blaira Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ciekawa jestem kto z dogomaniaków wybiera sie na tą wystawę. Przyznawać się. Wiem, iż kilka osób się wybiera. Przyznawać się szybciutko :evil_lol: :diabloti: Quote
porterin Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Łatwiej będzie Ci ustalić kto nie jedzie :lol: :lol: :lol: Jadą praktycznie wszyscy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wystawę powinni przenieść do Polski:loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 To ja się zgłaszam. NIE jadę. :p ;) :evil_lol: Quote
blaira Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Ja tez nie jade, ale wcale mnie to nie cieszy :shake::-( no coz moze nastepnym razem. Quote
Marta Chmielewska Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Na klubową też nie jadę :evil_lol::placz: Quote
bill Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [LEFT]ja chetnie bym sie wybrał ale jak bede miał transport jakiś:) [/LEFT] Quote
blaira Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 bill, jest juz niestety po terminie zgloszen. No chyba ze jako widz chcesz sie wybrac ;) Quote
bill Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [LEFT]Jako widz oczywiscie zawsze lubie sobie poogladać staffiki w doborowym towarzystwie:);) [/LEFT] Quote
Carbonara Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Stawka chyba już nie będzie podana....a szkoda :) Natomiast będzie również sędziowała Pani Ann Corns hodowla Bekanbar i oczywiście Brian Owen Brystaff Pozdrawiamy Quote
Carbonara Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 W tym roku podobno rekord ma być hihihi Jest zgłoszonych ponad 140 staffików!!!!!:crazyeye: :crazyeye: Więc konkurencja piorunująca...i bardzo dobrze:razz: Pani Ann Corns będzie sędziowała dziewczynki a Owen Brian chłopczyków :) Ludziska bierzcie aparaty bo będzie co pstrykać .. Quote
Marta Chmielewska Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ludziska, bierzcie Martę bedzie miał kto pstrykać :evil_lol::cool3:;) A to mi się dowcip udał, hihihi... Quote
bongobongo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Marta! Mój Jacek się zdziwił, że Ty "do wzięcia"jesteś :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :lol: Oczywiście, że jestem, zawsze i wszędzie :cool3: Tylko nikt mnie nie chce zabrać :placz: ;) Quote
bongobongo Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No takie niedopatrzenie, będę musiała coś zaradzić.....:eviltong: Quote
Marta Chmielewska Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Chachacha to karygodne niedopatrzenie, błąd wymagający naprawienia ;):lol::lol::evil_lol: Quote
Justuss Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 zero wiesci???? Własnie po wielkich trudach i przygodach jakie nas spotkały w drodze powrotnej dotarlismy do domciu, jestem wykończona ale w skrócie napisze jak poszło polskiej ekipie, niestety nie znam ocen wszystkich, ale to co wiem to napisze: :terazpol: Psiaki kl.mł. XANTARRIAN QADZISS STAFF-KA FCI l.III w konkurencji 12 psiaków kl.pośr. WWW KNIGHT ERRANT Port Erin l.IV w konkutrncji 12 psiaków UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka FCI ocena doskonała kl.ch. CERBERUS Skordatura l.II w konkurencji 6 psiaków STAFFKAR l.III w konkurencji 6 psiaków Suczki kl.sz. Human Dogs (FCI) LUCRETIA BORGIA l.III w konkurencji 9 suczek kl.mł. QEENTESENCYA NEFRETETTE Staff-Ka FCI l.II w konkurencji 15 suczek WWW KROPKA Port Erin l.IV w konkurencji 15 suczek kl.pośr. UARRPIDA KITTERY PEKKA StaFF-Ka FCI l.IV w konkurencji 8 suczek kl.ot. DARKLADY l.IV w konkurencji 10 suczek kl.ch. AYKA Stawka Większa niż