Aki Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Witajcie. Jak napisałam Cantadorra jadę jutro na wizytę przedadopcyjną. Trzymajcie kciuki - mam nadzieję, że to będzie ten domek i nadchodzące zimne dni Tajga spędzi już w swoim domu. Quote
Romka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='Aki']Witajcie. Jak napisałam Cantadorra jadę jutro na wizytę przedadopcyjną. Trzymajcie kciuki - mam nadzieję, że to będzie ten domek i nadchodzące zimne dni Tajga spędzi już w swoim domu.[/QUOTE] Aki,trzymam ze wszystkich sił... Quote
Cantadorra Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Już po wizycie. Aki, jak wejdzie, to napisze. Wysłałam Romka Tobie nr telefonu do Aki na pw. Wszystkiego dowiesz się najlepiej z pierwszej ręki. Quote
Aki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Spędziłam na wizycie ponad 1,5 godz. Domek zdecydowanie pro-psiowy :) Pan ma wiedzę o psach, kocha je i bardzo dobrze się nimi zajmuje. Pełne info przekażę opiekunce Tajgi, która zadecyje czy oferowane warunki będą dobre dla Tajgi. Quote
Olivin Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Aki']Spędziłam na ziycie ponad 1,5 godz. Domek zdecydowanie pro-psiowy :) Pan ma wiedzę o psach, kocha je i bardzo dobrze się nimi zajmuje. Pełne info przekażę opiekunce Tajgi, która zadecyje czy oferowane warunki będą dobre dla Tajgi.[/QUOTE] Super. Mamy już Twój tel. Skontaktujemy się :lol: Quote
Jolusia Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 To chyba Tajga będzie miała najwspanialszy gwiazdkowy prezent jaki mogła sobie wymarzyć - dobry domek. Wspaniale! Quote
Cantadorra Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Wielkie dzięki dla Aki, że dojechałaś poza miasto. Jesteśmy bardzo wdzięczni i w imieniu Tajgi : dziękuję :) Quote
Aki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Eee, bez przesady ... jak mogła to dojechała :) Żaden problem. Quote
Cantadorra Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Aki']Eee, bez przesady ... jak mogła to dojechała :) Żaden problem.[/QUOTE] Dojechała, dobre :) Już się poprawiłam :) Quote
Donata Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Aki']Spędziłam na wizycie ponad 1,5 godz. Domek zdecydowanie pro-psiowy :) Pan ma wiedzę o psach, kocha je i bardzo dobrze się nimi zajmuje. Pełne info przekażę opiekunce Tajgi, która zadecyje czy oferowane warunki będą dobre dla Tajgi.[/QUOTE] Dziękujemy AKI za wizytę ale jestem ciekawa szczegółow. Quote
Romka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Aki,bardzo dziękuję za wizytę i dłuugą rozmowę telefoniczną.:lol: Cantatorro,dziękuję za pomoc.:lol:Donato,jutro przekażę w schronisku wszystkie szczegóły mojej rozmowy z Aki...ostateczna decyzja jutro po naszej rozmowie w schronisku... Quote
Cantadorra Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 A może z innym psiakiem byłoby jej raźniej. To pomysł Donaty, fajny :) Quote
Aki Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Taka opcja też jest możliwa, ale w przyszłości :) Teraz jest tam przygotowywane miejsce dla jednego psa. Wiele zależałoby też od zachownia Tajgi - gdby dogadała się z pewą młodą sunią On-ką i nie zdominowała jej za bardzo - za jakiś czas mogłaby zamieszkać z nią. Ale o tym już mówiłam przez tel. :) Quote
Romka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Pogadałyśmy w schronisku i zdecydowałyśmy,że dajemy Tajgę do domku pod Poznaniem...:lol: Quote
Cantadorra Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Romka napisał(a):Pogadałyśmy w schronisku i zdecydowałyśmy,że dajemy Tajgę do domku pod Poznaniem...:lol: Cieszę się :) Pewnie, jak zawsze będziecie mieć kontakt z domkiem :) Quote
Romka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Cantadorra napisał(a):Cieszę się :) Pewnie, jak zawsze będziecie mieć kontakt z domkiem :) No chyba!:lol:Jutro skontaktuję się z domkiem i będziemy z Ati dogrywać transport...;) Quote
Donata Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Zatem Tajga w sobotę miała ostatnie wyjście na spacer. Tajga tak potrzebowała wczoraj głasków i przytulenia - czyżby to jakiś znak?. Będę się starać być przy wyjeżdzie Tajgi do nowego domku. Jeszcze jedno drapanko za uszkiem i czekamy na zdjęcia z nowego , lepszego domku Tajgusi. Quote
Romka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Donata napisał(a):Zatem Tajga w sobotę miała ostatnie wyjście na spacer. Tajga tak potrzebowała wczoraj głasków i przytulenia - czyżby to jakiś znak?. Będę się starać być przy wyjeżdzie Tajgi do nowego domku. Jeszcze jedno drapanko za uszkiem i czekamy na zdjęcia z nowego , lepszego domku Tajgusi. Tak myślę,że może być ostatnie :lol:,kojec jeszcze w trakcie budowy,jutro porozmawiam z panem i dostosujemy się do terminu...:lol: Quote
Marycha35 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dziewczynki, ale napiszcie proszę coś więcej, czemu ten kojec i co czy będzie samiutka tam????? Quote
Aki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jest możliwy transport Tajgi w najbliższy weekend /dzień do potwierdzenia jeszcze/ koszt całej trasy to 150zł. Jesteście zainteresowane? Quote
Cantadorra Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Widzę, że Tajga na etapie planowania podróży. Przy okazji ośmielę się zaprosić na bazarek, gdzie można nabyć perfumy nowe i nową koszulkę body shape triumpha: http://www.dogomania.pl/threads/219345-Bazarek-Cantadorry-dla-doroslych-i-dla-dzieci-do-dnia-17-grudnia-2011 Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Aki napisał(a):Jest możliwy transport Tajgi w najbliższy weekend /dzień do potwierdzenia jeszcze/ koszt całej trasy to 150zł. Jesteście zainteresowane? Oczywiście, bardzo się cieszę.:loveu::loveu::loveu:Czy transport były na trasie Łowicz -Poznań czy raczej Łódż-Poznań? Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Aki napisał(a):NO to super :). Łódź- Pń Do Łodzi mogę pojechać...:lol:Donato,Olivin akceptujecie takie rozwiązanie? Quote
Romka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Zgłosiłam Tajgę na oględziny do lecznicy,jest zdrowa ale tak na wszelki wypadek...:lol: Quote
Recommended Posts