ką i nie zdominowała jej za bardzo - za jakiś czas mogłaby zamieszkać z nią. Ale o tym już mówiłam przez tel. :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Cieszę się :) Pewnie, jak zawsze będziecie mieć kontakt z domkiem :)

No chyba!:lol:Jutro skontaktuję się z domkiem i będziemy z Ati dogrywać transport...;)

Posted

Zatem Tajga w sobotę miała ostatnie wyjście na spacer. Tajga tak potrzebowała wczoraj głasków i przytulenia - czyżby to jakiś znak?.

Będę się starać być przy wyjeżdzie Tajgi do nowego domku. Jeszcze jedno drapanko za uszkiem i czekamy na zdjęcia z nowego , lepszego domku Tajgusi.

Posted

Donata napisał(a):
Zatem Tajga w sobotę miała ostatnie wyjście na spacer. Tajga tak potrzebowała wczoraj głasków i przytulenia - czyżby to jakiś znak?.

Będę się starać być przy wyjeżdzie Tajgi do nowego domku. Jeszcze jedno drapanko za uszkiem i czekamy na zdjęcia z nowego , lepszego domku Tajgusi.

Tak myślę,że może być ostatnie :lol:,kojec jeszcze w trakcie budowy,jutro porozmawiam z panem i dostosujemy się do terminu...:lol:

Posted

Jest możliwy transport Tajgi w najbliższy weekend /dzień do potwierdzenia jeszcze/ koszt całej trasy to 150zł. Jesteście zainteresowane?

Posted

Aki napisał(a):
Jest możliwy transport Tajgi w najbliższy weekend /dzień do potwierdzenia jeszcze/ koszt całej trasy to 150zł. Jesteście zainteresowane?

Oczywiście, bardzo się cieszę.:loveu::loveu::loveu:Czy transport były na trasie Łowicz -Poznań czy raczej Łódż-Poznań?