Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Toyota,dziękuję,ze masz banerek Tajgi w podpisie...[/QUOTE]

No już Myszę 1 skusiłam tym banerkiem ;).

Trzeba zrobić wszystko by Tajga znalazła najlepszy DS.

Posted

Dziewczyny my chcemy ja wyrwac ze schroniska ale prosto do domu stałego...mamy 6 psiaków w hotelikach,na wszystkie są potrzebne dodatkowe pieniądze,wejdzcie na watek główny naszego schroniska to zobaczycie...Beka miło Cię widzieć na wątku...

Posted

[quote name='Paula03']Dziewczyny czy Tajgunia ma ogłoszenia?[/QUOTE]
Tajga nie ma ogłoszeń ma allegro...ale nie ma też dobrych zdjęć...w sobotę trzeba jej zdjęcia zrobić...

Posted

Dziewczynki złe wieści, chciałam Tajgę do DT wyciągnąć, ale niestety moja koleżanka ze studiów jednak nie może. Dziś ze mną rozmawiała. Bardzo mi przykro:( Chyba najlepszy byłby jednak w jej sytuacji domek stały. Starczy już jej złych doświadczeń z oddawaniem, przechodzeniem z rąk do rąk. Cholera, tak się cieszyłam, że się jednak uda.

Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki złe wieści, chciałam Tajgę do DT wyciągnąć, ale niestety moja koleżanka ze studiów jednak nie może. Dziś ze mną rozmawiała. Bardzo mi przykro:( Chyba najlepszy byłby jednak w jej sytuacji domek stały. Starczy już jej złych doświadczeń z oddawaniem, przechodzeniem z rąk do rąk. Cholera a tak się cieszyłam, że się jednak uda.[/QUOTE]..jaka szkoda.......mala iskierka nadzieji byla jednak......ja sledze wątek Tajgi, serce mi sie kraje.....mysle o Tajdze, martwie sie,...biedna psina

Posted

[quote name='Marycha35']( Chyba najlepszy byłby jednak w jej sytuacji domek stały. Starczy już jej złych doświadczeń z oddawaniem, przechodzeniem z rąk do rąk. Cholera, tak się cieszyłam, że się jednak uda.[/QUOTE]

A mnie się wydaje ze dt też byłby dobry. Nie wiedomo kiedy znajdzie ds o ile wogóle :(

Posted

[quote name='beka']A mnie się wydaje ze dt też byłby dobry. Nie wiedomo kiedy znajdzie ds o ile wogóle :([/QUOTE]

Beka,nie stać nas już na domy tymczasowe płatne...

Posted

[quote name='Romka']Dziewczyny my chcemy ja wyrwac ze schroniska ale prosto do domu stałego...mamy 6 psiaków w hotelikach,na wszystkie są potrzebne dodatkowe pieniądze,wejdzcie na watek główny naszego schroniska to zobaczycie...Beka miło Cię widzieć na wątku...[/QUOTE]
Adopcje ze schronu są zawsze trudniejsze :( a ona tak źle znosi schronisko.
Serce boli.

My mamy ponad 20 w hotelu, masakra :(