Delya Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Chciałabym Was zachęcić do uprawiania agility ze swoimi psiakami:loveu: . Na zachętę trochę zdjęć mojej suni. I na zakończenie bulowate górą:evil_lol: Pozdrawiam Gosia i Rudi Quote
blaira Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Delya nie martw sie nie martw bedziesz miala z naszej strony konkurencje:evil_lol::cool3: fajne fotki nawiasem mowiac.;) Quote
Alojzyna Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Zazrdoszczę ci, że masz gdzie trenować...;) Staffik w locie - rewelacja :multi: Quote
Patka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 wpaniała fotka :loveu: pogratulowac panienki :) Quote
Gotrek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 My też trenujemy, ale to dopiero początki :D. Super zabawa dla psa i właściciela. Agility Migotki :) Quote
Nela Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 My tez mamy zamiar trenowac z Milka, jak jeszcze troszke podrosnie,strasznie mi sie to podoba !!! :lol: a korzysc jest po obu stronach hihihi, bo przydaloby sie zrzucic troszke kilogramow hehehe :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Piękne zdjęcia, widzę tu oko i rękę Wind ;) My ruszamy dopiero w przyszłym roku, mamy drużynę, mamy gdzie, tylko inne zadania na ten rok. ;) Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na zawodach:multi::cool3: Quote
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Mieliśmy okazję zobaczyć Rudi "na żywo"! Super biega, skacze i ogólnie to taka kochana przylepka :loveu: ! Trzymamy za Was kciuki i oby coraz więcej takich pierwszych lokat :lol: ! To tylko tak, abyście "ducha walki" nie traciły, bo przecież jasne jest, że nie o lokaty tu tylko chodzi, ale liczy się zabawa, przyjemność pracy z psem i naprawdę przyjeżdżają fajni ludzie, jak mieliśmy okazję się przekonać ;) Pozdrawiamy! Aha! Gosia nie zapomnij nam napisać, jak znów będzie można do Was zajżeć w Pruszkowie! Quote
Delya Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='blaira']Delya nie martw sie nie martw bedziesz miala z naszej strony konkurencje:evil_lol::cool3: To się szybko muszę przenieść do A3:evil_lol: . A kiedy zamierzacie zacząć startować? Może na IAL-u w Warszawie? Piękne zdjęcia, widzę tu oko i rękę Wind ;-) Wind trenuje razem z nami:cool3: . Aha! Gosia nie zapomnij nam napisać, jak znów będzie można do Was zajżeć w Pruszkowie! Niestety hala sprzedana, będzie tam kino:placz: , na razie szukamy lokum na zimę. Te zdjęcia z podium to były jeszcze zdjęcia zerówek. Rudi w Łącku zadebiutowała w A1 i zajęła I lokatę w egzaminach, a w Pucharze Polski też w Łącku zajeła w sobotę IV, a w niedzielę III miejsce. Quote
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 No nie wiedziałam, że przybędzie nam kino :crazyeye: w Pruszkowie. GRATULUJEMY DOROSŁYCH SUKCESÓW!!!!!:multi: Quote
Delya Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Wy będziecie mieć kino:multi: , a my nie będziemy mieli gdzie ćwiczyć:mad: . GRATULUJEMY DOROSŁYCH SUKCESÓW!!!!!:multi: Dziękujemy:lol: . Teraz przed nami nami Białystok:cool3: . Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Delya napisał(a):Chciałabym Was zachęcić do uprawiania agility ze swoimi psiakami:loveu: . Rudi jest przekochana i superancko skacze :loveu: . Delya, bedziecie moze w Bialymstoku na zawodach :cool3: . Quote
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Delya']Wy będziecie mieć kino:multi: , a my nie będziemy mieli gdzie ćwiczyć:mad: . Gosia, mnie wcale nie cieszy to kino, wolałabym popatrzeć sobie na agillity Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Taaaa sama sobie juz odpowiem na temat Bialego, za dlugo posta wysylalam i mnie wyprzedzilas :mad: :eviltong: . Quote
Delya Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Ja też wolałabym tam ćwiczyć, no ale trudno? Bongobongo będziecie na wystawie we wrześniu? Quote
Delya Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 blaira napisał(a):Delya a kiedy warszawa? Pod koniec października, ale dokładnie nie pamiętam. Sprawdziłam na stronie i jest to 29 październik. Quote
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Delya napisał(a):Ja też wolałabym tam ćwiczyć, no ale trudno? Bongobongo będziecie na wystawie we wrześniu? we wrześniu w Warszawie? Będziemy! Quote
Delya Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Ja też to się spotkamy:multi: , tylko się będę musiała rozerwać bo będę też kibicowała mastifowi pirenejskiemu:loveu: . Quote
bongobongo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Delya napisał(a):Ja też to się spotkamy:multi: , tylko się będę musiała rozerwać bo będę też kibicowała mastifowi pirenejskiemu:loveu: . To nie będzie konieczne, chociaż chciałabym to zobaczyć :evil_lol: A tak na poważnie, to nie wystawiamy Chargera, tylko sekretarzujemy, więc na pewno bedzie czas żeby się spotkać! Quote
Recommended Posts