Karolcia_ko5 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Dostałam dwa filmiki z Boryskiem . . ale coś nie mogę ich wgrać na youtube. . . Rozszerzenie ich to "mov" . . Owierane w ipli. . Próbowałam zmienić rozszerzenie, ale mi nie wyszło . . . eh. Quote
Sabina02 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Juz pisalam Karolci_ko5 na PM, ale jeszcze napisze tu oficjalnie, ze deklaruje na Boryska 25zl miesiecznie. :) Quote
caryca26 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dzięki Sabina02. No to jeszcze tylko 125 zł stałych deklaracji.Tylko albo aż... Ale wierzę ,że damy radę.Musimy dać! W gorę Borysku! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Jeszcze 120 zł stałych deklaracji . . Całe rozliczenie jest na pierwszej . Quote
fochu Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 i ja jestem u Boryska na święta jadę do Bogatyni jak wycyganię jakiś grosz od rodziców to może bym podrzuciła Markowi co o tym myślicie? Quote
winter7 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Byłoby super!!! Poprosimy też jakieś zdjęcia, jak się uda :):):) Karolcia, wiem, ze idą Święta, ale muszę coś skrobnąć na FB. Co u gryzonia słychać? Masz jakieś wieści? Quote
fochu Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 zatem postaram się odwiedzić Marka i Borysa :) foty oczywiście będą :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Jestem! Nie mam wieści na razie i zdjęć. Dostałam dwa filmiki i nie bardzo mogę je wrzucić - bo po prostu nie chcą się wgrać mi na youtube. Będę pisać do pana Marka napewno ! Czekałam niech się poznają i w ogóle.... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Zachowanie Boryska też się poprawia. Jest bardzo inteligentnym psem, szybko się uczy. Tych złych nawyków łapania za smycz też szybko się nauczył i mocno sobie utrwalił. Gdyby nie ten nawyk to Borys byłby wspaniałym psem. Widząc, jakie robi postępy mam nadzieję, że poradzę sobie i Borysek znajdzie fajny dom. Wieści od Pana Marka.. Zdjęcia niebawem. Quote
Patisa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Śliczny pies... Ludzie chyba nie przestaną mnie zaskakiwać - wyprowadzić się z mieszkania i ot tak zostawić w nim psa? Mi już ręce opadają. Ciekawe czy Ci Inteligenci zrobią to samo z własnym dzieckiem, gdy będzie za dużo robiło w pieluchy? ;] Porażka... Kurde, koszty takiego hoteliku to nie mało kasy, ale pies fantastyczny, oby się udało. Trzymam kciuki! Quote
Guptasek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jej . Ten pies budzi we mnie tyle miłych wspomnień a szczególnie jak piszecie o tej smyczy .Wiem ,że to duża wada ale miałam ten sam problem z moją Bokserką ['] Chociaż po wielu próbach udało się oduczyć psisko :) Ile psiak ma lat i jaki jest jego stosunek do innych zwierząt ? :) Quote
winter7 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Borysek ma ok 4 lat. Ale jaki jest do innych psów, to już musi się wypowiedzieć pan Marek :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Do innych psów jest agresywny . . Foteczki z hoteliku: Quote
Guptasek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Ech szkoda :( To trzymam kciuki żeby udało się go trochę "naprawić" i sio do domku ! :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Guptasek napisał(a):Ech szkoda :( To trzymam kciuki żeby udało się go trochę "naprawić" i sio do domku ! :) A zainteresowana Boryskiem ? W schronie był agresywny więc pewnie dużo się to nie zmieniło. A co powie pan Marek i co będzie dalej nie wiem. Wierzę w cuda, wierzę w takie przemiany. Więc ja nie mówię, że to się nie zmieni. Quote
fochu Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 i ja wierzę że jego podejście do psów się zmieni tylko czasu trzeba ja mam mojego potwora prawie od roku,też agresor(ale u niego to chyba ze strachu,woli atakować niż być gryzionym,no i ma cechy dominatora niestety) ale pracujemy nad tym,chodzimy do szkółki,ćwiczymy co dnia (no prawie ;) ) i widać poprawę więc i z Boryska coś się jeszcze wykrzesze! a ja się doczekać nie mogę jutrzejszego wyjazdu,30 zł mam,podrzucę Panu Markowi i wymiziam Boryska :D Quote
agnieszka32 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Większość bullowatych nie toleruje innych psów i wykazuje do nich zachowania agresywne - wynika to z historii rasy, przecież te psy były stworzone, by walczyć z innymi zwierzętami. Tym akurat bym się za bardzo nie przejmowała - trzeba mu szukać domu bez innych zwierząt. Ważne, by reszta jego niepożądanych nawyków i zachowań uległa poprawie ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 fochu napisał(a):i ja wierzę że jego podejście do psów się zmieni tylko czasu trzeba ja mam mojego potwora prawie od roku,też agresor(ale u niego to chyba ze strachu,woli atakować niż być gryzionym,no i ma cechy dominatora niestety) ale pracujemy nad tym,chodzimy do szkółki,ćwiczymy co dnia (no prawie ;) ) i widać poprawę więc i z Boryska coś się jeszcze wykrzesze! a ja się doczekać nie mogę jutrzejszego wyjazdu,30 zł mam,podrzucę Panu Markowi i wymiziam Boryska :D Pewnie głaski ode mnie proszę :). . Quote
fochu Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 dwa razy tam chodziłam,nikogo tam nie było :( widziałam Boryska z daleka w kojcu tylko kasę co uzbierałam 40 zł wyślę ,tylko komu? Na czyje konto? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 fochu napisał(a):dwa razy tam chodziłam,nikogo tam nie było :( widziałam Boryska z daleka w kojcu tylko kasę co uzbierałam 40 zł wyślę ,tylko komu? Na czyje konto? Na konto schroniska: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie 62-510 Konin, ul. Gajowa 7a PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217 z dopiskiem np "dla Borysa". Z Panem Markiem chyba trzeba wcześniej się umawiać telefonicznie. Quote
fochu Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 widać tak ,bo chodziłam tam przez dwa dni i nikogo nie zastałam :( zaraz zrobię przelew :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Borysek - pamiętam o Tobie.................. Quote
Recommended Posts