sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Tajguniu trzymaj sie bidulko cioteczki Ci pomogą!!!! Quote
edzia.71 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tajga była dzisiaj na dłuższym spacerku. Była bardzo bardzo grzeczna. Kochany psiak.:multi: Quote
ela020 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tajguniu śliczna trzymaj sie kochana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 edzia.71 napisał(a):Tajga była dzisiaj na dłuższym spacerku. Była bardzo bardzo grzeczna. Kochany psiak.:multi: Edzia ,bardzo się cieszę...dziękuję Ci bardzo... Quote
Romka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Cantadorra napisał(a):Zapisuję wątek Witaj,Cantadorro! Quote
Paula03 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Czy mi się zdaję, czy Tajgunia to chudzinka? Quote
ela020 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Slicznosci.....to z tesknoty pewnie schudla....kochana Tajgusia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Smutna,zdezorientowana(biegała tylko na podwórku,nie chodziła na spacery) i chuda...podejrzewamy już dawno,że Figaro i Jantar nie dopuszczają jej do miski...zwróciłam na to uwagę p.Markowi ze schroniska ale podobno w boksie wszystko ok. Quote
Romka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 http://img717.imageshack.us/img717/8955/dsc2231w.jpg na tym zdjęciu ufnie patrzy na edzię,będzie dobrze... Quote
mamanabank Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Romka napisał(a):Smutna,zdezorientowana(biegała tylko na podwórku,nie chodziła na spacery) i chuda...podejrzewamy już dawno,że Figaro i Jantar nie dopuszczają jej do miski...zwróciłam na to uwagę p.Markowi ze schroniska ale podobno w boksie wszystko ok. Może to znowu robale? Quote
kajkoowa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Tajga siedzi teraz z Rupertem i Trampem. W boksie spokój. Quote
Romka Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Kaja10014 napisał(a):Tajga siedzi teraz z Rupertem i Trampem. W boksie spokój. Tak siedzi w tzw,bajkowym boksie ,z boksu przesadzono do Aresa,Słodzika...i teraz w boksie jest spokój,razem z Tajgą siedzą dwa sympatyczne psiaki Rupert i Tramp,dodatkowo boks ma bardzo duzy wybieg...Tajga ma tam o niebo lepiej niż w boksie z Figaro i Jantarem...zobaczcie nawet wyraz oczu ma inny...trochę spacerków i będzie dobrze... Quote
Marycha35 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Może troszkę się suni świat rozjaśni....bidulka kochana, Tajgo, do boju, o domek!!!! Quote
Romka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Marycha35 napisał(a):Może troszkę się suni świat rozjaśni....bidulka kochana, Tajgo, do boju, o domek!!!! Juz ma inny wyraz oczu po zmianie boksu i spacerku... Quote
Lemoniada Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Prześliczna sunia i taka smutna... :( Ale czy ja dobrze rozumiem, że ona siedzi niewysterylizowana w boksie z samcami? Może w takim razie warto wykonać sterylkę już teraz, nie czekając na adopcję? Quote
Romka Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Lemoniada napisał(a):Prześliczna sunia i taka smutna... :( Ale czy ja dobrze rozumiem, że ona siedzi niewysterylizowana w boksie z samcami? Może w takim razie warto wykonać sterylkę już teraz, nie czekając na adopcję? Lemoniada ,wszystko zostało zgłoszone do lekarza ,który opiekuje się schroniskiem,Tajga czeka na swoją kolejkę do sterylizacji...z naszego schroniska wszystkie psiaki wychodzą wysterylizowane lub wykastrowane,zerknij na wątek naszego schroniska... Quote
Recommended Posts