Karolcia_ko5 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Nie wiem, ale pani weterynarz odrazu spojrzała i nie widziała pasożyta (brała zeskrobine z ucha). . koło oczu było bardziej niebezpieczne. Powiedziała, że pasożyta nie widać, ale po zeskrobinie z oka pewnie wyszło by coś więcej. Stwierdziła nużyce i kazała po wylać advocatem. Quote
caryca26 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Miejmy nadzieję , że Borys planowo pojedzie do hoteliku i nic nie wypadnie.Trzymam kciuki. Karola ty masz niesamowite podejście do zwierząt , radzisz sobie z takimi , których reszta się boi.Może powinnaś iść w tym kierunku i zawodowo się tym zająć.Jesteś idealnym materiałem na psiego psychologa. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 caryca26 napisał(a):Miejmy nadzieję , że Borys planowo pojedzie do hoteliku i nic nie wypadnie.Trzymam kciuki. Karola ty masz niesamowite podejście do zwierząt , radzisz sobie z takimi , których reszta się boi.Może powinnaś iść w tym kierunku i zawodowo się tym zająć.Jesteś idealnym materiałem na psiego psychologa. Dzięki caryca26.. nie zaprzeczam temu . . . - bardzo bym chciała iść w tym kierunku zawodowo . . tylko nie wiem na ile to jest realne . . Quote
caryca26 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Realne to jest napewno tylko nie mam pojecia jakie szkoły przygotowują do tego zawodu... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Borysek jutro jedzie do Bogatynii ! ! ! Quote
caryca26 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Hurra! A ja w mojej mądrej książce ras znalazłam ,że on jest rasy buldog amerykański:) Ja w ogóle w mojej mądrej książce dopasowuje rasy do dużej ilości psów z naszego schroniska i potem ogłaszam na gratce w danej rasie:) Dlatego się nie zdziwcie jak będą dzwonić np.w sprawie owczarków belgijskich:) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Mam nadzieję, że nie zadzwonią w sprawie jamnika Borysa :D . . ha ha Co tu taka cisza.. hallo ! ! Gdzie wszystkich wywiało . . Quote
caryca26 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja jestem cały czas i trzymam kciuki za chłopaka! Quote
Karolcia_ko5 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 winter7 napisał(a):prosimy o relację z podróży ;) Jak w banku ! ;). . Quote
Livka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Też cały czas podglądam co dzieje się u Boryska :) Na to konto przelać pieniążki z bazarku ? Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie 62-510 Konin, ul. Gajowa 7a PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217 z dopiskiem np "dla Borysa". Quote
Karolcia_ko5 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Tak Livka na to . . tylko napisz, że dla Boryska żebyśmy wiedzieli :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Borysek w podróży . . No więc melduje, że Borys już w hoteliku. Podróż zniósł super. - spał, nie wymiotował. Na posotojach wybiegał z samochodu jak szalony . . nie widać, że był na uspokojeniu. Na miejscu poznał pana Marka i pomieszczenie. Jutro jak się przebudzi już do końca to pewnie będzie szalał. . Co tu powiedzieć. Oby wszystko było ok, no i czekam na wieści i relacje od pana Marka pierwszy tydzień będzie zapoznawczy z Boryskiem i jego złymi nawykami. Fotek mało bo nie wzięłam aparatu do budynku, a potem to się rozpadało i kicha. . Quote
What May NN Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 super - bardzo się cieszę, że Borys już u Marka!! pewnie go poznam niebawem :-) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 What May NN napisał(a):super - bardzo się cieszę, że Borys już u Marka!! pewnie go poznam niebawem :-) A wybierasz się? ? Quote
aga_krzys Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 no borys chłopie, pokaż teraz wszystkim, że warto w ciebie inwestować:) Quote
What May NN Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):A wybierasz się? ? planuje, "nasza" Labi pojechała niedawno do Marka i chce ją odwiedzić, bo zawięźć nie mogłam.. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 No to pewnie zobaczysz też Boryska w takim razie :). . Quote
R-oy Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 caryca26 napisał(a):Karola ty masz niesamowite podejście do zwierząt , radzisz sobie z takimi , których reszta się boi.Może powinnaś iść w tym kierunku i zawodowo się tym zająć.Jesteś idealnym materiałem na psiego psychologa. Potwierdzam 8) 3mam kciuki za Borysa... Quote
Karolcia_ko5 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Dzięki za dobre słowo . . heh chyba bardziej we mnie wierzycie niż ja w siebie . . . . Borysek już pokazał co robi ze smyczką. Ogółem trudny pies. Ale nadal trwa obserwacja. . . Nie przestaję o nim myśleć ! ! ! . I wciąż deklaracji brakuje. . . muszę na nk i facebook zadziałać . Quote
Karolcia_ko5 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Pan Marek poprosił o lekarstwa dla Boryska, a raczej witaminy i kolejny advocat. Pieniążki są - więc odejmiemy z tego. Ale wciąż brakuje deklaracji :(:( Po pierwszej dawce Advocatu widać lekką poprawę. . . (jestem wciąż dobrej myśli). Quote
Karolcia_ko5 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Haloo, haloo... jest tu kto . . . Borysku nikt Cię nie odwiedza... wszyscy zapomnieli . . Quote
aga_krzys Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jesteśmy,ale co tu pisać...czekamy za jakimś info z bogatyni Quote
Recommended Posts