Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym Was zachęcić do uprawiania agility ze swoimi psiakami:loveu: .
Na zachętę trochę zdjęć mojej suni.

I na zakończenie bulowate górą:evil_lol:

Pozdrawiam Gosia i Rudi

Posted

My tez mamy zamiar trenowac z Milka, jak jeszcze troszke podrosnie,strasznie mi sie to podoba !!! :lol:
a korzysc jest po obu stronach hihihi, bo przydaloby sie zrzucic troszke kilogramow hehehe :cool3:

Posted

Mieliśmy okazję zobaczyć Rudi "na żywo"! Super biega, skacze i ogólnie to taka kochana przylepka :loveu: !

Trzymamy za Was kciuki i oby coraz więcej takich pierwszych lokat :lol: !
To tylko tak, abyście "ducha walki" nie traciły, bo przecież jasne jest, że nie o lokaty tu tylko chodzi, ale liczy się zabawa, przyjemność pracy z psem i naprawdę przyjeżdżają fajni ludzie, jak mieliśmy okazję się przekonać ;)

Pozdrawiamy!

Aha! Gosia nie zapomnij nam napisać, jak znów będzie można do Was zajżeć w Pruszkowie!

Posted

[quote name='blaira']Delya nie martw sie nie martw bedziesz miala z naszej strony konkurencje:evil_lol::cool3:
To się szybko muszę przenieść do A3:evil_lol: . A kiedy zamierzacie zacząć startować? Może na IAL-u w Warszawie?

Piękne zdjęcia, widzę tu oko i rękę Wind ;-)

Wind trenuje razem z nami:cool3: .

Aha! Gosia nie zapomnij nam napisać, jak znów będzie można do Was zajżeć w Pruszkowie!

Niestety hala sprzedana, będzie tam kino:placz: , na razie szukamy lokum na zimę.

Te zdjęcia z podium to były jeszcze zdjęcia zerówek.
Rudi w Łącku zadebiutowała w A1 i zajęła I lokatę w egzaminach, a w Pucharze Polski też w Łącku zajeła w sobotę IV, a w niedzielę III miejsce.

Posted

Wy będziecie mieć kino:multi: , a my nie będziemy mieli gdzie ćwiczyć:mad: .

GRATULUJEMY DOROSŁYCH SUKCESÓW!!!!!:multi:

Dziękujemy:lol: . Teraz przed nami nami Białystok:cool3: .

Posted

Delya napisał(a):
Chciałabym Was zachęcić do uprawiania agility ze swoimi psiakami:loveu: .

Rudi jest przekochana i superancko skacze :loveu: . Delya, bedziecie moze w Bialymstoku na zawodach :cool3: .

Posted

blaira napisał(a):
Delya a kiedy warszawa?

Pod koniec października, ale dokładnie nie pamiętam.

Sprawdziłam na stronie i jest to 29 październik.

Posted

Delya napisał(a):
Ja też to się spotkamy:multi: , tylko się będę musiała rozerwać bo będę też kibicowała mastifowi pirenejskiemu:loveu: .

To nie będzie konieczne, chociaż chciałabym to zobaczyć :evil_lol:

A tak na poważnie, to nie wystawiamy Chargera, tylko sekretarzujemy, więc na pewno bedzie czas żeby się spotkać!