Karolcia_ko5 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 W górę psiaczku. . Pamiętam o Tobie. . . Quote
Karolcia_ko5 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Borys miał wczoraj kastrację. Byłam dziś na chwilę u chłopaka, wszystko ok, ale na spacerek pójdziemy dopiero w niedziele ;] Quote
martka1982 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 jesteś pewna? mi clint przekazał,że to Borys pręgowany został ciachnięty Quote
Karolcia_ko5 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 U Boryska ok. Rana po kastacji się goi. Pojutrze wezmę go na spacerek. Chodzi w kagańcu więc nie łapie smyczy i wogóle. . . . W pomieszczeniu zachowuje się wzorowo . ;-). W momencie kiedy pojawia się smycz, drzewa i inne wariuje . . . Z pomocą dla niego chodzi mi o to, że nie każdy potencjalny dom postara się by Borysa odzwyczaić nawyków złych. Ja to jestem ja. Poradzę sobie i pewnie gdybym miała go w domu nie miała bym większych problemów. Ale wiadomo jacy są ludzie.. . chcą idealnego, ułożonego psa, bez nawyków i wad. . . . Quote
bebcik Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pamiętam o Borysie i jakby co to wesprę finansowo na miarę możliwości. cieszę się że już po kastracji i wszystko goi się tak jak trzeba :) Quote
Karolcia_ko5 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Borysek strasznie schudł . . . Eh. Nie wiem co mówić o tym psie, problem z nim jest - gdy łapie smycz to jest udręka.. Ale ostatnio dałam mu np kija i mówię Borys "Puść" . . Puścił ;O i patrzy co zrobię. . ale gdy mu się znudzi, albo coś i złapie smycz - koniec, szarpanina. . . . Jest po prostu nie wybiegany i nikt CODZIENIE - REGULARNIE nie oducza go nawyków . . dlatego takie efekty. Quote
winter7 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Czy jest szansa na dom tymczasowy z behawiorystą? Quote
bebcik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tak, to takie marzenie :) idealnie by było :) Quote
winter7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ale masz już jakieś upatrzone miejsce? Trzeba by powysyłać zapytania. I jak już będzie coś zaklepanego zacząć akcje szukania deklaracji. Quote
Karolcia_ko5 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Bardzo proszę was o pomoc. . w rozsyłaniu info . . może pozapraszać osóbki na wątek . . . Eh. Choć z tymi pieskami to naprawdę cieżko :( Quote
Karolcia_ko5 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Borysku myślę o Tobie, nie wiem co można dla Ciebie jeszcze zrobić :(. . . . Quote
winter7 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Takimi psami ponoć dobrze zajmuje sie Jamor. Ale u niego trzeba ustawić się w kolejce. http://jamor.pl/ A w międzyczasie trzeba zrobić wydarzenie na facebook'u i rozsyłać wątek. I naprawdę trzeba wziąć się do roboty. Quote
Karolcia_ko5 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Wieczorem zrobię mu wydarzenie na facebook . . Quote
winter7 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kontaktowałaś się może z Jamorem? Masz link do tego wydarzenia? Porozsyłam Quote
Karolcia_ko5 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Link.. http://www.facebook.com/event.php?eid=185626378147397 Nie, nie kontaktowałam się. . . Quote
Karolcia_ko5 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Zdjęcia z dzisiaj. Borysiu ma stan zapalny po kastracji. . miał 40 stopni gorączki, jest na lekach .. Quote
Bjuta Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Znakomitym specjalistą jest też wspomniany na stronie wcześniej pan Marek. (400/miesiąc) on nam już ze dwa bardzo trudne (agresywne) asty ze schroniska wyprowadził na prostą. Ale tu już tyle cioteczek znających rasę jest na wątku, że się nie wymądrzam. Quote
winter7 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Bjuta napisał(a):Znakomitym specjalistą jest też wspomniany na stronie wcześniej pan Marek. (400/miesiąc) on nam już ze dwa bardzo trudne (agresywne) asty ze schroniska wyprowadził na prostą. Ale tu już tyle cioteczek znających rasę jest na wątku, że się nie wymądrzam. Dziękuję, że zajrzałaś :) A jak można się z nim skontaktować? Quote
malawaszka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='winter7']Dziękuję, że zajrzałaś :) A jak można się z nim skontaktować? http://www.szkoladlapsow.com/ to jest ten hotel kurcze szkoda psiaka - biedny i widać, że to taka jakaś nerwica natręctw to łapanie czegokolwiek - pewnie z braku zajęć, trauma po tym, że był zostawiony sam na tak długo w tamtym mieszkaniu Quote
Recommended Posts