Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

edzia.71 napisał(a):
Wymiziałam dzisiaj Tajgę. Wygląda bardzo źle :-(. Romciu zgłoś proszę ją do zbadania.

Już dawno ją zgłosiłam i Kaję,Aresa także...czy to chodzi tylko o jej chudość czy coś więcej?

Posted

Romka napisał(a):
Już dawno ją zgłosiłam i Kaję,Aresa także...czy to chodzi tylko o jej chudość czy coś więcej?

Wyglądaogólnie źle i nie ma nastroju- jest osowiała.:-(

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziękujemy, weszłam tam na wątek i przyłączyłam się do prośby:) A jak Tajgula???

A Tajgula rządzi w boksie...ustawia i Trampa i Ruperta...nie pozwala im jeść.Tramp jeszcze daje sobie radę ale Rupert boi się Tajgi...odkąd nie ma Elmo,Rupert dostaje w ucho a to od Słodzika a to od Tajgi...taka teraz jest ta nasz bidula...

Posted

Romka napisał(a):
Pewnie zaakceptowała już schronisko i okopuje się...

Tajga przesadzona do Lobo i Serwusa. Na wejściu Lobo od razu położył na niej swoja ogromna łapę ale pokazała mu zęby. Troszkę przerażona nowa sytuacją patrzy z dala na swój poprzedni boks ale myślę, że będzie ok.

Posted

edzia.71 napisał(a):
Tajga przesadzona do Lobo i Serwusa. Na wejściu Lobo od razu położył na niej swoja ogromna łapę ale pokazała mu zęby. Troszkę przerażona nowa sytuacją patrzy z dala na swój poprzedni boks ale myślę, że będzie ok.

Lobo to ona nie podskoczy a w boksie vis a vis będzie spokój...