Marycha35 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Romeczko trzymaj tak dalej, będzie dobrze:) Quote
sylwiaso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Rozmawiałam dziś o Tajdze z moim kolegą który podał tel.Panu który do mnie dzwonił w jej sprawie okazuje się że Tajga była u jego teściowej bardzo chorej Pani którą zabrali do siebie i wzieliby ją gdyby nie to że mają już swoje dwa psy a miejsca nie za dużo!Prosiłam aby przekazał że Tajga bardzo tęskni!!! Quote
Romka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 sylwiaso napisał(a):Rozmawiałam dziś o Tajdze z moim kolegą który podał tel.Panu który do mnie dzwonił w jej sprawie okazuje się że Tajga była u jego teściowej bardzo chorej Pani którą zabrali do siebie i wzieliby ją gdyby nie to że mają już swoje dwa psy a miejsca nie za dużo!Prosiłam aby przekazał że Tajga bardzo tęskni!!! Sylwuś ,zapytaj czy po sterylizacji i z nasza pomocą(szczepienia,karma)nie chcieli by jej?Ona strasznie cierpi...a nikt nie będzie chciał starego psa.Jak będzie po sterylizacji nie będzie szczeniąt,budę ma w swoim domu,można przenieść,zakroplimy ją,zaszczepimy,zeby tylko chcieli ją zabrać do domu...POGADAJ Z NIMI,PROSZĘ! Quote
sylwiaso Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Z tego co wiem maja ci panstwo dwa psy i już dla niej nie ma miejsca,ale ja jutro zadzwonie do kolegi poprosze o numer tego pana i zrobię mu piekny wykład może cos pomoże!! Quote
Romka Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Może Jantar i Figaro,nie sa dobrymi kolegami?Trzeba sprawdzić czy dopuszczają ja do jedzenia... Quote
Marycha35 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jasna cholera, co za sytuacja! szkoda tej bidy kochanej bardzo, oj oj oj Quote
Marycha35 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 sylwiasku zrób wykład niczym Pani Profesor wprost z Harwardu!!!!! Quote
Romka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Sylwuś powiedz,ze pomożemy panu,nie zostawimy go... Quote
Romka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Sylwia rozmawiał z Państwem,pewnie zaraz coś napisze...idzie chyba(?) w dobrym kierunku... Quote
sylwiaso Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 cioteczki pan da mi odpowiedż w ciągu tygodnia po mojej rozmowie powiedział,że im tez jest szkoda tej psinki byli z żona u niej przed świętami w odwiedzinach maja kłopot bo mają już suczkę i nie za duzo miejsca,ale słychać ,że pan ma serce!cioteczki trzymajcie kciuki może Tajgunia wróci do domku!!! Quote
Romka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki pan da mi odpowiedż w ciągu tygodnia po mojej rozmowie powiedział,że im tez jest szkoda tej psinki byli z żona u niej przed świętami w odwiedzinach maja kłopot bo mają już suczkę i nie za duzo miejsca,ale słychać ,że pan ma serce!cioteczki trzymajcie kciuki może Tajgunia wróci do domku!!! Sylwia oby się udało...w sobotę weżmiemy ją na spacer,spróbujemy ją poznać... Quote
sylwiaso Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Tajga biedulko czekam z wielką nadzieją na dobry telefon!!!! Quote
Marycha35 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 sylwiasku Nobel dla Ciebie:) oby psinka do domku wróciła:) :) Quote
sylwiaso Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Marysiu ja bym dała Nobla dla tych Państwa gdyby wzieli tą psinke!!!! Quote
ela020 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Boze kochany niech wezma tę psine bo mi serce pęknie ,,sama ja zabiore do siebie Quote
Romka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 A Tajga była dziś na spacerku...no za dużo powiedziane bo wprawdzie wzięłam ja na smycz ale nie chciała wyjść poza teren schroniska...no to wyciągnęłam puszkę mięsną i dałam biduli,która jadła aż jej się uszy trzęsły...jest bardzo chuda,czego nie można powiedzieć o jej kolegach Jantarze i Figaro...na pewno nie pozwalają jej jeść do woli...zdjęcia robiła Kaja i ten "spacerek"Tajgi to mały sukces nasz dziś... Quote
Marycha35 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 :( :( :( szkoda jej tak bardzo, a jeden telefon i byłaby najszczęśliwsza.... Quote
kajkoowa Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Fotki marne ale proszę, Tajga wyszła poza boks. Quote
Romka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 To jeden z przysmaczków,którymi próbowałam ją przekupić... jest chuda i to bardzo... Quote
Recommended Posts