Jump to content
Dogomania

Borys w typie Pit bulla pojechał do nowego domku ! Powodzenia ! ;)

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, ale pani weterynarz odrazu spojrzała i nie widziała pasożyta (brała zeskrobine z ucha). . koło oczu było bardziej niebezpieczne. Powiedziała, że pasożyta nie widać, ale po zeskrobinie z oka pewnie wyszło by coś więcej. Stwierdziła nużyce i kazała po wylać advocatem.

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieję , że Borys planowo pojedzie do hoteliku i nic nie wypadnie.Trzymam kciuki. Karola ty masz niesamowite podejście do zwierząt , radzisz sobie z takimi , których reszta się boi.Może powinnaś iść w tym kierunku i zawodowo się tym zająć.Jesteś idealnym materiałem na psiego psychologa.

Posted

caryca26 napisał(a):
Miejmy nadzieję , że Borys planowo pojedzie do hoteliku i nic nie wypadnie.Trzymam kciuki. Karola ty masz niesamowite podejście do zwierząt , radzisz sobie z takimi , których reszta się boi.Może powinnaś iść w tym kierunku i zawodowo się tym zająć.Jesteś idealnym materiałem na psiego psychologa.

Dzięki caryca26.. nie zaprzeczam temu . . . - bardzo bym chciała iść w tym kierunku zawodowo . . tylko nie wiem na ile to jest realne . .

Posted

Hurra! A ja w mojej mądrej książce ras znalazłam ,że on jest rasy buldog amerykański:) Ja w ogóle w mojej mądrej książce dopasowuje rasy do dużej ilości psów z naszego schroniska i potem ogłaszam na gratce w danej rasie:) Dlatego się nie zdziwcie jak będą dzwonić np.w sprawie owczarków belgijskich:)

Posted

Też cały czas podglądam co dzieje się u Boryska :)

Na to konto przelać pieniążki z bazarku ?

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie
62-510 Konin, ul. Gajowa 7a
PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217
z dopiskiem np "dla Borysa".

Posted

Borysek w podróży . .

No więc melduje, że Borys już w hoteliku. Podróż zniósł super. - spał, nie wymiotował.
Na posotojach wybiegał z samochodu jak szalony . . nie widać, że był na uspokojeniu. Na miejscu poznał pana Marka i pomieszczenie. Jutro jak się przebudzi już do końca to pewnie będzie szalał. .
Co tu powiedzieć. Oby wszystko było ok, no i czekam na wieści i relacje od pana Marka pierwszy tydzień będzie zapoznawczy z Boryskiem i jego złymi nawykami.

Fotek mało bo nie wzięłam aparatu do budynku, a potem to się rozpadało i kicha. .

Posted

caryca26 napisał(a):
Karola ty masz niesamowite podejście do zwierząt , radzisz sobie z takimi , których reszta się boi.Może powinnaś iść w tym kierunku i zawodowo się tym zająć.Jesteś idealnym materiałem na psiego psychologa.

Potwierdzam 8)

3mam kciuki za Borysa...

Posted

Dzięki za dobre słowo . . heh chyba bardziej we mnie wierzycie niż ja w siebie . . . .

Borysek już pokazał co robi ze smyczką. Ogółem trudny pies. Ale nadal trwa obserwacja. . .
Nie przestaję o nim myśleć ! ! ! .

I wciąż deklaracji brakuje. . . muszę na nk i facebook zadziałać .

Posted

Pan Marek poprosił o lekarstwa dla Boryska, a raczej witaminy i kolejny advocat. Pieniążki są - więc odejmiemy z tego. Ale wciąż brakuje deklaracji :(:(

Po pierwszej dawce Advocatu widać lekką poprawę. . . (jestem wciąż dobrej myśli).