Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edzia.71 napisał(a):
Tajga była dzisiaj na dłuższym spacerku. Była bardzo bardzo grzeczna. Kochany psiak.:multi:

Edzia ,bardzo się cieszę...dziękuję Ci bardzo...

Posted

Smutna,zdezorientowana(biegała tylko na podwórku,nie chodziła na spacery) i chuda...podejrzewamy już dawno,że Figaro i Jantar nie dopuszczają jej do miski...zwróciłam na to uwagę p.Markowi ze schroniska ale podobno w boksie wszystko ok.

Posted

Romka napisał(a):
Smutna,zdezorientowana(biegała tylko na podwórku,nie chodziła na spacery) i chuda...podejrzewamy już dawno,że Figaro i Jantar nie dopuszczają jej do miski...zwróciłam na to uwagę p.Markowi ze schroniska ale podobno w boksie wszystko ok.

Może to znowu robale?

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tajga siedzi teraz z Rupertem i Trampem. W boksie spokój.

Tak siedzi w tzw,bajkowym boksie ,z boksu przesadzono do Aresa,Słodzika...i teraz w boksie jest spokój,razem z Tajgą siedzą dwa sympatyczne psiaki Rupert i Tramp,dodatkowo boks ma bardzo duzy wybieg...Tajga ma tam o niebo lepiej niż w boksie z Figaro i Jantarem...zobaczcie nawet wyraz oczu ma inny...trochę spacerków i będzie dobrze...

Posted

Marycha35 napisał(a):
Może troszkę się suni świat rozjaśni....bidulka kochana, Tajgo, do boju, o domek!!!!

Juz ma inny wyraz oczu po zmianie boksu i spacerku...

Posted

Prześliczna sunia i taka smutna... :(
Ale czy ja dobrze rozumiem, że ona siedzi niewysterylizowana w boksie z samcami? Może w takim razie warto wykonać sterylkę już teraz, nie czekając na adopcję?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Prześliczna sunia i taka smutna... :(
Ale czy ja dobrze rozumiem, że ona siedzi niewysterylizowana w boksie z samcami? Może w takim razie warto wykonać sterylkę już teraz, nie czekając na adopcję?

Lemoniada ,wszystko zostało zgłoszone do lekarza ,który opiekuje się schroniskiem,Tajga czeka na swoją kolejkę do sterylizacji...z naszego schroniska wszystkie psiaki wychodzą wysterylizowane lub wykastrowane,zerknij na wątek naszego schroniska...