desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 toyota, wiadomo już coś? Czy możemy się już cieszyć? ;) Quote
toyota Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To dłuższy proces przekonać kogos kto dzwoni o konkretnego psa, żeby adoptował innego ;). Co prawda wydaje mi się, że akurat te dwie ON- ki mają podobne charaktery, dlatego pomyślałam o Tajdze. Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 toyota napisał(a):To dłuższy proces przekonać kogos kto dzwoni o konkretnego psa, żeby adoptował innego ;). Co prawda wydaje mi się, że akurat te dwie ON- ki mają podobne charaktery, dlatego pomyślałam o Tajdze. Wiem i niestety rzadko kiedy się to udaje, dlatego tym bardziej będziemy wdzięczni jeśli Ci się uda :) Quote
Marycha35 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Toyota japońska, porządna marka, uda się;) Wiem co mówię, jeżdżę taką!!!:) Quote
Romka Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Marycha35 napisał(a):Toyota japońska, porządna marka, uda się;) Wiem co mówię, jeżdżę taką!!!:) Ja też!Niezawodna... Quote
Marycha35 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 hi, Romeczko miło mi, ściskam:) i czekamy na wieści o Tajguli kochanej! Quote
toyota Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Niestety facet się więcej nie odezwał. Nie chodzi bynajmniej o Tajgę , że się nie spodobała - miał dzwonić w sprawie Lucy. Lucy znalazła wspaniały dom i chcieliśmy mu zaproponować Tajgę... Ten dom, który wybrał naszą Lucy to po prostu szok - górna półka. Ludzie sami jadą po nią dzisiaj do hotelu 300 km, bo się nie mogę doczekać i chcą się wszystkiego o niej dowiedzieć od Yumanji, aby jak najlepiej się nią zająć. Pan zorganizował sobie w ciągu najbliższych 2 tygodni pracę w domu, aby Lucy mogła się zaaklimatyzować i przyzwyczaić, bo ona ciężko przeżywa zmiany miejsca pobytu i jest wtedy nieznośna. Na pewno i Tajdze się uda. Quote
Marycha35 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dobrze, że chociaż Lucy tak cudnie trafiła. Są jeszcze normalni ludzie:) Tajgulka przytulamy Cię mocno! Nie martw się, jeszcze się nie poddajmy:) Quote
gigel Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Włączcie się proszę do wydarzenia. Psy ze Schroniska weWrześni są w niebezpieczeństwie!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.facebook.com/event.php?eid=198764590160444[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Arial"]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Mrunio/160153134034113#!/event.php?eid=182181898500460[/FONT][FONT="Arial"][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Romka Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='toyota']Niestety facet się więcej nie odezwał. Nie chodzi bynajmniej o Tajgę , że się nie spodobała - miał dzwonić w sprawie Lucy. Lucy znalazła wspaniały dom i chcieliśmy mu zaproponować Tajgę... Ten dom, który wybrał naszą Lucy to po prostu szok - górna półka. Ludzie sami jadą po nią dzisiaj do hotelu 300 km, bo się nie mogę doczekać i chcą się wszystkiego o niej dowiedzieć od Yumanji, aby jak najlepiej się nią zająć. Pan zorganizował sobie w ciągu najbliższych 2 tygodni pracę w domu, aby Lucy mogła się zaaklimatyzować i przyzwyczaić, bo ona ciężko przeżywa zmiany miejsca pobytu i jest wtedy nieznośna. Na pewno i Tajdze się uda.[/QUOTE] Toyota i tak jesteśmy bardzo wdzięczne... Quote
Romka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Tajga przyjęła rolę drugiej damy w boksie i nie próbuje przejąć władzy od Lobo...dzięki temu,że Lobo taki duży:lol:...w boksie jest spokój...;) Quote
Romka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 W boskie spokój...dziś tylko Lobo był na spacerku,Tajga i Serwus czekają do jutra... Quote
Romka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Byla dziś na spacerze,razem z Lobo i Serwusem...dawno nie byli wszyscy razem...Tajga i Serwus byli bardzo uradowani... Quote
edzia.71 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Tajga czy Ty aby nie za daleko powędrowałaś?:angryy: Quote
Marycha35 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Oj za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Recommended Posts