mysza 1 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Nie myślicie o tym, żeby ją zabrac do hotelu, poprosić o deklaracje? Czy są jakieś zdjęcia nie zza krat? Quote
argusiowa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 są zdjęcia spoza krat gdzieś na wątku. Dziewczyny Kaju moze warto fotki wkleic w pierwsze posty? Quote
toyota Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Romka']Toyota,dziękuję,ze masz banerek Tajgi w podpisie...[/QUOTE] No już Myszę 1 skusiłam tym banerkiem ;). Trzeba zrobić wszystko by Tajga znalazła najlepszy DS. Quote
beka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A mnie Mysza 1 tu przygnała swoim wpisem ... biedna sunia :( Quote
Romka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Dziewczyny my chcemy ja wyrwac ze schroniska ale prosto do domu stałego...mamy 6 psiaków w hotelikach,na wszystkie są potrzebne dodatkowe pieniądze,wejdzcie na watek główny naszego schroniska to zobaczycie...Beka miło Cię widzieć na wątku... Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Tak jest wszystko załatwię!!!dopiero przeczytałam i już dzwoniłam nikt nie odbiera!czekam do wieczora i znów zadzwonie! Quote
Romka Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 [quote name='Paula03']Dziewczyny czy Tajgunia ma ogłoszenia?[/QUOTE] Tajga nie ma ogłoszeń ma allegro...ale nie ma też dobrych zdjęć...w sobotę trzeba jej zdjęcia zrobić... Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Cioteczki nikt nie odebrał mojego tel.i nikt nie oddzwonił:shake::-(:-(ja juz chyba dzwoniła nie będę! Quote
Marycha35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziewczynki złe wieści, chciałam Tajgę do DT wyciągnąć, ale niestety moja koleżanka ze studiów jednak nie może. Dziś ze mną rozmawiała. Bardzo mi przykro:( Chyba najlepszy byłby jednak w jej sytuacji domek stały. Starczy już jej złych doświadczeń z oddawaniem, przechodzeniem z rąk do rąk. Cholera, tak się cieszyłam, że się jednak uda. Quote
ela020 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Marycha35']Dziewczynki złe wieści, chciałam Tajgę do DT wyciągnąć, ale niestety moja koleżanka ze studiów jednak nie może. Dziś ze mną rozmawiała. Bardzo mi przykro:( Chyba najlepszy byłby jednak w jej sytuacji domek stały. Starczy już jej złych doświadczeń z oddawaniem, przechodzeniem z rąk do rąk. Cholera a tak się cieszyłam, że się jednak uda.[/QUOTE]..jaka szkoda.......mala iskierka nadzieji byla jednak......ja sledze wątek Tajgi, serce mi sie kraje.....mysle o Tajdze, martwie sie,...biedna psina Quote
Marycha35 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 też bardzo żałuję, ale niestety nic z tego nie wyjdzie:(:(:( Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Tajgusiu, nie damy Ci zginąć. Jesteśmy przy Tobie. Quote
beka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Marycha35']( Chyba najlepszy byłby jednak w jej sytuacji domek stały. Starczy już jej złych doświadczeń z oddawaniem, przechodzeniem z rąk do rąk. Cholera, tak się cieszyłam, że się jednak uda.[/QUOTE] A mnie się wydaje ze dt też byłby dobry. Nie wiedomo kiedy znajdzie ds o ile wogóle :( Quote
Marycha35 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cholera, tak jej szkoda, ona tam cierpi najpewniej! Quote
Romka Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='beka']A mnie się wydaje ze dt też byłby dobry. Nie wiedomo kiedy znajdzie ds o ile wogóle :([/QUOTE] Beka,nie stać nas już na domy tymczasowe płatne... Quote
mysza 1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Romka']Dziewczyny my chcemy ja wyrwac ze schroniska ale prosto do domu stałego...mamy 6 psiaków w hotelikach,na wszystkie są potrzebne dodatkowe pieniądze,wejdzcie na watek główny naszego schroniska to zobaczycie...Beka miło Cię widzieć na wątku...[/QUOTE] Adopcje ze schronu są zawsze trudniejsze :( a ona tak źle znosi schronisko. Serce boli. My mamy ponad 20 w hotelu, masakra :( Quote
sylwiaso Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Tajgunia i cały "lasek brzozowy"o Tobie myśli!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-( Quote
sylwiaso Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Marysiu mamy cudne dziewczyny mam do nich pełne zaufanie nie dadzą zrobić krzywdy Tajguni!!!! Quote
Marycha35 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 W to wierzę, ale myślę o jej kondycji psychicznej..... Quote
Romka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='ela020']co u Tajgusi?:loveu::loveu:[/QUOTE] Jutro będziemy w schronisku to będziemy wiedziały więcej... Quote
mysza 1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 gdyby udało się ze zdjęciami to duży pakiet z bazarków ogłoszeniowych przeznaczę dla niej, już mam zamówione. Quote
Recommended Posts