Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

halcia napisał(a):
Witaj!Piękna Twoja ONeczka,mądre spojrzenie.Kocham wszystkie,ale ONek to ONek!

Co piękna to prawda,ale szkoda ,że bardzo zazdrosna o inne psy i startuje do nich wręcz z zębami;(

Posted

aganela napisał(a):
Co piękna to prawda,ale szkoda ,że bardzo zazdrosna o inne psy i startuje do nich wręcz z zębami;(

moja ostatnio zaczęła bardziej używać sygnałów uspokajających, i obce psy odpuszczają. A ona się potem ogląda z nimi ale jest spokój.
Ale jakiś czas temu też miałam nie małe problemy z nią jeśli chodzi o obce psy :(

• 3 weeks later...
Posted

kalyna napisał(a):
zachody są piękne :loveu:
można na chwilę przystanąć i popatrzeć :)
a najlepsza to 2 fotka z tymi listkami :loveu:

ha wtedy było u nas tak ciepło...:roll:....nie tak jak dziś brr:shake:ja chcę kolejne lato:oops:

Posted

aganela napisał(a):
ha wtedy było u nas tak ciepło...:roll:....nie tak jak dziś brr:shake:ja chcę kolejne lato:oops:

jak ma być tak gorąco to już wolę jesień i potem zimę :)

Posted

kilka starszych zdjęć.

mizianki

nietoperek...

czujna

Saba na swoich ''włościach''

wodne odbicie;

zbieramy patyczki:

pozdrawiamy!! I nie cieszymy się wcale ,że przyszła jesień i już niedługo studia...

Posted

aganela napisał(a):
oj piękna,coraz bardziej babcia....trochę chciałabym mieć drugiego młodszego psa..
...starość nie radość..młodość nie wieczność..:/

To może czas poszukać jakiegoś szczeniora?? ;)

Posted

pewnie,że z chęcią,:) no ale brak czasu,bo na studia wyjedzam na stancje do miasta i w domu jestem tylko na weekendy,moja mam sama nie poradziłaby sobie z 2 dwoma dużymi psa,kotem i jamnikiem.Bo Saba niestety jest strasznie cięta na jamniczkę jak i na inne psy,zaraz jest zazdrosna,czasem reaguje z zębami na obce psy które chcą ją powąchać,choć ostatnio na jednego psa sama już nie startuje z zębami,ale nie cierpi suki u sąsiada i przez płot chcą się zjeść:(poza tym wiadomo dochodzą koszty utrzymania itp.z jednej strony chciałbym mieć szczeniora najlepiej wilczastego lub czarnego,z drugiej strony szkoda mi takiego kupować gdy jest tyle owczarków w schronach...dlatego nie mogę się doczekać gdy będę miała własny kąt i pracę;)wtedy będzie parę zwierzaków,może wtedy uda mi się z dt lub hotelikiem,zobaczymy jak potoczy się moje życie po studiach,jestem dopiero na IIroku licencjatu.:)