shani Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Witajcie w trakcie poszukiwań zaginionego pieska natrafiłam na tę bidę, którą pokazali mi państwo myśląc, że to piesek, którego szukam. Niestety okazało się, że to nie on a oni nie mogą zostawić go u siebie i piesek trafi do schroniska na dzień przed wigilią. Nie mogłam na to pozwolić i tak mam właśnie nowego tymczasowicza. Problem w tym ,ze u mnie też nie może zostać zbyt długo i tak zaczynamy znowu poszukiwanie domku. Oto on: Jest młody, strasznie całuśny, poniżej kolana. Ma już trochę papierowych ogłoszeń, ale narazie cisza. Może ktoś pomóc go ogłaszać? Quote
Borówka16 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ale cudo :loveu: Napisz mu tekst, to go poogłaszam ;) Quote
nika28 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ale fajny psiaczek :) Jakiej jest wielkości ? Quote
shani Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Napiszę coś jutro. Jest niski poniżej kolana tak 3/4 łydki Quote
shani Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 No to wątek do zamknięcia tata chyba poczuł magię świąt i powiedział, że psiak zostaje na stałe :) Quote
Recommended Posts