Jump to content
Dogomania

Borys w typie Pit bulla pojechał do nowego domku ! Powodzenia ! ;)

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

U Boryska ok. Rana po kastacji się goi. Pojutrze wezmę go na spacerek. Chodzi w kagańcu więc nie łapie smyczy i wogóle. . . .
W pomieszczeniu zachowuje się wzorowo . ;-).
W momencie kiedy pojawia się smycz, drzewa i inne wariuje . . .

Z pomocą dla niego chodzi mi o to, że nie każdy potencjalny dom postara się by Borysa odzwyczaić nawyków złych. Ja to jestem ja. Poradzę sobie i pewnie gdybym miała go w domu nie miała bym większych problemów. Ale wiadomo jacy są ludzie.. . chcą idealnego, ułożonego psa, bez nawyków i wad. . . .

Posted

Pamiętam o Borysie i jakby co to wesprę finansowo na miarę możliwości. cieszę się że już po kastracji i wszystko goi się tak jak trzeba :)

• 1 month later...
Posted

Borysek strasznie schudł . . .
Eh. Nie wiem co mówić o tym psie, problem z nim jest - gdy łapie smycz to jest udręka..
Ale ostatnio dałam mu np kija i mówię Borys "Puść" . . Puścił ;O i patrzy co zrobię. . ale gdy mu się znudzi, albo coś i złapie smycz - koniec, szarpanina. . . .
Jest po prostu nie wybiegany i nikt CODZIENIE - REGULARNIE nie oducza go nawyków . . dlatego takie efekty.

Posted

Znakomitym specjalistą jest też wspomniany na stronie wcześniej pan Marek. (400/miesiąc) on nam już ze dwa bardzo trudne (agresywne) asty ze schroniska wyprowadził na prostą. Ale tu już tyle cioteczek znających rasę jest na wątku, że się nie wymądrzam.

Posted

Bjuta napisał(a):
Znakomitym specjalistą jest też wspomniany na stronie wcześniej pan Marek. (400/miesiąc) on nam już ze dwa bardzo trudne (agresywne) asty ze schroniska wyprowadził na prostą. Ale tu już tyle cioteczek znających rasę jest na wątku, że się nie wymądrzam.

Dziękuję, że zajrzałaś :) A jak można się z nim skontaktować?

Posted

[quote name='winter7']Dziękuję, że zajrzałaś :) A jak można się z nim skontaktować?

http://www.szkoladlapsow.com/ to jest ten hotel

kurcze szkoda psiaka - biedny i widać, że to taka jakaś nerwica natręctw to łapanie czegokolwiek - pewnie z braku zajęć, trauma po tym, że był zostawiony sam na tak długo w tamtym mieszkaniu