Rudzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 do gory Borysku, trzymam kciuki by się udało. Quote
masuimi33 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Boski pies. Ja też mam amstaffka w rodzinie. Niestety nie mogę pomóc finansowo, sama mam nową lokatorkę;), ale porozrzucam gdzie się da. kiss kiss;) Quote
aga_krzys Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 tyle że nie chodzi o sam hotel, ale również o dobrego szkoleniowca Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 I już zaklepaliśmy miesjce...... W górę psiak.. Quote
aga_krzys Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Borys chłopie, teraz może być już tylko lepiej Quote
winter7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Jak mówiłam nasz wolontariusz, który wozi psiaki wie już o trasie, ale odpowie dopiero czy da radę i w ogóle.. więc na razie to nie ma.. . A jeśli on się zdecyduje, to potrzebne są pieniążki.. Nie mogę przedłużyć wydarzenia na facebook - dziś się kończy . . . i już go nie będzie tak ? ? ? Eh................... Możesz przedłużyć wydarzenie. Musisz wejść w edycję. Karolcia od 2 tyg wiadomo, że w okolicach 1 kwietnia zwalnia się miejsce, a Ty jeszcze nie pytałaś czy będzie mógł ktoś z nim pojechać??? Teraz to jesteśmy raczej w czarnej.... Dowiedz się proszę co z transportem. Quote
gryf80 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 poszlo ode mnie stałej 5 zł jak wyglada obecnie rozliczenie na borysa? Quote
winter7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 gryf80 napisał(a):poszlo ode mnie stałej 5 zł jak wyglada obecnie rozliczenie na borysa? Super - bardzo dziękujemy! :Rose: Brakuje teraz 285zł miesięcznie :( Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Ale jak ma pojechać jak nie ma tylu deklaracji :(. Robię co mogę.................. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Dzwoniłam do naszego wolontariusza - pojedziemy z Boryskiem razem go zawieść. Teraz tylko potrzebna kasa i deklaracje......... Ja staram się cały czas rozsyłać, ale ludki kasy nie mają :(. Proszę niech ktoś wyślę mi numer do pana Marka jeśli może........................ Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Tak do Bogatyni. . Jutro zadzwonię do Pana Marka. Bo nasz wolontariusz tak do poniedziałku - wtorku załatwia coś przy samochodzie więc nie będzie mógł jechać.... (coś z kołem). Da mi znać jak tylko będzie mógł jechać. Quote
Alicja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 I co nadal zero odzewu z Fundacji AST .... nie ma to jak wsparcie ...choćby ogłoszeniem na stronce .... nie zawsze móc to chcieć Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Nie no Fundacja AST finansowo nie wspomoże, tak napisali do winter7. Samo niestety się nie uzbiera.. wciąż rozsyłam.. trochę też na nk, facebook.. Macie jeszcze jakieś pomysły ? ? ? ? ? ? Quote
winter7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Dzwoniłam do naszego wolontariusza - pojedziemy z Boryskiem razem go zawieść. Teraz tylko potrzebna kasa i deklaracje......... Ja staram się cały czas rozsyłać, ale ludki kasy nie mają :(. Proszę niech ktoś wyślę mi numer do pana Marka jeśli może........................ Napisałam maila, że w najbliższym tygodniu dostarczymy Boryska. Może faktycznie zadzwoń jutro do p. Marka i ustal coś kontretnie. Żeby mu to miejsce nie przepadło. Karolcia, czy możesz mnie zrobić współadministratorem na FB, to powysyłam privy z prośbą o pomoc. To jest numer do p. Marka 606 929 323 Quote
Alicja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Nie no Fundacja AST finansowo nie wspomoże, tak napisali do winter7. Samo niestety się nie uzbiera.. wciąż rozsyłam.. trochę też na nk, facebook.. Macie jeszcze jakieś pomysły ? ? ? ? ? ? PW do oporu z prośbami Quote
Karolcia_ko5 Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Ja mam nadzieję, że w następnym tygodniu go dostarczymy, dlatego jutro dzownię do Pana Marka - osobiście porozmawiam. Na razie i tak czekam aż wolontariusz doprowadzi auto do stanu by można jechać. Więc do wtorku mamy czas jeszcze uzbierać kasę/deklaracje.................. Powiedz mi jak to zrobić bo ja na facebook to tak średnio na jeża tam się orientuje tak we wszystkim. . . Numer już mam od Ani z Poznania.... Dziękuje.. Quote
Alicja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Ja mam nadzieję, że w następnym tygodniu go dostarczymy, dlatego jutro dzownię do Pana Marka - osobiście porozmawiam. Na razie i tak czekam aż wolontariusz doprowadzi auto do stanu by można jechać. Więc do wtorku mamy czas jeszcze uzbierać kasę/deklaracje.................. Powiedz mi jak to zrobić bo ja na facebook to tak średnio na jeża tam się orientuje tak we wszystkim. . . Numer już mam od Ani z Poznania.... Dziękuje.. nie znam sie na Facebooku ... wiem ze się robi jakieś wydarzenia Quote
winter7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Alicja napisał(a):PW do oporu z prośbami Rozmawiałam z nimi i ich regulamin zabrania finansowania innych hoteli i domów tymczasowych niż fundacyjne. Nie chcą brać odpowiedzialności i finansować czegoś na co nie mają wpływu............. Quote
Szarotka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Alicja napisał(a):PW do oporu z prośbami To jedyna metoda na uzbieranie deklaracji. Im wiecej ludzi rosyla tym wieksze szanse na uzbieranie. Wyprobowane ........... Quote
Szarotka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Sorry, ze nie moge pomoc, ale moj komputer ma wirusa i musze wszystko skopiowac, potem caly komputer zainstalowac od nowa. To sa ostatnie pewnie podrygi. Quote
Recommended Posts