edzia.71 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jutro zobaczymy jak Tajga radzi sobie z facetami:diabloti: Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Lobo strzeże wrót boksu, Tajga czuje respekt, bała się podejść. Podszedł tylko Serwus i dostał szczek w ucho, żeby sobie nie pozwalał. Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dzisiaj też trochę z tyłu. Próbowała przedostać się po głaski ale Lobo jak zwykle miał najwięcej do powiedzenia.:evil_lol: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Tajga znów próbuje ustawiać chłopaków w boksie...nie odważyła się zaczynać z Lobo to dała po nosie Serwusowi...psiak ma znak pod okiem po kontakcie z koleżanką...oj,Tajga,Tajga...była wczoraj ze mną na spacerku...prosi o głaski i lubi być głaskana jako pierwsza...wpycha nos jak głaszczemy Serwusa... Quote
edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A dzisiaj smutno wyglądała z budy. Lobo jak strażnik. Quote
toyota Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Czy Tajgę dałoby się trochę odmłodzić ? Czy to pewne, że ma 8 lat, a nie powiedzmy 6 ? Quote
Marycha35 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 toyota nie będę się wypowiadać, bo ja sunię tylko ze zdjęć znam. Napisałam tak, gdyby ktoś chciał sunię w takim wieku wziąć do domku na stałe. Tajga kiepsko znosi pobyt w schronie. Wcześniej było jeszcze gorzej. Romka to osoba, która wie jak jest. Z tego co ja widziałam to sunia nie wygląda na staruszkę:) Quote
toyota Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No właśnie na zdjęciach nie wygląda na 8 lat. Quote
Marycha35 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 To prawda, pysio ma taki żywczykowy:) Edit: tu błagają o pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/206286-18-kot%C3%B3w-z-ulicy-znalaz%C5%82o-dom-i-SERCE-u-p.-Joli-POTRZEBNA-KARMA Quote
toyota Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dziewczyny napiszcie mi czy ona by się nadawała do takiego domu: Pan w Warszawie, ratownik WOPR-u, miał owczarki, zakochany w rasie, 3 m-e w roku na Mazurach , duże mieszkanie, szuka towarzysza -dorosłej suki. Czy ona jest aktywna i całkowicie sprawna ? Czy odnajdzie się w mieszkaniu ? I napiszcie mi coś o niej, czy jest otwarta, przyjacielska, czy raczej trzeba zdobyć jej zaufanie ? Myślę, że umie chodzić na smyczy ? Jak w tej chwili z jej kondycją ? Wydaje mi się, że wygląda nieco lepiej i trochę przybrała na wadze ? Odpiszcie jak najszybciej ! Quote
Romka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 toyota napisał(a):Dziewczyny napiszcie mi czy ona by się nadawała do takiego domu: Pan w Warszawie, ratownik WOPR-u, miał owczarki, zakochany w rasie, 3 m-e w roku na Mazurach , duże mieszkanie, szuka towarzysza -dorosłej suki. Czy ona jest aktywna i całkowicie sprawna ? Czy odnajdzie się w mieszkaniu ? I napiszcie mi coś o niej, czy jest otwarta, przyjacielska, czy raczej trzeba zdobyć jej zaufanie ? Myślę, że umie chodzić na smyczy ? Jak w tej chwili z jej kondycją ? Wydaje mi się, że wygląda nieco lepiej i trochę przybrała na wadze ? Odpiszcie jak najszybciej ! Tak,tak,tak Tajga jest zdrowa,trzeba zdobyć jej zaufanie a wtedy jest psem jednego człowieka,ma dosć dominujący charakter w stosunku do innych zwierząt(była jedynym psem starszych państwa,oczkiem w głowie).Jak już pozna ludzi,tak jak nas wolontariuszy zaufa,lubi byc głaskana,sama o to prosi,jest zazdrosna o okazywane uczucia innym psom.Jeszcze nie jest radosna jak inne psy ,które znają nas dłużej(to widac na zdjęciach,raczej chmurna jest)ale uwielbia spacerki i wtedy jej pychol jest zadowolony.Kondycyjnie super ale nie ciągnie na spacerach,jest sprawna,wysterylizowana...i bardzo potrzebuje domu...bardzo.Odnajdzie się wszędzie,gdzie ktos okaże jej uczucie,jako pies (6-letni!!!)jest już psem spokojnym,więc na powrót pana z pracy będzie spokojnie czekać.No i te wakacje na działce.Marzę o takim domu dla Tajgi... Quote
Romka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 http://img688.imageshack.us/img688/5699/dsc3407d.jpg Tak będzie wyglądac Tajga jak znajdzie dom...patrzcie na jej uszy...trochę masy jeszcze jak nabierze,piękny pies z niej będzie...piękny Quote
Marycha35 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 O mateczko to ja kciukasy zaciskam!!!!!!!!!!!! Może się uda, by ta ślicznota domek miała:):):) Quote
toyota Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Spokojnie, spokojnie, na razie będziemy ją proponować podkreślając jej wspaniały charakter i inne atuty ;). Quote
Marycha35 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 To tylko na czas mycia puszczam kciukasy;) Quote
desktop19 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja się myję z zaciśniętymi, Tajga jest świetnym psem, oby się udało z tym domkiem... Quote
Recommended Posts