Życie l.II w konkurencji 7 suczek LA OLA Daffodil Yellow l.IV w konkurencji 7 suczek TORRIDA KASKARINDA Staff-Ka FCI ocena doskonała Mój Fafik (Torpedus) oraz jego tatus Babej (Rapid) wystepowali w trophyklasse :mdrmed: w konkurencji 5 psiaków + pies z tytułem NPwR (w tym przypadku był to Akim czyli STRONG STAEL BILLY BANTER), psiak z tytułem zw.mł. oraz najlepszy weteren. W tejże klasie psiaki nie są opisywane ani nie dostaja ocen. I tak najlepszym psiakiem w klasie TROPHY okazał się STRONG STAEL BILLY BANTER, druga lokata przypadła białemu austryjakowi GENTLE NATURE ADONIS, trzecia równiez białemu austryjakowi CH.KUNTNERSTAFF CHRIS a czwarta weteranowi CHEERSTAFF NOBLEMAN- ogromne gratulacje a zwłaszcza dla Akima..:klacz: :klacz: :klacz: BOB STRONG STAEL BILLY BANTER :thumbs: :thumbs: :thumbs: Nio to narazie tylko tyle a teraz ide spac :sleeping: Pozdrawiam Quote
strumyk Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Gratulacje dla wszystkich !!! :laola: A przede wszystkich dla siostrzyczki i mamusi :) Brawooo !!! Wilekie gratki dla Ayki - cudny wynik :) :loveu: Quote
AMFI Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Piękny występ polskiej ekipy staffikowej - SUUUUPER! Gratuluje Wam wszystkim serdecznie! Szczególne gratulki dla Kasi Staffki, Ali (Ayeczka :klacz:) oraz Doroty Port Erin za świetne lokaty dzieciaczków! Carbonara :cool2::cool2::cool2: - ekstra!!! Wiesz o co chodzi...:loveu::razz::loveu: Quote
Alojzyna Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 W takim razie ja podaję stawkę w poszczególnych klasach oraz te polskie staffiki, które nie zmieściły się na lokatach. Stawkę podaję zgodnie z kolejnością sędziowania. Bo choś suczki i psy oceniane były na oddzielnych ringach, to ocenianie prowadzone było naprzemiennie. Żartowaliśmy, że chyba dlatego, iż przygotowano jedną maszynę do pisania. Dopiero jak zrobiło się bardzo późno, a do oceny pozostało jeszcze ponad 60 spów, to oceniania odbywało się równolegle i pani sędzina już sama odręcznie uzupełniała opisy. Sędziowie: Mr. Brian Owen (GB) – psy Mrs. Ann Corns (GB) – suczki Zgłoszono 139 staffików łącznie z 8 krajów Psy - baby (zgłoszonych 3) 1. BUDDYSTAFF’S BUBBLE BOBBLE (A) 2. BUDDYSTAFF’S BLACK BREEZER (A) 3. VAGABOND FRANSIMO BOHEMIA (SK) Suki – baby ( zgłoszonych 13) 1. WOLF LADY FRANSIMO BOHEMIA (CZ) 2. GGGENTLE NATURE BUFFY (A) 3. DIAQUIRY WIZARD BULL (CZ) CANTINNI DYNASTIA BULLI (PL):lilangel: – jedna z najmłodszych baby-ków, ale prezentująca się na ringu jak zaprawiona w bojach wystawowych championka!!! Psy - klasa szczeniąt (zgłoszonych 8 ) CHEERSTAFF YER MAN (A) – VV1 EAGER ELF IMPOSSANT BOHEMIA (CZ) – VV2 ROBY THE BRUCE FRAQNSIMO BOHEMIA (SK) – VV3 CELZIK TIGER WIZARD BULL – VV4 Suki – klasa szczeniąt (zgłoszonych 10) DANGER BEAUTY IMPOSSANT BOHEMIA (CZ) – VV1 BIKERS MACY GRAY (CZ) – VV2 HUMAN DOGS LUCRETIA BORGIA (PL) – VV3 SWEET POISON DAFFODIL YELLOW (H) – VV4 Psy – klasa młodzieży (zgłoszonych 12) COURTESY TITLE MNEVISZ (H) – V1, Zw.Mł. SLUG-A-BED EL LOCO DUKE B7 (H) – V2 XANDARRIAN QADZISS GRANDSTAFF STAFF-KA (PL) – V3 JANG PRIZ OF CANTERBURY (A) – V4 MAGNETIC BOY BULDOŻER (PL) – V Suki – klasa młodzieży (zgłoszonych 17) BUDDYSTAFF’S ALMOST VHEAVEN (A) – V1, ZW.MŁ. QEENTESENCYA NEFRETETTE STAFF-KA (PL) – V2 PEARL MAGIC FRANSIMO BOHEMIA (CZ) – V3 WWW KROPKA PORT ERIN (PL) – V4 LACYKYLE CAILIN LA BREITHE (PL) – V WONDERFUL WOMAN DIABELSKI UŚMIECH (PL) – BDB MAGIC LADY BULDOŻER (PL) – BDB Psy – klasa pośrednia (zgłoszonych 12) DENPOWER ROMEO (PL) – V1, CACA JOCKER OUR CHOICE (RUS) – V2, RES.CACA KORAL FUNNY FIGHTER’S (H) – V3 WWW KNIGHT ERRANT PORT ERIN (PL) – V4 UMPUMAKI VALI HUARES STAFF-KA (PL) – V GOLD CHARGER BULDOŻER (PL) – V Suki – klasa pośrednia (zgłoszonych 8 ) WINCROFT COOL MAIDEN (A) – V1, CACA BLACKBERRY MINIES (CZ) – V2, RES.CACA CYNTHIA BOHEMIA TAU-ROS (CZ) – V3 UARRPIDA KITTERY PEKKA STAFF-KA (PL) – V4 Psy - klasa otwarta (zgłoszonych 16) WILLI HANVOJ (CZ) – V1, CACA PEARLSTAFF A BLACK SPOTTER ADVENTURE (A) – V2, RES.CACA AGENTLE NATURE AMIGO (A) – V3 EL CAMINO MAT-STAFF KOMISARZ (CZ) – V4 MISTER MAN MERY MARIATOS (PL) – V Suki – klasa otwarta (zgłoszonych 10) CHEERSTAFF VELVET SNOW (A) – V1, CACA AMALKA OD LHOTECKEHO POTOKA (CZ)– V2 JEFFY MISS FRANSIMO BOHEMIA (CZ) – V3 DARK LADY (PL) – V4 BAD MANNERS BERSERKER (PL) – BDB Psy – klasa championów (zgłoszonych 6) STRONG STAEL BILLY BANTER (RUS) – V1, CACA, ZWYCIĘZCA KLUBU CERBERUS SKORDATURA (PL) – V2, RES.CACA STAFFKAR (PL) – V3 DON GIO HAPPY DUET (CZ) – V4 Suki – klasa championów (zgłoszonych 7) FUNNY GIRL DAFFODIL YELLOW (CZ) – V1, CACA, ZWYCIĘZCA KLUBU AYKA STAWKA WIĘKSZA NIŻ ŻYCIE (PL) – V2, RES.CACA LADY VOODOO DAFFODIL YELLOW (CZ) – V3 LA OLA DAFFODIL YELLOW (PL) – V4 Psy – klasa weteranów (zgłoszonych 4) CHEERSTAFF NOBLEMAN (A) – V1, NAJ.WET. ICE-MAN OF CANTERBURY (A)– V2 JAGSTAFF THE SANDMAN (PL) – V3 Suki – klasa weteranów (zgłoszonych 5) ICE-DROOPY OF CANTERBURY (A) – V1, NAJ.WET. SAMSARA SENATOR MALTABAR (PL) – V2 CHEERSTAFF NO RETREAT (A) – V3 CHERRSTAFF KISS ME QUICK (A) – V4 Psy – trophyklasse ( zgłoszonych 5 plus Zwycięzca Młodzieży, Zwycięzca Klubu i Najlepszy Weteran), spośród których wybierano Zwycięzcę Joe Mallen Memorial 1. STRONG STAEL BILLY BANTER (RUS) – ZWYCIĘZCA KLUBU, JOE MALLEN MEMORIAL SIEGER 2. GENTLE NATURE ADONIS (A) 3. KUNTERSTAFF CHRIS (A) 4. CHEERSTAFF NOBLEMAN (A) – NAJ.WET. TORPEDUS SANDARRI STAFF-KA (PL) RAPID SHOT BULDOŻER (PL) Suki – trophyklasse ( zgłoszonych 3 plus Zwycięzca Młodzieży, Zwycięzca Klubu i Najlepsza Weteranka), spośród których wybierano Zwycięzcę Joe Mallen Memorial 1. CHERRSTAFF QUIET QUEST (A) - JOE MALLEN MEMORIAL SIEGER 2. FUNNY GIRL DAFFODIL YELLOW (CZ) – ZWYCIĘZCA KLUBU 3. BUDDYSTAFF’S ALMOST VHEAVEN (A) – ZW.MŁ. 4. DOLLY BUSTER OF CANTERBURRY (A) Oczywiście głównym zwycięzcą rasy (BOB) został STRONG STAEL BILLY BANTER (RUS) Jeżeli coś pomyliłam, to poszę o sprostowanie. Oczywiście "lokatowcom" składam serdeczne gratulacje i pozdrawiam wszystkich spotkanych na wystawie. Dziękuję Kasi i Justynie za miłe towarzystwo. Pozdrowienia dla p.Tomka, Pawła - naszego fotografa i kierowcę oraz dla naszego sekretarza - Mateusza. Quote
blaira Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 GRATULACJE dla Polskiej ekipy, nawet za sam pobyt to juz jest zaszczyt :cool3: Czekamy na relacje fotograficzna. Jezeli sie nie myle to pies ktory zgarnal wszystko wlasnie ow psiak http://psiaki.com.pl/details.php?image_id=4049&sessionid=f81dd6c59e9f1aea52f4ddb8f39b3ef7 Piekny skubaniec:evil_lol: Quote
Mikołaj Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 My również byliśmy również gratulujemy wszystkim lokatowcom jednakże pozstał pewien niesmak po wystawie.Wiadomo,że są sędziowie i sędziowie jednak nie mogłam za żadne skarby trafić w typy sędziny i sędziego jest to nie tylko moje zdanie ale i innych wystawców. No ale było minęło.Wrzucą parę zdjęć z wystawy CANTINNI Dynastia Bulli -zagraniczny debiut w wieku 3mc.i 1 dzień lok.I lk.baby zw.kl.pośredniej psy zw.kl.otwartej zw.wystwy zw.kl.trophy-suki Quote
Mikołaj Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jeszcze parę zdjęć znalazłam psy kl.pośr.lok.I lok.II lok.III lok.IV mam nadzieję,że nic nie pomyliłam Quote
Recommended Posts