adav Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Dziś rano znajomi znaleźli na swojej posesji (poznań-grunwald) przerażonego szczeniora jamniczka.Piesek gładkowłosy rudy - na oko ok.4miesiecy. Nie mogą go zatrzymać. Ich dorosła suczka amstafka go nie akceptuje. Najprawdopodobniej ktoś im go podrzucił. Czy jest ktoś kto chciałby go przygarnąć lub pomóc w znalezieniu domku? Jesli nie nastąpi to szybko,to....oby nie trafił do schronu :( Quote
Hala Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ja bardzo ładnie proszę... oby nie do schronu!! Jesli nie będzie innego wyjścia wezmę go do siebie i to nawet jutro... Quote
adav Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Mama tych ludzi moze dac mu tymczas - wiec najlepiej gdyby ktoś go chciał na DS. Quote
adav Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Hala - jutro dostane foty to wrzuce i gdyby jednak trzeba było skorzystać z Twojej propozycji to dam znać. Quote
Isadora7 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Jestem i tutaj :) i poczekam też na foteczki Quote
adav Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Mam foty - jak dla mnie to raczej wiekszy szczeniak ;) Quote
adav Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Na pw moge podac nr tel do osób u których psiak przebywa. Piesek niestety nie jest nauczony załatwiać się na dworze. Jest żywy, pragnie kontaktu z człowiekiem. Raczej usłuchany, ładnie chodzi na smyczy i bez niej również. Nie wskakuje do łóżka - pakuje się do legowiska amstafki :) Koka (amstafka) jest dla niego pobłażliwa, ale wciąż trzeba ich pilnować, ponieważ chłopak jest zaczepialski, a dama leciwa i zabawy jej juz nie w głowie. Psiak sika jak dziewczynka- jajka delikatnie wyczuwalne, ale...albo jeszcze nie zeszły, albo jest wnętrem.Sierść w dobrym stanie, piesek trochę chudy - widać mu żeberka i kręgosłup. Ogonek przy koncówce mógł być złamany, bo jest krzywy.To chyba tyle, jakby coś to prosze o pw. Quote
Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='adav']Na pw moge podac nr tel do osób u których psiak przebywa. Piesek niestety nie jest nauczony załatwiać się na dworze. Jest żywy, pragnie kontaktu z człowiekiem. Raczej usłuchany, ładnie chodzi na smyczy i bez niej również. Nie wskakuje do łóżka - pakuje się do legowiska amstafki :) Koka (amstafka) jest dla niego pobłażliwa, ale wciąż trzeba ich pilnować, ponieważ chłopak jest zaczepialski, a dama leciwa i zabawy jej juz nie w głowie. Psiak sika jak dziewczynka- jajka delikatnie wyczuwalne, ale...albo jeszcze nie zeszły, albo jest wnętrem.Sierść w dobrym stanie, piesek trochę chudy - widać mu żeberka i kręgosłup. Ogonek przy koncówce mógł być złamany, bo jest krzywy.To chyba tyle, jakby coś to prosze o pw. On młodziutki bardzo, a sikanie u jamoli trwa do roku a nieraz i jeszcze potem jak sie zapomni. Mój poprzedni jamolek całe życie tak sikał. Masz moze większe zdjęcia? Jak tak to podeslij prosze na patyk@cad.pl Quote
adav Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Isadora wysłałam Ci na maila takie foty jakie dostałam, niestety lepszych chwilowo nie mogą zrobic - aparatu nie ma. Quote
danka1234 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 adav napisał(a):Na pw moge podac nr tel do osób u których psiak przebywa. potrzebny jest jakis kontakt w sprawie jamnisia ogólnie dostępny,umieszczony na wątku i w ogłoszeniach. Quote
Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 adav napisał(a):Isadora wysłałam Ci na maila takie foty jakie dostałam, niestety lepszych chwilowo nie mogą zrobic - aparatu nie ma. danka1234 napisał(a):potrzebny jest jakis kontakt w sprawie jamnisia ogólnie dostępny,umieszczony na wątku i w ogłoszeniach. Dostałam foty ok. A kontakt tak potrzebny, ogłoszenia nie mogą być bez kontaktu. Quote
adav Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Czekam na nr kontaktowy - jak tylko bede miała to wysle pw Quote
danka1234 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 adav napisał(a):Czekam na nr kontaktowy - jak tylko bede miała to wysle pw chyba się nie zrozumielismy,potrzebny jest kontakt który bedzie jawny,umieszczony tu na watku i w ogłoszeniach ,nie wysłany na pw. Quote
Mika31 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 śliczny maluch już pokazałam rodzinie nie chcą się zgodzić Quote
adav Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 zrozumieliśmy - źle napisałam. Jak tylko dostene wrzuce tutaj :) Quote
danka1234 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 adav napisał(a):zrozumieliśmy - źle napisałam. Jak tylko dostene wrzuce tutaj :) ok,poczekamy zatem na kontakt. Quote
adav Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Telefon kontaktowy do osoby u której psiak jest 723 964 919. Quote
Isadora7 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 jamniś jest już na stronie SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/63 Quote
danka1234 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Ja go umiesciłam na 1 stronie watku jamników; nie wiem czy jest sens aktualizowac tam nadal psiaki skoro mamy teraz taka fajna nową strone SOS DLA JAMNIKÓW http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!?p=13498696#post13498696 Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ręce opadają...gdzieś też przed świętami przynieśli jamniora wiekowego do uśpienia...co za świat :( Quote
Recommended Posts