Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tajga jest bardzo smutna...ma taki wyraz oczu jak czasami ma nasza Ninka...czyli rozpacz w oczach...pani odwiedza Tajgę w schronisku...nie wierzę,ze tego nie widzi...

Posted

Marycha35 napisał(a):
nie dobrze, wisi tragedia na włosku.....

cioteczki co tu po odwiedzinach psina najwidoczniej czuje,że to osoba z jej rodziny i jeszcze bardziej to przeżywa!!!!!:-(:-(:-(

Posted

Tajga trzymaj sie pieseczku kochany......:loveu::loveu::loveu::loveu:a swoja droga jak rodzina moze pozwolic na to aby psina tak cierpiala, tego nie rozumiem!!!!! nie rozumiem i koniec!

Posted

ela020 witam serdecznie i bardzo cieszę się że jesteś na wątku Tajgi!nam wszystkim jest bardzo przykro z powodu tej cudownej psiny serce pęka psina służyła a teraz do schronu płakać się chce:-(:-(:-(

Posted

sylwiaso napisał(a):
ela020 witam serdecznie i bardzo cieszę się że jesteś na wątku Tajgi!nam wszystkim jest bardzo przykro z powodu tej cudownej psiny serce pęka psina służyła a teraz do schronu płakać się chce:-(:-(:-(
...Sylwius nie moge na to psie cierpienie patrzec spokokojnie,a o niektorych ludziach myslec jak o istotach rozumnych....,.nie ogarniam tego moim rozumem........

Posted

Romeczko a jak ona się miewa? Jak zachowuje się w domu? Może zostawać na dłużej sama? Sygnalizuje potrzeby fizjologiczne? Ile ma lat? Jaki stan zdrowia? Mam pewien pomysł, ale muszę znać konkrety:)

Posted

[quote name='Marycha35']Romeczko a jak ona się miewa? Jak zachowuje się w domu? Może zostawać na dłużej sama? Sygnalizuje potrzeby fizjologiczne? Ile ma lat? Jaki stan zdrowia? Mam pewien pomysł, ale muszę znać konkrety:)[/QUOTE]
Marysiu dowiemy się wszystkiego..[B].Sylwuś jest zadanie dla Ciebie trzeba znów dzwonić do Pana i[/B] zapytać o wszystko to o co pyta Marysia...MOŻESZ TO ZROBIĆ W PONIEDZIAŁEK?Wiem na pewno,ze jest zdrowa,przed adopcją zostanie wysterylizowana ,nie jest młodą suczka ma około 8 lat i z tego co wiem mieszkała w budzie na podwórku...pozostałe informacje zbierze Sylwia.